All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 10 éve
még nemtudom, melyik csapat a jobb? xDTD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁSano92ma kiért iszol? 😛Shilkor
több mint 10 éve
TD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁSano92Ma nem lesznek cickók, max egy-két falembernél...
több mint 10 éve
TD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁSano92ma kiért iszol? 😛
több mint 10 éve
Azért inkább Mayockra szavaznék , bár Jeremiah sem rossz.No Mayock. 😕vassadiNincs ma Mayock? 😕iktriadDJ jobb. 😛szaba
több mint 10 éve
TD!!!!!!!!!!!!!!!!!!444 HUHUHU MICSODA ELKAPÁS
több mint 10 éve
Állítólag a Texans Clowneyt akarja. Teddyért meg nem fog senki feltradelni.Már ha bent lesz. Különben is Mack lesz az 1/3 😊ShilkorNem hiszem. Majd Teddyt 1/3n.iktriadviszitek 2. körbenShilkorhajrá Boyd!Boyd.. Na róla is olvastam mindent a héten a lehetséges 1. körtől az UDFA státuszig. 😀😀 (3. napos pick lesz szerintem)iktriad
miközben mindenki hevesen szavaz a depresszióra a dalban, induljon a streamHöri
több mint 10 éve
Go Van Noy! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Már ha bent lesz. Különben is Mack lesz az 1/3 😊Nem hiszem. Majd Teddyt 1/3n.iktriadviszitek 2. körbenShilkorhajrá Boyd!Boyd.. Na róla is olvastam mindent a héten a lehetséges 1. körtől az UDFA státuszig. 😀😀 (3. napos pick lesz szerintem)iktriad
több mint 10 éve
vassadi
15 617
No Mayock. 😕
több mint 10 éve
szaba
10 542
Jó, hogy van Jeremiás, sokkal jobban bírom mint a többi szakit.
több mint 10 éve
Nincs ma Mayock? 😕
több mint 10 éve
Nem hiszem. Majd Teddyt 1/3n.viszitek 2. körbenShilkorhajrá Boyd!Boyd.. Na róla is olvastam mindent a héten a lehetséges 1. körtől az UDFA státuszig. 😀😀 (3. napos pick lesz szerintem)iktriad
több mint 10 éve
viszitek 2. körbenhajrá Boyd!Boyd.. Na róla is olvastam mindent a héten a lehetséges 1. körtől az UDFA státuszig. 😀😀 (3. napos pick lesz szerintem)iktriad
több mint 10 éve
hajrá Boyd!Boyd.. Na róla is olvastam mindent a héten a lehetséges 1. körtől az UDFA státuszig. 😀😀 (3. napos pick lesz szerintem)
Kiváncsi leszek Falesre, hogy a meccsen megint felülmúlja-e Carrt, mint azt a szezonban tette mikor egymás ellen játszottak. 😀😀
több mint 10 éve
hajrá Boyd!miközben mindenki hevesen szavaz a depresszióra a dalban, induljon a stream
több mint 10 éve
Ethan Westbrooks és Jimmy Garoppolo a két MVP, köszönjük a figyelmet, viszontlátásra
több mint 10 éve
betmen
125
szép volt az az egykezes INT
több mint 10 éve
Azért ez a Chandler srác nem rossz, ő lesz Senioron?nfl_lovernem, a WR class írtózatosan mély.
a turnover arányt tudja még valaki számolni? 😀
több mint 10 éve
csak meglett az Eastnek a labda
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Azért ez a Chandler srác nem rossz, ő lesz Senioron?