All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 10 éve
minden van itt meg kalács
több mint 10 éve
nfl_lover
912
teljesen üresen volt az elkapó és ilyen interceptiont dobni pffKmetyGAzt ne is vegyük, hogy kiváló visszahordás után, ahol legalább két 15 yardos büntit elnéztek az első play int az endzoneba, mert így még katasztrofálisabb. 😀
Közbe td, há mivanitt 😀😀
több mint 10 éve
az külön gz, micsoda TD 😀
több mint 10 éve
teljesen üresen volt az elkapó és ilyen interceptiont dobni pff
több mint 10 éve
eldöntheti a meccset Kelet, kíváncsi leszek a személyzetremire beírom pick, Darby 2.!
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Dzsízösz.
több mint 10 éve
reklám, 1 play, reklám, 1 play, reklámez volt a 3. negyed vége
több mint 10 éve
Anda
76
😀 😀 😀
több mint 10 éve
20 yardos Price to Reedy TD.pedig Lawson 2 defensive holdingot is megpróbált 😀
több mint 10 éve
deyell
11 702
Chandler Jones WR-ről mit érdemes tudni?mustaineDavid Fales go to elkapója volt. jól futja a route-okat, fürge
choose life
több mint 10 éve
Chandler Jones WR-ről mit érdemes tudni?mustainenagyon pass happy offenseben volt #1 WR így a statisztikái megtévesztőek, viszont ma eléggé kiemelkedik a WR mezőnyből. Pont most mondja Mayock, hogy milyen meglepő, hogy ilyen kis testtel nincs returner múltja.
több mint 10 éve
Ja akkor azzal kevertem össze....ThundersNFL2 hete írtam róla a draft topikba, érdemes olvasni 😊
kihírdették a Shrine Game rostereit.
18-án lesz a meccs, szóval még tuti bővül.
a tavalyi eseményről 39 játékost draftoltak ha jól emlékszem, köztük olyanokat mint Zac Stacy, Sio Moore, Kayvon Webster, Tarron Armstead, Christine Michael, Devonte Holloman, Micah Hyde, Shamarko Thomas, Earl Wolff vagy Devin Taylor. De itt volt Joseph Fauria is többek közt.
Az idei roster itt található, beleírtam a CBS előrejelzését is draftérték gyanánt.
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkeONZTStMMQdHFVWGVIQXdwd3FIZFVoTmxNUGZLUWc&usp=sharingHöri
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A fele az fele, nem sok. 😊mi az, hogy nem sokan? kb a fele :pHöriAkiket most itt látunk nagy valószínűséggel draftolva lesznek?ThundersNFLNem sokan. A legrangosabb all-star meccs, a Senior Bowl majd egy hét múlva lesz.vassadi