NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Nem vagyok nyugodt.én igen, walker 😊
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nem vagyok nyugodt.Erre jön Quay Walker TFL
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nem vagyok nyugodt.
több mint 1 éve
nando89
3 894
Jaire ezt lemozizta...
több mint 1 éve
biztató kezdet volt, de ezt szépen benézte a sec
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Crosby-utód simán bevágta volna 51-ről, kár volt érteakkor már 56 lett volna, de szerintem is berúgta volna
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
nando89
3 894
Szélső futásokat kell elengedni , azok mind minusz yardosak , amugy jol keverget Mlf ,és nagyon kell ide Aaron Jones .
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Crosby-utód simán bevágta volna 51-ről, kár volt érte
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Basszus, lehet igaza lesz alatriste-nek, aki annyiszor mondta hogy jó ez a srác a Michigan State-ről
több mint 1 éve
gondolkodott, bólogatott az öreg zebra
több mint 1 éve
Látok olyan hívásokat, amilyeneket korábban nem. Teccik.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
toszplay
több mint 1 éve
SBL
2 213
KÖszi, itt talátam olyant, ami az én gépemen is fut.De ha nem megy akkor válogass innen, szinte minegyik tökéletesKöszi, de ez is próbáltam már és nem megy.Jó estét. most értem haza. Tud valaki egy olyan streamet adni? Amit edddig meg lett osztva az nekem nem működikwww.thestreameast.to/nfl/green-bay-atlanta/
SBL
Tactful Cactus
SBL
v2.sportsurge.net/watch-18885-green-bay-atlanta
kapitnono
NEm úgy mint Dillon
több mint 1 éve
nando89
3 894
bazzeg dilon ..
több mint 1 éve
De ha nem megy akkor válogass innen, szinte minegyik tökéletesKöszi, de ez is próbáltam már és nem megy.Jó estét. most értem haza. Tud valaki egy olyan streamet adni? Amit edddig meg lett osztva az nekem nem működikwww.thestreameast.to/nfl/green-bay-atlanta/
SBL
Tactful Cactus
SBL
v2.sportsurge.net/watch-18885-green-bay-atlanta
több mint 1 éve
Valamelyik csak bejön:Köszi, de ez is próbáltam már és nem megy.Jó estét. most értem haza. Tud valaki egy olyan streamet adni? Amit edddig meg lett osztva az nekem nem működikwww.thestreameast.to/nfl/green-bay-atlanta/
SBL
Tactful Cactus
SBL
www.nflbite.com/game/atlanta-falcons-vs-green-bay-packers-live-stream/
több mint 1 éve
sporthub.funKöszi, de ez is próbáltam már és nem megy.Jó estét. most értem haza. Tud valaki egy olyan streamet adni? Amit edddig meg lett osztva az nekem nem működikwww.thestreameast.to/nfl/green-bay-atlanta/
SBL
Tactful Cactus
SBL
Tele van jókkal
több mint 1 éve
markkystreams.com/video/nfl-02/Köszi, de ez is próbáltam már és nem megy.Jó estét. most értem haza. Tud valaki egy olyan streamet adni? Amit edddig meg lett osztva az nekem nem működikwww.thestreameast.to/nfl/green-bay-atlanta/
SBL
Tactful Cactus
SBL
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Hú, de nagyon nyögvenyelős.ahogy vártuk
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
SBL
2 213
Köszi, de ez is próbáltam már és nem megy.Jó estét. most értem haza. Tud valaki egy olyan streamet adni? Amit edddig meg lett osztva az nekem nem működikwww.thestreameast.to/nfl/green-bay-atlanta/
SBL
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Hú, de nagyon nyögvenyelős.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Jó estét. most értem haza. Tud valaki egy olyan streamet adni? Amit edddig meg lett osztva az nekem nem működikwww.thestreameast.to/nfl/green-bay-atlanta/
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!