Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
több mint 1 éve
Na, rájöttek hogy mind1 ki a QB a Falconsban
több mint 1 éve
még jó hogy Tune-t kezdettem fantasyban 😉
több mint 1 éve
Kenji
642
a D/ST eléggé topon vanA Falcons ellen valamiért mindig mindenkinek topon van valamelyik egysége. Kezdem azt gondolni, hogy ez nem véletlen.
Löfli
több mint 1 éve
a D/ST eléggé topon van
több mint 1 éve
Cardinalis
5 788
a lényeg hogy vezetünk 😊Hát nem sokáig tartott... de legalább megúsztuk FGvel
Löfli
THIS IS THE WAY
több mint 1 éve
ez mondjuk szép volt a védelemtől
több mint 1 éve
oh no
több mint 1 éve
fú a maitól ptsd-m lett, de amúgy szórakoztató trash volt 😀a lényeg hogy vezetünk 😊De ez nem BVSC meccs
Löfli
zacknorb
több mint 1 éve
a lényeg hogy vezetünk 😊De ez nem BVSC meccs
Löfli
több mint 1 éve
a lényeg hogy vezetünk 😊
több mint 1 éve
majdnem megcsináltuk a 3&30-at
több mint 1 éve
Kenji
642
Smithből pont kinézem, hogy nála már a főedző megkérdőjelezése is kutyaházat ér, függetlenül attól, hogy igazad van-e... 😊mondjuk ebben spec igaza van. de gondolom neki az lehetett az ötlete, jogy kapja ő többet a labdát 😀Állítólag szólt neki, hogy szar a playbook red zonebanengem az érdekelne, hogy bijan mit követett el, jogy hezárta a kutyaházba...?ha meg tudod szólj már nekem is én is kiváncsi vagyok
peach
Midnight
Kenji
peach
több mint 1 éve
mondjuk ebben spec igaza van. de gondolom neki az lehetett az ötlete, jogy kapja ő többet a labdát 😀Állítólag szólt neki, hogy szar a playbook red zonebanengem az érdekelne, hogy bijan mit követett el, jogy hezárta a kutyaházba...?ha meg tudod szólj már nekem is én is kiváncsi vagyok
peach
Midnight
Kenji
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Kenji
642
Állítólag szólt neki, hogy szar a playbook red zonebanengem az érdekelne, hogy bijan mit követett el, jogy hezárta a kutyaházba...?ha meg tudod szólj már nekem is én is kiváncsi vagyok
peach
Midnight
több mint 1 éve
Midnight
1 233
engem az érdekelne, hogy bijan mit követett el, jogy hezárta a kutyaházba...?ha meg tudod szólj már nekem is én is kiváncsi vagyok
peach
több mint 1 éve
engem az érdekelne, hogy bijan mit követett el, jogy hezárta a kutyaházba...?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
welcome back K1!
több mint 1 éve
Midnight
1 233
hát szerintem Kyler nagyon jól illene a Falconsba
több mint 1 éve
Kenji
642
Lassan az állása lesz a tét, szóval drasztikus módszerekhez kell nyúlni. 😊Biztosan nehezere esett Arthurnak odaadni a labdat Robinson-nak, így nem Ô lesz a zseni támadóguru, de a TD az TD. Inkabb lattam volna ebbôl idén 30-at, amibôl 20 besül, mint Jonnu Smith összes kombinációban való kipróbálását.egyet értek
Dennis90
Midnight
több mint 1 éve
Midnight
1 233
Biztosan nehezere esett Arthurnak odaadni a labdat Robinson-nak, így nem Ô lesz a zseni támadóguru, de a TD az TD. Inkabb lattam volna ebbôl idén 30-at, amibôl 20 besül, mint Jonnu Smith összes kombinációban való kipróbálását.egyet értek
Dennis90
több mint 1 éve
Dennis90
163
Biztosan nehezere esett Arthurnak odaadni a labdat Robinson-nak, így nem Ô lesz a zseni támadóguru, de a TD az TD. Inkabb lattam volna ebbôl idén 30-at, amibôl 20 besül, mint Jonnu Smith összes kombinációban való kipróbálását.