2016 előszezon 1. hét
több mint 10 éve
Hyde a tömör falba futott bele...fumlbe...return TD f@sz@
több mint 10 éve
Az első drive elég volt, ahhoz, hogy lássuk Gabbert nem ér semmit...
több mint 10 éve
Prescott nagyon egyben van!
több mint 10 éve
Közben a Rams nagyon szépen mutatkozik be.
több mint 10 éve
Úgylátom teljesen érdekli az embereket a priszízön 😀Az elmaradt Hall of Fame meccs ki is ábrándított erre a szezonra 😀
Coolearie
több mint 10 éve
Úgylátom teljesen érdekli az embereket a priszízön 😀
több mint 10 éve
itt a vége felé nagyon kiengedtünk, ám ha egy ponttal is, de megnyertük. jó éjt mindenkinek.
több mint 10 éve
na vége az olimpia lényegi részének, megnézzük a kezdőket

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
pár yardra a goal line előtt miért nem lehet 4. re nekimenni, ha az eredmény másodlagos, a red zone meg mindig gond volt
több mint 10 éve
49 yardos TD passz Teddy-től, máris 7:0 ide.
több mint 10 éve
Üdv. tudnál használható linket küldni ?www.sportstream.tv/
Mau
nfl
van pár
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Mau
25
Üdv. tudnál használható linket küldni ?
több mint 10 éve
Landry fiú keze is elszólta magát 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Shepard, Sterling máris Beckhamkedik"
több mint 10 éve
az első negyed után Bengals total yard: 116, Vikings total yard 1. ez kicsit lehangoló
több mint 10 éve
nem kezdtünk valami acélosan, első driveban 1 sack és egy qb hit a támadósorunk eredménye.
több mint 10 éve
Mi még nem játszottunk szóval eddig teljesen jól szerepel a csapat.
több mint 10 éve
Miért nem szóltatok ,hogy Jags meccs van ...Nem akartunk feleslegesen felizgatni. 😊
Sixo
Nekem az is elég ha a védelmeteben lesz pár hole. 😊Íme a csere WReink.Majd meglátjuk, hogy a Legion of Cheese Holes ellen is ilyen kemények lesznek-e 😛
twitter.com/NFL/status/763899371058364417
Az előbb Tony Washington kapott el egy 38 yardos passzt. Szinte esélye sincs keretre kerülni. És még nincs félidő.
iktriad
Kampman
Amúgy egy kis összefoglaló:
több mint 10 éve
Hàt ez tőlünk nagyon kevés eddig... Per season meg minden, de ebbe az Ol -be én is beférnék...
több mint 10 éve
Íme a csere WReink.Majd meglátjuk, hogy a Legion of Cheese Holes ellen is ilyen kemények lesznek-e 😛
twitter.com/NFL/status/763899371058364417
Az előbb Tony Washington kapott el egy 38 yardos passzt. Szinte esélye sincs keretre kerülni. És még nincs félidő.
iktriad
több mint 10 éve
francba pedig szép drive volt
több mint 10 éve
Íme a csere WReink. Az előbb Tony Washington kapott el egy 38 yardos passzt. Szinte esélye sincs keretre kerülni. És még nincs félidő.
több mint 10 éve
Ebben a pár playben többet mutatott mint CD egész addig. Ertznek ezt el kellett volna kapni így továbbmagas volt kicsit, agholor labdája is.. a TC-ben is csinálja, ettől újonc..viszont ahogy fellépet a passznál is szép volt
dande