Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Ja, csak nála felettébb ritka.és bástya elvtárs?? izé Fehérék Patrikja?sutianapA cicafiú? szerintem a levegőt keresi edzés alatt, pedig ott van körülötte 😛sapka
több mint 13 éve
és bástya elvtárs?? izé Fehérék Patrikja?sutianapA cicafiú? szerintem a levegőt keresi edzés alatt, pedig ott van körülötte 😛
apesz olvass PM-et 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
TC sack bábu.és bástya elvtárs?? izé Fehérék Patrikja?sutianapaz a baj, hogy Cousins a legnagyobb ellenérv Griffin ellen, de azért nagyon szurkolok neki 😊sapkaigazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.apeszos
their No. 6 overall pick in 2012, their second-round pick in 2012, and their first-round picks in 2013 and 2014
ezt felhasználva érkezett St. Louisba Michael Brockers -Janoris Jenkins-Isaiah Pead-Rokevious Watkins-Alec Ogletree-Stedman Bailey-Zac Stacy és a 2014-es 1st round
a Rams jól bánt a pickekkel és eddig itt tart Griffin ára, 4-5 fiatal kezdőnél járunk?sapka
több mint 13 éve
és bástya elvtárs?? izé Fehérék Patrikja?az a baj, hogy Cousins a legnagyobb ellenérv Griffin ellen, de azért nagyon szurkolok neki 😊sapkaigazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.apeszos
their No. 6 overall pick in 2012, their second-round pick in 2012, and their first-round picks in 2013 and 2014
ezt felhasználva érkezett St. Louisba Michael Brockers -Janoris Jenkins-Isaiah Pead-Rokevious Watkins-Alec Ogletree-Stedman Bailey-Zac Stacy és a 2014-es 1st round
a Rams jól bánt a pickekkel és eddig itt tart Griffin ára, 4-5 fiatal kezdőnél járunk?sapka
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Azt kétlem, hogy vele ugyaneddig eljutottunk volna. A 'skins így sem öreg csapat, max középkorú, legfeljebb kicsit lelassult a fiatalítás. Ha a secondary is beválik, akkor meg pláne.az a baj, hogy Cousins a legnagyobb ellenérv Griffin ellen, de azért nagyon szurkolok neki 😊sapkaigazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.apeszos
több mint 13 éve
az a baj, hogy Cousins a legnagyobb ellenérv Griffin ellen, de azért nagyon szurkolok neki 😊igazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.apeszos
több mint 13 éve
igazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.
több mint 13 éve
igazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomag their No. 6 overall pick in 2012, their second-round pick in 2012, and their first-round picks in 2013 and 2014
a Rams jól bánt a pickekkel és eddig itt tart Griffin ára, 4-5 fiatal kezdőnél járunk?
több mint 13 éve
Még azon sem.Milyen igaz, a jó öreg piratebaythepiratebay.sx/search/redskins/0/99/200Am honnan töltitek le, figyelembe véve, hogy a Ten Yard nem üzemel, úgy veszem észre.kösziköszisapkamindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
miért nem holnap van a meccs, amikorra úgy szerveztem hogy pont jó?? tölthetem le 😕sapka
Nekem van itt regem, szerintem lehet is itt regisztrálni most: www.nhltorrents.co.uk
Football, hoki, soccer, minden fenn szokott lenni, de nem olyan gyorsan, mint ahogy a Ten Yardra felkerült.agent T
Ingyenes és visszatölteni sem kell.apeszos
okés én sztem leszek éccaka, szerintetek kijön RG3 vagy csak a harmadik pre meccsen?agent T
több mint 13 éve
Milyen igaz, a jó öreg piratebaythepiratebay.sx/search/redskins/0/99/200Am honnan töltitek le, figyelembe véve, hogy a Ten Yard nem üzemel, úgy veszem észre.kösziköszisapkamindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
miért nem holnap van a meccs, amikorra úgy szerveztem hogy pont jó?? tölthetem le 😕sapka
Nekem van itt regem, szerintem lehet is itt regisztrálni most: www.nhltorrents.co.uk
Football, hoki, soccer, minden fenn szokott lenni, de nem olyan gyorsan, mint ahogy a Ten Yardra felkerült.agent T
Ingyenes és visszatölteni sem kell.apeszos
okés én sztem leszek éccaka, szerintetek kijön RG3 vagy csak a harmadik pre meccsen?
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
sport-video.org.ua/en.htmlHát itt azért eléggé szelektálva van. Nem mindíg lehet hozzájutni időben.
itt még bézbóz is vansapka
több mint 13 éve
sport-video.org.ua/en.htmlitt még bézbóz is van
több mint 13 éve
thepiratebay.sx/search/redskins/0/99/200Am honnan töltitek le, figyelembe véve, hogy a Ten Yard nem üzemel, úgy veszem észre.kösziköszisapkamindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
Ingyenes és visszatölteni sem kell.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Am honnan töltitek le, figyelembe véve, hogy a Ten Yard nem üzemel, úgy veszem észre.kösziköszisapkamindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
Football, hoki, soccer, minden fenn szokott lenni, de nem olyan gyorsan, mint ahogy a Ten Yardra felkerült.
Braves on the warpath!!!

több mint 13 éve
kösziköszimindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
több mint 13 éve
több mint 13 éve
mindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛
több mint 13 éve
mindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludnimiért nem holnap van a meccs, amikorra úgy szerveztem hogy pont jó?? tölthetem le 😕
több mint 13 éve
www.cbssports.com/nfl/blog/pat-kirwan/23038772/with-healthy-rg3-orakpo-redskins-out-to-prove-nfc-east-title-no-flukeNagyjából én is, azt az egyet kivéve, hogy OT poszton azért nem olyan acélos a cseresorunk, mint amilyennek leírja.
Egyetértek.Zolee23
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
www.cbssports.com/nfl/blog/pat-kirwan/23038772/with-healthy-rg3-orakpo-redskins-out-to-prove-nfc-east-title-no-flukeEgyetértek.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 13 éve
Alig várom az éjszakai meccset.Erős a kísértés.... 😉
fel se merül, hogy ne élőben nézzem.
gondolom, ti is így vagytok vele.agent T
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Alig várom az éjszakai meccset.fel se merül, hogy ne élőben nézzem.
gondolom, ti is így vagytok vele.
Braves on the warpath!!!

több mint 13 éve
csak az ellenféllel szemben nem lehet csinálni, tehát ha nem "megalázás" a cél idén is láthatjukSosem az ellenféllel, hanem a közönséggel szemben csinálta. Még azt sem lehet mondani, hogy hergelte őket, mert ugyanúgy tette itthon, mint idegenben. Szóval megint csak egy nyomás gyakorlás....
(szerintem is gáz döntés)kristof