NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Baltimore Ravens - Atlanta Falcons
több mint 1 éve
Szenvedosen de megvan. Fontos gyozelem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Nnna akkor most. 4 futasra max 1 passz
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Miért kell ennyire puhàn játszanunk a meccsek végén?
több mint 1 éve
Megint Tucker huz ki minket a vegen a posvanybol?Lassunk egy 70 yardost?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Foleg ha P helyett WR-t draftolunk...
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Ez a passz se rajtunk múlott...
több mint 1 éve
gedam
5 892
Eddig nem sokat beszéltünk róla de a punterunket.mindenki ajnarozta a draft után de csak nekem tűnik úgy hogy sokat hibázik? Nem tudom a szelviszonyokat de csak a felpalyaig rúgta most is el.szerintem is gyenge. meg félpályáról sem tudja 10yardon belülre rúgni.
Benibácsi
több mint 1 éve
gedam
5 892
ezt a néger qb iskolában tanítják, hogy 5yarddal dobd túl az elkapódat. inkább dobná alul, tuti dpi.
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Eddig nem sokat beszéltünk róla de a punterunket.mindenki ajnarozta a draft után de csak nekem tűnik úgy hogy sokat hibázik? Nem tudom a szelviszonyokat de csak a felpalyaig rúgta most is el.
több mint 1 éve
Errol ennyit. 😣Nnna jojjon egy hosszu drive.És jött a.passz a második és hosszúra 😀
Esely a futase
RedFive
Benibácsi
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Nnna jojjon egy hosszu drive.És jött a.passz a második és hosszúra 😀
Esely a futase
RedFive
több mint 1 éve
Nnna jojjon egy hosszu drive.Esely a futase
több mint 1 éve
gedam
5 892
RZ D# megoldotta.az legyen jó mindig és akkor nyelhetjük is a yardokat
RedFive
több mint 1 éve
Benibácsi
802
aldzsír elég bivaly. 7 ember csak levitteKb ugyanennyi kell hogy nyomás alatt legyen az ellen QB
gedam
több mint 1 éve
gedam
5 892
aldzsír elég bivaly. 7 ember csak levitte
több mint 1 éve
RZ D# megoldotta.
több mint 1 éve
gedam
5 892
kicsit mintha ledarálták volna a d-t
több mint 1 éve
gedam
5 892
ez az oweh mekkora bust
több mint 1 éve
Vagy mint Te 😉Valamilyen szinten belefér, de hogy mindenért üvöltözik, mint egy hisztis kisgyerek.Zárják már ki ezt az agresszív, idióta barmot,ez az Artur Smith egy idiota barom, a bíró helyében már elzavartam volna a picsába.hagyad már végre látni, hogy harcol a csapattal neki ez a dolga, mellesleg talán valameilyen szinten igaza is van. Nem mintha Harbaugh nem ezt csinálná ha valami nem tetszik neki és szív a csapata.
Norbi180
Midnight
Norbi180
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Norbi180
676
Valamilyen szinten belefér, de hogy mindenért üvöltözik, mint egy hisztis kisgyerek.Zárják már ki ezt az agresszív, idióta barmot,ez az Artur Smith egy idiota barom, a bíró helyében már elzavartam volna a picsába.hagyad már végre látni, hogy harcol a csapattal neki ez a dolga, mellesleg talán valameilyen szinten igaza is van. Nem mintha Harbaugh nem ezt csinálná ha valami nem tetszik neki és szív a csapata.
Norbi180
Midnight
több mint 1 éve
NFL instant replay in one gif pic.twitter.com/StS5jvIJhp
— Jeff Schultz (@JeffSchultzATL) December 24, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Midnight
1 233
Zárják már ki ezt az agresszív, idióta barmot,ez az Artur Smith egy idiota barom, a bíró helyében már elzavartam volna a picsába.hagyad már végre látni, hogy harcol a csapattal neki ez a dolga, mellesleg talán valameilyen szinten igaza is van. Nem mintha Harbaugh nem ezt csinálná ha valami nem tetszik neki és szív a csapata.
Norbi180
több mint 1 éve
Norbi180
676
Zárják már ki ezt az agresszív, idióta barmot,ez az Artur Smith egy idiota barom, a bíró helyében már elzavartam volna a picsába.