NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Arizona Cardinals - Green Bay Packers
1 hónapja
sasszemű volt a spori hogyha itt látta a rács ráncigálást...
1 hónapja
OFF Még egy Colts-meccset se láttam idén, lassan ideje lesz.Igazi feel good story az övék idén
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Ebben mi is fekete öv 7 dan vagyunk.A CLE-meccs óta olyan érzésem van, hogy ellenünk mindenki ihletett formában játszik.Nekem szinte mindig ez az érzésem. Szerintem liga szinten mi szívunk ki leggyakrabban csereiránytók ellen, illetve engedünk karrier csúcsokat elkapóknak és futóknak.
nagylaza, főpohárnok
SBL
1 hónapja
1 perccel ezelőtt akartam írni, hogy kéne már egy TO.mi támadunk most ne írj ilyet
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
OFF Még egy Colts-meccset se láttam idén, lassan ideje lesz.
1 hónapja
ezekkel a piros mezes irányítókkal csak a baj van.Neee!!!!
Kaep, te vagy az?
gamerkr
1 hónapja
1 perccel ezelőtt akartam írni, hogy kéne már egy TO.
1 hónapja
Nixon jó hogy beöltöztél 😊
1 hónapja
Az első 5-6 play után én sem.Play hivás elég kutya , futni meg nem tudunk .én nehezen hiszem el hogy ez volt a "scriptelt" drive
nando89
gamerkr
1 hónapja
ezekkel a piros mezes irányítókkal csak a baj van.Kaep, te vagy az?
1 hónapja
Egymást sackeltük , az is vmi 😀
1 hónapja
A CLE-meccs óta olyan érzésem van, hogy ellenünk mindenki ihletett formában játszik.Nekem szinte mindig ez az érzésem. Szerintem liga szinten mi szívunk ki leggyakrabban csereiránytók ellen, illetve engedünk karrier csúcsokat elkapóknak és futóknak.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
1-1 drive, röpül az idő, FGvel megyünk
1 hónapja
Nem tudunk ma sem nyugodt meccsett játszani ugy látom .Amikor láttam az oddsokat (azt, hogy magasan esélyesek vagyunk), biztos voltam benne, hogy így lesz.
nando89
1 hónapja
Play hivás elég kutya , futni meg nem tudunk .én nehezen hiszem el hogy ez volt a "scriptelt" drive
nando89
1 hónapja
Nem tudunk ma sem nyugodt meccsett játszani ugy látom .majd holnap
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Nem tudunk ma sem nyugodt meccsett játszani ugy látom .
1 hónapja
Hallgassuk meg mit mond erről McCharty!Félpályán szerintem kötelező, Romeo meg mentett egy pick-etGolden kurva jó leszÉs nagyon teccik, hogy nekimentünk 4&2-re. Az pedig még jobban, hogy meg is csináltuk.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
1 hónapja
Szerintem is, de nem volt ez mindig így. MLF kifejezetten preferálja a 4. kísérleteket.Félpályán szerintem kötelező, Romeo meg mentett egy pick-etGolden kurva jó leszÉs nagyon teccik, hogy nekimentünk 4&2-re. Az pedig még jobban, hogy meg is csináltuk.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
1 hónapja
Play hivás elég kutya , futni meg nem tudunk .
1 hónapja
A CLE-meccs óta olyan érzésem van, hogy ellenünk mindenki ihletett formában játszik.
1 hónapja
Félpályán szerintem kötelező, Romeo meg mentett egy pick-etGolden kurva jó leszÉs nagyon teccik, hogy nekimentünk 4&2-re. Az pedig még jobban, hogy meg is csináltuk.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!