Atlanta Falcons - Arizona Cardinals
több mint 7 éve
most már én is azt mondom, hogy bele lehet szarni ebbe a szezonban
több mint 7 éve
4l3x
230
Nem oszt, nem szoroz. Kenjék a hajukra.Holding volt baszkide már hanyadik, végre befújtak egyet
silent7939
Leon78
több mint 7 éve
Neha még a 30 sem55 nem? Na m1, az 54es sima volt.58-ról annyira nem automatikus CatMannekEgy fg-vel meg 8 lett volna. Most meg jöhetünk majdnem fél pályát. Hülyeség volt 13 perccel a vége elött.Ennek most nekimenni eléggé mike tomlinos lenne. Egy labdabirtoklást én nem kockáztatnék.11 pont a különbség
peach
Löfli
peach
Löfli
peach
több mint 7 éve
55 nem? Na m1, az 54es sima volt.58-ról annyira nem automatikus CatMannekEgy fg-vel meg 8 lett volna. Most meg jöhetünk majdnem fél pályát. Hülyeség volt 13 perccel a vége elött.Ennek most nekimenni eléggé mike tomlinos lenne. Egy labdabirtoklást én nem kockáztatnék.11 pont a különbség
peach
Löfli
peach
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Holding volt baszkide már hanyadik, végre befújtak egyet
silent7939
több mint 7 éve
Holding volt baszki
több mint 7 éve
4l3x
230
ez a meccs se lesz meg sajnos.
több mint 7 éve
58-ról annyira nem automatikus CatMannekEgy fg-vel meg 8 lett volna. Most meg jöhetünk majdnem fél pályát. Hülyeség volt 13 perccel a vége elött.Ennek most nekimenni eléggé mike tomlinos lenne. Egy labdabirtoklást én nem kockáztatnék.11 pont a különbség
peach
Löfli
peach
több mint 7 éve
Ennyit az idei evrol.. A sporik, a tamadofal, a coaching es a "special" csapat. Ezt nem lehet elbirni.Ha a leader csinál ekkora bakit, nagy a baj tényleg.
Danny
több mint 7 éve
Danny
1 717
Ennyit az idei evrol.. A sporik, a tamadofal, a coaching es a "special" csapat. Ezt nem lehet elbirni.
több mint 7 éve
Ennek most nekimenni eléggé mike tomlinos lenne. Egy labdabirtoklást én nem kockáztatnék.11 pont a különbség
peach
Löfli
Egy fg-vel meg 8 lett volna. Most meg jöhetünk majdnem fél pályát. Hülyeség volt 13 perccel a vége elött.Ennek most nekimenni eléggé mike tomlinos lenne. Egy labdabirtoklást én nem kockáztatnék.11 pont a különbség
peach
Löfli
több mint 7 éve
WR John Brown (hamstring) won’t return
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Floydra is mondhatjuk hogy bust
több mint 7 éve
Ennek most nekimenni eléggé mike tomlinos lenne. Egy labdabirtoklást én nem kockáztatnék.11 pont a különbség
peach
több mint 7 éve
Ennek most nekimenni eléggé mike tomlinos lenne. Egy labdabirtoklást én nem kockáztatnék.
több mint 7 éve
Adrian Clayborn is questionable to return with a knee injury. #AZvsATL
Madden hates me.
több mint 7 éve
Reed és Upshaw egyszerre ér oda a QB-ra, ennél kevés valószínűtlenebb dolgot tudtam elképzelni 😀
Madden hates me.
több mint 7 éve
Gyerekek Palmer nyugdijazzuk szerintem. Baromi lassan dönt
több mint 7 éve
durván vakon vannak a sporik 😀
több mint 7 éve
A szezon egyik legszebb driveja volt 😊
több mint 7 éve
lol, cc-n mi holding voltEllenünk sosem fújnak holdingot
Löfli
több mint 7 éve
lol, cc-n mi holding volt
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Weems ma kicsit túlgondolja ezt a punt return témátNeki legalább van mit túlgondolkodni. Nálunk lehetőség sincs rá.
peach
több mint 7 éve
Weems ma kicsit túlgondolja ezt a punt return témát