Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 15 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Gondolatok a Postban.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/09/27/AR2010092705800.html

Utcsó mondat:
"Regardless, the Redskins are probably going to be a three-year project before they reap the full results of Shanahan's plan. In the meantime, they're going to take some punches." - Három év... hát valahogy csak kibírom. Addig is nem kéne harmadjára is utolsónak lenni az NFC Eastben. Mert akkor esetleg elfogy Snyder legendásan nem túl kitartó türelme, oszt a nagy terveknek annyi.agent T
Ha a három év alatt csak "néhány" ütést kapnánk, az eleve egy jó terv. Az a néhány meg is volt. Egye fene, adok még néhányat a következő idényre is. Azok a tervek úgy kezdődnek, hogy: Barmold szét ami működik (D). Az hogy az O line tűrhető eddig, nem a Shanahan családnak, vagy Foester-nek köszönhető, hanem a két új embernek. Láttuk mi van, ha az egyik kiesik. Minél tovább gondolkodom rajta, annál kevésbé értem: mire volt jó ez a hercehurca a futók körül? Lássuk be, ezt benézte az öreg. Portis és Torain összesen kb. 100 yardja a Rams ellen.... Erre Johnson is képes lett volna, azt meg már sosem tudjuk meg, hogy Parkerrel mi lett volna a helyzet. Ráadásul fricska lesz, ha a lesérült Jackson helyére pont közülük kerül valaki, és..... Na, itt elég. Csak azt remélem McNabb-el is három évre számol legalább.. Ki ne találja, hogy nem illik a terveibe.....apeszos
Mert? Akkor legalább lenne két kísérletezgetős évünk Beck-kel. Campbellel is volt. 😊

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Gondolatok a Postban.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/09/27/AR2010092705800.html

Utcsó mondat:
"Regardless, the Redskins are probably going to be a three-year project before they reap the full results of Shanahan's plan. In the meantime, they're going to take some punches." - Három év... hát valahogy csak kibírom. Addig is nem kéne harmadjára is utolsónak lenni az NFC Eastben. Mert akkor esetleg elfogy Snyder legendásan nem túl kitartó türelme, oszt a nagy terveknek annyi.agent T
Ha a három év alatt csak "néhány" ütést kapnánk, az eleve egy jó terv. Az a néhány meg is volt. Egye fene, adok még néhányat a következő idényre is. Azok a tervek úgy kezdődnek, hogy: Barmold szét ami működik (D). Az hogy az O line tűrhető eddig, nem a Shanahan családnak, vagy Foester-nek köszönhető, hanem a két új embernek. Láttuk mi van, ha az egyik kiesik. Minél tovább gondolkodom rajta, annál kevésbé értem: mire volt jó ez a hercehurca a futók körül? Lássuk be, ezt benézte az öreg. Portis és Torain összesen kb. 100 yardja a Rams ellen.... Erre Johnson is képes lett volna, azt meg már sosem tudjuk meg, hogy Parkerrel mi lett volna a helyzet. Ráadásul fricska lesz, ha a lesérült Jackson helyére pont közülük kerül valaki, és..... Na, itt elég. Csak azt remélem McNabb-el is három évre számol legalább.. Ki ne találja, hogy nem illik a terveibe.....
több mint 15 éve
Gondolatok a Postban.

Utcsó mondat:
"Regardless, the Redskins are probably going to be a three-year project before they reap the full results of Shanahan's plan. In the meantime, they're going to take some punches." - Három év... hát valahogy csak kibírom. Addig is nem kéne harmadjára is utolsónak lenni az NFC Eastben. Mert akkor esetleg elfogy Snyder legendásan nem túl kitartó türelme, oszt a nagy terveknek annyi.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
http://www.redskins.com/gen/articles/Stats_Standings_517.jsp

Ahogy elnézem a statisztikákat, arra gondolok, hogy fényezzük már egy kicsit Rocky McIntosh-t. Egy tackle-el van neki kevesebb, mint Landrynek, akit állandóan hájpolunk, 34. És közvetlenül utánuk a nagyszájú Hall, 33-mal.agent T
Arról nincsen statisztika hány elkapást akadályoztak meg?
Mert az lenne az igazi, ha abban járnának az élen, mindjárt nem dobálgatnák annyiszor feléjük a lasztit...Bjoca
De, gondolom van... éppen azért dobálgatják feléjük... 😀
landry alkalmatlan arra amire taylor alkalmas volt.a.kacsa
Ezzel sajnos tisztában vagyok. Arra nem sokan alkalmasak.....
több mint 15 éve
Bjoca 305 — Redskins fan

Ahogy elnézem a statisztikákat, arra gondolok, hogy fényezzük már egy kicsit Rocky McIntosh-t. Egy tackle-el van neki kevesebb, mint Landrynek, akit állandóan hájpolunk, 34. És közvetlenül utánuk a nagyszájú Hall, 33-mal.agent T
Arról nincsen statisztika hány elkapást akadályoztak meg?
Mert az lenne az igazi, ha abban járnának az élen, mindjárt nem dobálgatnák annyiszor feléjük a lasztit...
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
landry alkalmatlan arra amire taylor alkalmas volt. ez olyan mint h nem mindenki képes peppers lenni
több mint 15 éve
az hogy hall top 10 tackle-r sok minden elárul a passz elleni védekezésről...a.kacsa
282-497-235 Három forduló alatt ezer beszopott passzolt yard. Na az a beszédes adat.agent T
Igen. Erről beszélek. Taylornál jobb safety-t nem láttam (bár nagyon elfogult vagyok), Landry-nek fejben kellene javulni, néha a labdát is meg kéne fogni....
több mint 15 éve
az hogy hall top 10 tackle-r sok minden elárul a passz elleni védekezésről...a.kacsa
282-497-235 Három forduló alatt ezer beszopott passzolt yard. Na az a beszédes adat.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Ezek a statisztikák mit sem jelentenek addig, amíg ilyen a játékunk. Landry-ről tudjuk, hogy egy állat. Üt, ha kell ha nem. Jól néz ki, de jobb lenne ha nem a babát, hanem a labdát ütné el. Nem nyelnénk annyi yardot. És ez igaz a teljes secondary-re.apeszos
... vagy kapná(k) el.
Két INT három meccs alatt, meg úgy általában a turnoverek kikényszerítése, hát az is ér egy misét.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Ezek a statisztikák mit sem jelentenek addig, amíg ilyen a játékunk. Landry-ről tudjuk, hogy egy állat. Üt, ha kell ha nem. Jól néz ki, de jobb lenne ha nem a babát, hanem a labdát ütné el. Nem nyelnénk annyi yardot. És ez igaz a teljes secondary-re.
több mint 15 éve
az hogy hall top 10 tackle-r sok minden elárul a passz elleni védekezésről...
több mint 15 éve

Ahogy elnézem a statisztikákat, arra gondolok, hogy fényezzük már egy kicsit Rocky McIntosh-t. Egy tackle-el van neki kevesebb, mint Landrynek, akit állandóan hájpolunk, 34. És közvetlenül utánuk a nagyszájú Hall, 33-mal.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
teljesen mindegy ki csak punter legyen ne kicker azért 😊
több mint 15 éve
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/09/26/AR2010092603804.html?hpid=topnews

"For us, it's a must-win," said McNabb. "No matter who we play [at 1-2], it doesn't matter, it's a must-win."agent T
Mondom én... 😀 Sajnos az a gyanúm, hogy csak neki követelmény, illetve kötelező. Remélem a többieket is rá tudja venni, és produkálnak valami emlékezetest. No nem olyat mint most....

No no, mosdik a szerecsen....
Haynesworth is content with his role.
"I mean, I'm fine, playing nickel in the 4-3 and stuff like that," he said. "I'm just gonna try to get after it no matter if a start or don't start. ... It's not up to me [how much he plays]. Whenever they put me in there, I'm just going to try to help the team as much as I can."
Bildwell ennyire megsérült?
Veteran punter Hunter Smith to get workout
Mondjuk én örülök neki....
több mint 15 éve
Oké, akkor elmondom, hogy ha nyerünk Phillyben, csoportelsők leszünk.
(Bárcsak...)agent T
Ezért mondtam, hogy érdekes lesz a csoport állás... Tök egyformán áll a három csapat. Ha nyerünk, a legrosszabb esetben is megint egyformán állunk. De ha veszítünk, ami valószínűbb........ Hacsak D-Mac fel nem szívja magát Philly-ben 😀 Bár rá nem nagyon volt panasz eddig.apeszos
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/09/26/AR2010092603804.html?hpid=topnews

"For us, it's a must-win," said McNabb. "No matter who we play [at 1-2], it doesn't matter, it's a must-win."

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
(Bárcsak...)agent T
Ezért mondtam, hogy érdekes lesz a csoport állás... Tök egyformán áll a három csapat. Ha nyerünk, a legrosszabb esetben is megint egyformán állunk. De ha veszítünk, ami valószínűbb........ Hacsak D-Mac fel nem szívja magát Philly-ben 😀 Bár rá nem nagyon volt panasz eddig.
több mint 15 éve
Egyébként fontosnak érzem kiemelni, hogy nem csak Landry volt jó tegnap a D#-ből, hanem ha sikerült valamit kivédekezni, abban szinte mindig része volt Lorenzo Alexandernek.
kérés: valaki írja már ide, hogy ki blokkolta azt a field goal-t, mert elfelejtettem, köszi. Arra gondolok, mikor Ramsék öt próbálkozásból 0 pontot értek el az első félidő végén. Na az szép volt, úgy kellene mindig.agent T
Philip DanielsGecco
Köszi 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egyébként fontosnak érzem kiemelni, hogy nem csak Landry volt jó tegnap a D#-ből, hanem ha sikerült valamit kivédekezni, abban szinte mindig része volt Lorenzo Alexandernek.
kérés: valaki írja már ide, hogy ki blokkolta azt a field goal-t, mert elfelejtettem, köszi. Arra gondolok, mikor Ramsék öt próbálkozásból 0 pontot értek el az első félidő végén. Na az szép volt, úgy kellene mindig.agent T
Philip Daniels
több mint 15 éve
Most kezdődött a tegnapi meccs ismétlése a sport1-en.
F. Ricsi: El kell felejteni az előző meccset ha vereség volt, és azonnal a következőre kell koncentrálni.

(Bárcsak...)

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
kérés: valaki írja már ide, hogy ki blokkolta azt a field goal-t, mert elfelejtettem, köszi. Arra gondolok, mikor Ramsék öt próbálkozásból 0 pontot értek el az első félidő végén. Na az szép volt, úgy kellene mindig.

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve
mcnabb egyévest kapott, de még idén kap hosszútávot. shanahan megmondta.

a meccsről meg csak annyit, hogy amennyire jól éreztem magam a seahawks meccs imatt annyira rosszul a skins miatt. és ott nagyon boldog voltama.kacsa
OFF (Megértelek, nekem is lesznek jó perceim hamarosan. - Senators.) ON

Braves on the warpath!!!

több mint 15 éve

a meccsről meg csak annyit, hogy amennyire jól éreztem magam a seahawks meccs imatt annyira rosszul a skins miatt. és ott nagyon boldog voltama.kacsa
Gratulálok a Hawks-hoz. Nekem csak az üröm jutott. Csak a Redskins.
több mint 15 éve

a meccsről meg csak annyit, hogy amennyire jól éreztem magam a seahawks meccs imatt annyira rosszul a skins miatt. és ott nagyon boldog voltam
több mint 15 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Nem nagyon elemeznék, mert már mindent leírtatok.
Most már látszik, hogy ugyanolyan gyalázatos szezonunk lesz, mint tavaly :/
több mint 15 éve
Nincs kedvem utánakeresni, azért kérdezem... jól emlékszem, hogy DMac egy évet írt alá? Jól emlékszem, hogy az egyetlen QB akivel már most szerződésünk van a jövő évre, az... Beck?agent T
Donovan szerződéséről fingom sincs, majd utána nézek... De Beck sajnos igaz.

Kölcsön vettem a hsz-edet a cikkhez utólagos engedelmeddel....
Redskinsfan
Muszály lesz valami megoldást találnom a költözésre, ez a tárhely egyszerűen megbízhatatlan. Alig tudom szerkeszteni.....apeszos
Jól van.
Mondanám, hogy örülök, de hülyén nézne ki.

Braves on the warpath!!!