NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Arizona Cardinals - Green Bay Packers
1 hónapja
MM ráment volna kétpontosra, de mindegy....ha tudta volna, hogy van olyan.
Tactful Cactus
1 hónapja
Ha belegondolok abba, hogy évekig szenvedtünk ilyen-olyan rúgókkal, miközben konkrétan az utcáról berángathattunk volna jobbakat...+ St edző
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Na végre! MLF megtalálta a playbook-ot.
1 hónapja
JJ!!!ha ebből nem lesz pont, tuti nem vállalnám a feladatot, hogy Gary szemébe mondjam hogy "bocs"Nem egyszerűen csak pont kell, hanem TD.
gamerkr
nagylaza, főpohárnok
a meccs után hidratáljon nekem
1 hónapja
Ha belegondolok abba, hogy évekig szenvedtünk ilyen-olyan rúgókkal, miközben konkrétan az utcáról berángathattunk volna jobbakat...
1 hónapja
MOMENTUMBe is mondták, tuti a magyar kommentátor csávó is oldvassa a fórumot.
gamerkr
Lehet nagylaza vagy Pep az.
Poloska vagyok.
1 hónapja
ha ebből nem lesz pont, tuti nem vállalnám a feladatot, hogy Gary szemébe mondjam hogy "bocs"Na ezt elkerultek😀
gamerkr
1 hónapja
Na, jött a menetrendszerű JJ💪
Poloska vagyok.
1 hónapja
Lehet, hogy nem kellett volna megbolondítanom Szentkirályival.beütött a málna?ha ebből nem lesz pont, tuti nem vállalnám a feladatot, hogy Gary szemébe mondjam hogy "bocs"Nem egyszerűen csak pont kell, hanem TD.
gamerkr
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
1 hónapja
lehetne akkor Goldennek? Nem Kraftnak?ha ebből nem lesz pont, tuti nem vállalnám a feladatot, hogy Gary szemébe mondjam hogy "bocs"Nem egyszerűen csak pont kell, hanem TD.
gamerkr
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
beütött a málna?ha ebből nem lesz pont, tuti nem vállalnám a feladatot, hogy Gary szemébe mondjam hogy "bocs"Nem egyszerűen csak pont kell, hanem TD.
gamerkr
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
ha ebből nem lesz pont, tuti nem vállalnám a feladatot, hogy Gary szemébe mondjam hogy "bocs"Nem egyszerűen csak pont kell, hanem TD.
gamerkr
1 hónapja
ha ebből nem lesz pont, tuti nem vállalnám a feladatot, hogy Gary szemébe mondjam hogy "bocs"
1 hónapja
imádom az ilyen spoiler-eket15 sec, Love felmegy, és jön egy szar passz v. OL sárga. Kell egy labdaszerzés...lottó számokat pls 😀
Tactful Cactus
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Na vegre vmi
1 hónapja
1 2 3 4 515 sec, Love felmegy, és jön egy szar passz v. OL sárga. Kell egy labdaszerzés...lottó számokat pls 😀
Tactful Cactus
shagi0206
1 hónapja
Williams gatya, erre összeszedi
Poloska vagyok.
1 hónapja
15 sec, Love felmegy, és jön egy szar passz v. OL sárga. Kell egy labdaszerzés...lottó számokat pls 😀
Tactful Cactus
1 hónapja
Birok se szeretne már minket ha szarok vagyunk 😀
1 hónapja
15 sec, Love felmegy, és jön egy szar passz v. OL sárga. Kell egy labdaszerzés...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Most faszom ezt beszeltek ki felidoben?
1 hónapja
A Net4+ nem kap bíró hangot, vagy sorozatban második héten nem jó a mic?Streamen van hang.
zacknorb
1 hónapja
A Net4+ nem kap bíró hangot, vagy sorozatban második héten nem jó a mic?
Poloska vagyok.