NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Ano, we need you!!!Akkor remélem Surtaint is ki iszik előlünk....Ha Hornt elviszik..... 😕És megtették. Remek pick. Legjobb CB a classban.
dande
iktriad
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
jimmy 😀felszarvazvaNa akkor ki megy Denverbe? Jones, Fields vagy Rogers?
Negritis
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dallas nem hagyja bennt ha ott vanAkkor remélem Surtaint is ki iszik előlünk....Ha Hornt elviszik..... 😕És megtették. Remek pick. Legjobb CB a classban.
dande
iktriad
dande
több mint 3 éve
Horn meg tudja fogni Pittst, ez lehet csak a magyarázat
több mint 3 éve
Az első védő, akit elvisznek, annak is az apja kiváló elkapó volt.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Akkor remélem Surtaint is ki iszik előlünk....Ha Hornt elviszik..... 😕És megtették. Remek pick. Legjobb CB a classban.
dande
iktriad
több mint 3 éve
Azt a kurva örülök hogy Horn az első CB!
több mint 3 éve
felszarvazvaNa akkor ki megy Denverbe? Jones, Fields vagy Rogers?
Negritis
több mint 3 éve
Helyes újabb találat az ESPN-es játékban 😀
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Horn fia a csoportriválishoz 😕 de legalább jó helyre5 csillagos pick!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
felszarvazva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ha Hornt elviszik..... 😕És megtették. Remek pick. Legjobb CB a classban.
dande
több mint 3 éve
Euro is greater than everything. Görögország dislikes this
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Jahh én nem reménykedem..nem lesz ilyen megtrade a draft alatt, ebben szerintem kár is reménykedniLégyszi hagyják bent Justint... utolsó lépés.És ha eladjuk egy plusz első körért a cetlit Rodgersért ???
Cruyffista
Zalán
r.baggio
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 3 éve
14 másodperccel nyertem 😛Nem véletlen mondják, hogy a szerelem vak.Panthers nem teheti meg, hogy ne vigyen qb-t, nem?Szerintem beleszerelmesedtek Darnoldba
Fields kell oda, ha már Sewell kiment
r.baggio
Wester
empty taxi
dande
Madden hates me.
több mint 3 éve
na akkor annyit ér mint lance, olcsóhárom db 1. kört kérnek állítólag pacskerékLégyszi hagyják bent Justint... utolsó lépés.És ha eladjuk egy plusz első körért a cetlit Rodgersért ???
Cruyffista
Zalán
empty taxi
több mint 3 éve
Rodgers nem megy el GB-ből. Csak rakja a nyomást hogy hozzanak egy WR-t neki végreLégyszi hagyják bent Justint... utolsó lépés.És ha eladjuk egy plusz első körért a cetlit Rodgersért ???
Cruyffista
Zalán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha Hornt elviszik..... 😕
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Panthers nem teheti meg, hogy ne vigyen qb-t, nem?Szerintem sokat öltek Darnoldnak ahhoz hogy QB legyen de persze benne van hogy mégis
r.baggio
több mint 3 éve
még nemvolt ilyen pletyka bevallom nem tudom hivatalosan megtörtént-elehívták az opciót?Panthers nem teheti meg, hogy ne vigyen qb-t, nem?Szerintem beleszerelmesedtek Darnoldba
r.baggio
Wester
Negritis
Wester
több mint 3 éve
három db 1. kört kérnek állítólag pacskerékLégyszi hagyják bent Justint... utolsó lépés.És ha eladjuk egy plusz első körért a cetlit Rodgersért ???
Cruyffista
Zalán
Madden hates me.
több mint 3 éve
nem lesz ilyen megtrade a draft alatt, ebben szerintem kár is reménykedniLégyszi hagyják bent Justint... utolsó lépés.És ha eladjuk egy plusz első körért a cetlit Rodgersért ???
Cruyffista
Zalán
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
14 másodperccel nyertem 😛Nem véletlen mondják, hogy a szerelem vak.Panthers nem teheti meg, hogy ne vigyen qb-t, nem?Szerintem beleszerelmesedtek Darnoldba
r.baggio
Wester
empty taxi
több mint 3 éve
Légyszi hagyják bent Justint... utolsó lépés.És ha eladjuk egy plusz első körért a cetlit Rodgersért ???
Cruyffista
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”