NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Dennis90
163
végre artúr tököket növesztettNagyon bátor hívásai voltak ma, engem is extrán meglepett. Így tovább! 😊
peach
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
szerintetek hány év kell még ahhoz valakiben felmerüljön hogy lehet nem barry a megfelelő ember a d# élére?Az NFL- ben minden a statokrol szol. Ez alapjan arra lehetett szamitani , h Barry egy nagy nulla. Azota probalja bebizonyitani, hogy a matematika nem hazudik... de akkor sem hisznek neki!
nekem ezzel az idénnyel együtt 2 a tippem
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
szerintetek hány év kell még ahhoz valakiben felmerüljön hogy lehet nem barry a megfelelő ember a d# élére?abból kiindulva, hogy Capers is mennyivel tovább volt, mint kellett volna...
Fontos_Vidra
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
szerintetek hány év kell még ahhoz valakiben felmerüljön hogy lehet nem barry a megfelelő ember a d# élére?Capers is kb. 2-3 évvel maradt tovább, mint kellett volna.
Fontos_Vidra
Meg McCarthy, meg Crosby, meg sokan mások. Mi kicsit ilyen családias franchise vagyunk.
több mint 1 éve
nando89
3 894
Tudom..bekéne engedni ha akarunk bármi sanszot .De nem akarják majd bevinni, csak ölni az órát és FG buzzer beater
nando89
zacknorb
több mint 1 éve
végre artúr tököket növesztett
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
bekéne engedni ha akarunk bármi sanszot .De nem akarják majd bevinni, csak ölni az órát és FG buzzer beater
nando89
több mint 1 éve
gratula a FAlconsnak
több mint 1 éve
nando89
3 894
bekéne engedni ha akarunk bármi sanszot .
több mint 1 éve
#BarryOutte már tudsz valamit
casaubon
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Kar, benne volt a gyozelem. Ez egy ilyen ev lesz. Kell hozzá még egy feles...
több mint 1 éve
Alapból inches lett volna, de így mennek még vissza 4&1reVagy marad minden
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
szerintetek hány év kell még ahhoz valakiben felmerüljön hogy lehet nem barry a megfelelő ember a d# élére?nekem ezzel az idénnyel együtt 2 a tippem
több mint 1 éve
casaubon
2 373
#BarryOut
több mint 1 éve
nem baj, meglesz az első vereség, és még is játszottunk ótvarul, sőtamúgy meg short, még shortabb Nigel Shortnál de úgyis megcsinálják
több mint 1 éve
nando89
3 894
jogosérdekes ugy bukjuk el h Lovenak sok köze nem lesz hozzá a védelem a második félidőben fejre állt , ez azért gázos .A 4ik negyedben MLF-el az élen..
nando89
Rubens
több mint 1 éve
Rubens
830
érdekes ugy bukjuk el h Lovenak sok köze nem lesz hozzá a védelem a második félidőben fejre állt , ez azért gázos .A 4ik negyedben MLF-el az élen..
nando89
több mint 1 éve
ez megvolt, más kérdés, hogy nem fogják megváltoztatni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Ez most a hires Benny Hill vedelem már.
több mint 1 éve
nando89
3 894
érdekes ugy bukjuk el h Lovenak sok köze nem lesz hozzá a védelem a második félidőben fejre állt , ez azért gázos .
több mint 1 éve
Kampman
28 290
A Ryan-féle Falcons ellen voltak ilyen vereségeink sokszor, egész jól játszunk meg minden, de a kritikus pillanatokban összeomlás.Kár érte, ebben is benne volt a győzelem.
több mint 1 éve
Rubens
830
Meg is érdemeljük a cumit... ilyen 2 drive-ot összehozzni...