NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
6
4
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - Green Bay Packers
több mint 1 éve
kell egy kulcs stop a védelemtől.Mintha most egy kicsit megremegett volna Love.Ha még mások is belehibáznak akkor elmehet a meccs.
SBL
SBL
több mint 1 éve
SBL
2 213
Mintha most egy kicsit megremegett volna Love.Ha még mások is belehibáznak akkor elmehet a meccs.
SBL
több mint 1 éve
SBL
2 213
Mintha most egy kicsit megremegett volna Love.
több mint 1 éve
most kezd átfordulni a meccs
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Viszont Bisaccia iszonyat felhúzta az ST-t
több mint 1 éve
Kezd meleg lenni a pite.
több mint 1 éve
először Doubs, aztán talán az első igazán rossz dobás
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
azt hittem Nixon ezért is kimegy visszahordani
több mint 1 éve
Dennis90
163
Nem értek egyet azzal, hogy látnánk, hogy nem megoldás. Én látok egy fiatal srácot, akirôl még nem tudjuk mit tud. Lesz egy szezonja, hogy bizonyítson és szerezzen némi önbizalmat. Én drukkolok neki, szimpatikus srác.hosszútávon egyik sem megoldás, ez szerintem már biztos, így én inkább a teljes offense plafonját próbálnám megnézni, ahhoz viszont Heinicke kellene, nem Ridder.nehéz elképzelni, hogy Ridder több esélyt ad a győzelemre, mint HeinickeHeinicke-re nem építesz csapatot, mert tudod mi a plafon. Riddernek ez a 6. NFL meccse, megnézik mit tud. Lehet, hogy hozna 1-2 gyôzelmet, de szerintem most tudatos építkezés megy, nem lenne értelme.
törölt kristof
Dennis90
törölt kristof
több mint 1 éve
speciel most nem támasztották alá állításomat, az elejtett int-ek is fájnak és az nem Pinyő hibájaEs arrol van stat, h kozulunk hany % hiszi el a mi DC-rol, hogy egyszer majd jo jatekosokbol tud jo vedelmet epiteni?Ez egy jó D, akár a DC ellenére
jossbeaumont
Gergőbácsi
több mint 1 éve
nando89
3 894
Szépen lassan végig kéne menni 😊
több mint 1 éve
dícsérjünk is ha lehet, ezt oda dobta ahova kellett, a td is szép játék volt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
vezetünk és támadunk, nekem ez most elég
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
"a bizalom toretlen Barry elvtarsban!"Es arrol van stat, h kozulunk hany % hiszi el a mi DC-rol, hogy egyszer majd jo jatekosokbol tud jo vedelmet epiteni?Ez a sorozat a 0-ba tart
jossbeaumont
zacknorb
több mint 1 éve
Ezt megszívtuk. Francba.
több mint 1 éve
Végre Desmond használja a testét
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Egy atlantai drukker nagyon szeret káromkodni a kommentátorállás közelében (vagy valahol, ahol van egy mikrofon).
több mint 1 éve
Es arrol van stat, h kozulunk hany % hiszi el a mi DC-rol, hogy egyszer majd jo jatekosokbol tud jo vedelmet epiteni?Ez egy jó D, akár a DC ellenére
jossbeaumont
több mint 1 éve
Es arrol van stat, h kozulunk hany % hiszi el a mi DC-rol, hogy egyszer majd jo jatekosokbol tud jo vedelmet epiteni?Ez a sorozat a 0-ba tart
jossbeaumont
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Es arrol van stat, h kozulunk hany % hiszi el a mi DC-rol, hogy egyszer majd jo jatekosokbol tud jo vedelmet epiteni?