Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
1 feliratkozó
több mint 6 éve
pedig biztos voltam benne h kiütik egymás kezéből mikor egyszerre hárman mentek érte
több mint 6 éve
ez egy másik univerzum....
több mint 6 éve
Kenji
642
Nem sokat tévedtél 😀Na Sark beindult....jön is majd az 60 yardos tampa td
zekeffron
peach
több mint 6 éve
ehh, majdnem 😀Na Sark beindult....jön is majd az 60 yardos tampa td
zekeffron
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Viszonylag gyorsan 😀Na Sark beindult....jön is majd az 60 yardos tampa td
zekeffron
peach
több mint 6 éve
Na Sark beindult....jön is majd az 60 yardos tampa td
zekeffron
több mint 6 éve
Na Sark beindult....
több mint 6 éve
Kenji
642
Amíg Atlantában volt HC, addig is szar volt védelem. Értem én ,hogy a játékosai nem könnyítik meg a dolgát, de azért ha a két egymást követő munkahelyén is szar a #D az csak jelent valamit.Arrol mondjuk nem nagyon tehet, hogy a vedelem fele kidolt mar a harmadik hetre, mint ahogy arrol sem, hogy Tampa Bayben azon versenyeznek a vedok, hogy ki tud nagyobb hatast dobni egy tamado stiff armjatol.A lényeg az akart lenne, hogy csak egyik irányba tud vele egy védelem fejlődni. És nem előre... 😀Nelkule pont ugyanilyen volt a Bucs vedelme.De gyenge a Bucs defense.És ez mind Mike Smith érdeme. Jobb őt a másik oldalon látni. 😀
ulpianus
Kenji
Stez
Kenji
Szerintem kurva gaz, amit NFL-szinten lemuvelt peldaul Conte nehany hete, de az is, amit itt tolt valamelyik balhere Hooper TD-jenel. Kb. Stiff arm sem volt, mert a csavo elrepult magatol.
Stez
több mint 6 éve
Arrol mondjuk nem nagyon tehet, hogy a vedelem fele kidolt mar a harmadik hetre, mint ahogy arrol sem, hogy Tampa Bayben azon versenyeznek a vedok, hogy ki tud nagyobb hatast dobni egy tamado stiff armjatol.A lényeg az akart lenne, hogy csak egyik irányba tud vele egy védelem fejlődni. És nem előre... 😀Nelkule pont ugyanilyen volt a Bucs vedelme.De gyenge a Bucs defense.És ez mind Mike Smith érdeme. Jobb őt a másik oldalon látni. 😀
ulpianus
Kenji
Stez
Kenji
Szerintem kurva gaz, amit NFL-szinten lemuvelt peldaul Conte nehany hete, de az is, amit itt tolt valamelyik balhere Hooper TD-jenel. Kb. Stiff arm sem volt, mert a csavo elrepult magatol.
több mint 6 éve
Kenji
642
A lényeg az akart lenne, hogy csak egyik irányba tud vele egy védelem fejlődni. És nem előre... 😀Nelkule pont ugyanilyen volt a Bucs vedelme.De gyenge a Bucs defense.És ez mind Mike Smith érdeme. Jobb őt a másik oldalon látni. 😀
ulpianus
Kenji
Stez
több mint 6 éve
Nelkule pont ugyanilyen volt a Bucs vedelme.De gyenge a Bucs defense.És ez mind Mike Smith érdeme. Jobb őt a másik oldalon látni. 😀
ulpianus
Kenji
több mint 6 éve
hát azért 27 másodperc alatt csak rakunk fel még pontot
több mint 6 éve
ez nem volt okos Bryan
több mint 6 éve
Ridleyvel történt valami?egyelőre Q, boka ha minden igaz!
ervinator
több mint 6 éve
ervinator
1 700
Ridleyvel történt valami?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Kazee gec, teljesen hülye a csávó még a pick után is 😀
több mint 6 éve
kamu, de kamu....
több mint 6 éve
a sanu-jones-teco-freeman kvartettből minimum egy, de lehet inkább kettő nem lesz itt jövőre.Látom nem olvastad a tegnapi kommentem. 😀 Poén is meg nem is. 😀Te most vagy viccezel vagy nem neztel meccset az elmult 4 hetben.Judge Ito olyan egyszerűséggel jutott el az endzoneig, hogy egy pillanatra azt hittem a mi védelmünk van pályán.#TradeTeCo
shawnka
Creepy
Kenny
Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
Látom nem olvastad a tegnapi kommentem. 😀 Poén is meg nem is. 😀Te most vagy viccezel vagy nem neztel meccset az elmult 4 hetben.Judge Ito olyan egyszerűséggel jutott el az endzoneig, hogy egy pillanatra azt hittem a mi védelmünk van pályán.#TradeTeCo
shawnka
Creepy
Kenny
több mint 6 éve
hiányoznak az inkompetens időkérések 😀Vizesfiúnak?jöhetnének vissza 8DA Koetter-Smith páros munkája mennyire biztos egyébként? Nem tudja valaki?stabil mint a forint
Kenji
Kenny
shawnka
Creepy
több mint 6 éve
Kenji
642
De gyenge a Bucs defense.És ez mind Mike Smith érdeme. Jobb őt a másik oldalon látni. 😀
ulpianus
több mint 6 éve
De gyenge a Bucs defense.
Állat vagyok, ami enni kér...