All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Norwood nem bízott benne, hogy Carr eldob odáig, McCarronhoz szokott 😀Trent szépen levált a blokkról és megcsinálta a tacklet. #ahogyaztmegszoktuktőle
több mint 10 éve
Azért Fish nem cáfolja meg magát! 😀phylosMiért pont itt tenné meg? A 3. North QB, Stephen Morris a héten mondta, nagyon szeretne vele dolgozni megint. Ha UDFA lesz, még össze is jöhet. 😀😀
több mint 10 éve
Ennyivel erősebb a South minden téren?szabaNem, az észak DTi azért jobbak.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Carr meg szépen bejátssza magát az 1. körbe a héten.iktriadMindig ez van, ilyenkor a Senior Bowlerek közül sokan lépnek feljebb egy-két kört a rangsorokban. Aztán amikor később össze lehet őket hasonlítani a többiekkel (combine, stb.)...
több mint 10 éve
Henderson-t(?) csúnyán megverték egy spin move-val.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Ennyivel erősebb a South minden téren?szabaüdv a futball világában
több mint 10 éve
jaja, kíváncsian váromItt nem nagyon. (Garropolo volt a 2. legjobb QB a héten.)iktriadCrocket Gilmore szerdán jött, alaposan kihasználja a lehetőségeit.Mondjuk túl sok vetélytárs nem nagyon akadt.Drip
Carr meg bejátssza magát az 1. körbe a héten.iktriad
több mint 10 éve
szaba
10 542
Ennyivel erősebb a South minden téren?
több mint 10 éve
Itt nem nagyon. (Garropolo volt a 2. legjobb QB a héten.)Crocket Gilmore szerdán jött, alaposan kihasználja a lehetőségeit.Mondjuk túl sok vetélytárs nem nagyon akadt.Drip
több mint 10 éve
Vártam, hogy valaki előbb utóbb Davidnek fogja hívni Dereket. 😀szabaPáran már megtették a héten az edzések alatt is. 😀😀
több mint 10 éve
Crocket Gilmore csak szerdán jött, de azóta alaposan kihasználja a lehetőségeit.büszkék is rá Stars Hollowban
iktriad
több mint 10 éve
Crocket Gilmore szerdán jött, alaposan kihasználja a lehetőségeit.Mondjuk túl sok vetélytárs nem nagyon akadt.
több mint 10 éve
Ajándék TD. Persze Carr-t nem ettől gonolom jó QB-nak. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Crocket Gilmore csak szerdán jött, de azóta alaposan kihasználja a lehetőségeit. Carr meg szépen bejátssza magát az 1. körbe a héten.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Vártam, hogy valaki előbb utóbb Davidnek fogja hívni Dereket. 😀
több mint 10 éve
szaba
10 542
Vágom Carrt. Kíváncsi leszek.Ki a playcaller Southnak?szabaJedd Fisch - lesz ma 1-2 trükkös play. 😀😀 (a QB Derek Carr)iktriad
több mint 10 éve
Ki a playcaller Southnak?szabaJedd Fisch - lesz ma 1-2 trükkös play. 😀😀 (a QB Derek Carr)
több mint 10 éve
Taliaferro kezd RBben. Hm.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Ki a playcaller Southnak?
több mint 10 éve
Ez a Reese keksz biztos király lehet.szabaTevin Reese sérült, biztos épp árul
több mint 10 éve
szaba
10 542
Ez a Reese keksz biztos király lehet.