NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
1 feliratkozó
több mint 6 éve
uram isten.....ki gondolta?!
több mint 6 éve
magabiztos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
egy percet tévedtem, two minutenél jön a meccsdöntő játék... teringettit
több mint 6 éve
na most jön a két futás és sack... 😀
több mint 6 éve
most kell a first down
több mint 6 éve
és jones kimegy és megállítja az órát.... rofl, lol, :Asd stb...
több mint 6 éve
Kenji
642
Szerencsére boldokban nagyon szar vagyok 😀Igen, csak a szokásos....Kettőt futunk, harmadikra sack?a driveunk után érkezik 😉most jön az, hogy: végig jön a tampa, majd 3 percel a vége előtt egy first downnal nyernénk amit nem tudunk megcsinálni, így jön meg winstone és megcsinálja gw driveot mi meg midnigghtal összeveszünk, hogy sark fejlődik e 😀Ez így van 😂😂 de szerencsére nem lesz ilyen 😂😂
peach
Midnight
zekeffron
Kenji
zekeffron
több mint 6 éve
Igen, csak a szokásos....Kettőt futunk, harmadikra sack?a driveunk után érkezik 😉most jön az, hogy: végig jön a tampa, majd 3 percel a vége előtt egy first downnal nyernénk amit nem tudunk megcsinálni, így jön meg winstone és megcsinálja gw driveot mi meg midnigghtal összeveszünk, hogy sark fejlődik e 😀Ez így van 😂😂 de szerencsére nem lesz ilyen 😂😂
peach
Midnight
zekeffron
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Kettőt futunk, harmadikra sack?a driveunk után érkezik 😉most jön az, hogy: végig jön a tampa, majd 3 percel a vége előtt egy first downnal nyernénk amit nem tudunk megcsinálni, így jön meg winstone és megcsinálja gw driveot mi meg midnigghtal összeveszünk, hogy sark fejlődik e 😀Ez így van 😂😂 de szerencsére nem lesz ilyen 😂😂
peach
Midnight
zekeffron
több mint 6 éve
a driveunk után érkezik 😉most jön az, hogy: végig jön a tampa, majd 3 percel a vége előtt egy first downnal nyernénk amit nem tudunk megcsinálni, így jön meg winstone és megcsinálja gw driveot mi meg midnigghtal összeveszünk, hogy sark fejlődik e 😀Ez így van 😂😂 de szerencsére nem lesz ilyen 😂😂
peach
Midnight
több mint 6 éve
Midnight
1 233
most jön az, hogy: végig jön a tampa, majd 3 percel a vége előtt egy first downnal nyernénk amit nem tudunk megcsinálni, így jön meg winstone és megcsinálja gw driveot mi meg midnigghtal összeveszünk, hogy sark fejlődik e 😀Ez így van 😂😂 de szerencsére nem lesz ilyen 😂😂
peach
több mint 6 éve
Ha innen kikapunk akkor átmegyek a rebellis fórumra.majd írd meg a nick neved... empty amúgy is magányos a falcons topikban, legalább valaki járjon jól 😀
shawnka
több mint 6 éve
jól pattant.... 😀
több mint 6 éve
Ha innen kikapunk akkor átmegyek a rebellis fórumra.
több mint 6 éve
most jön az, hogy: végig jön a tampa, majd 3 percel a vége előtt egy first downnal nyernénk amit nem tudunk megcsinálni, így jön meg winstone és megcsinálja gw driveot mi meg midnigghtal összeveszünk, hogy sark fejlődik e 😀
több mint 6 éve
és beüldte, és beküldte!!444!!4!!
több mint 6 éve
lehet pályára küldeném marvin hallt, hogy vertikálisan nyújtsa a pályát. de csak lehet, sark jobban tudja.
több mint 6 éve
Szóval ma így fog megtörténni
több mint 6 éve
Kenji
642
Én azon, hogyha a pestis végigment a defense-en, akkor most elkezdi ritkítani az elkapósort?
több mint 6 éve
elfogyott a wr sor, ezzel együtt sark tudománya is
több mint 6 éve
azon gondolkodom, hogy beaslyből, hogy lett ennyire jelentéktelen játékos másfél év alatt?
több mint 6 éve
Kenji
642
pedig biztos voltam benne h kiütik egymás kezéből mikor egyszerre hárman mentek érteMikor láttam hogy Kazee közeledik, az én fejemben is megfordult 😀
kaszo
több mint 6 éve
pedig le mertem volna fogadni, hogy a három hülye kiüti egymás kezéből
több mint 6 éve
Kenji
642
Hiba a rendszerben. Red zone interception? 😮