Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 5 éve
B+ 😉 nem szoltál. Mondjuk az az öccá ft kicsi buli lett volnaDe Istenem hogy lehet tét nélküli meccsre fogadni utolsó játékhéten? 😀 Főleg az idei GB-re... Adtad volna nekem,elittuk volna a picsába 😊na ez mellément. cigiszünet.tipszmikszűté? Nekem a Green Bay elvitte, nem kicsit , nagyon.
nem lehet 12 pontnál több a difi, ez a lényeg 😀
Kájzerszóze
KeyG
LeviPoki
több mint 5 éve
azért volt az egyik 1/1 a másik meg 1/32MayfieldKinek a javára?hát nemtom, nálam óriási a különbség a kettő közöttSimán, de Ő már öreg, így nem kérdés. De a fiatal zseniteket egy másik fiatalra, az már izgalmasabb kérdés.Ravensesek, elcserélnétek-e Lamar-t Baker-re? 😊és Ti Bent? 😊
bcsarli
yooker
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Vs. Ben, vagy vs Lamar?MayfieldKinek a javára?hát nemtom, nálam óriási a különbség a kettő közöttSimán, de Ő már öreg, így nem kérdés. De a fiatal zseniteket egy másik fiatalra, az már izgalmasabb kérdés.Ravensesek, elcserélnétek-e Lamar-t Baker-re? 😊és Ti Bent? 😊
bcsarli
yooker
bcsarli
Szesze
bcsarli
Szesze
több mint 5 éve
igazából ha wentz játszik 40 pontokat szopik a védelem, vagy egy negyed alatt kapunk be 17 pontot, ha foles játszik akkor simán nullázzuk az ellent 😀Eagles be fog jutni valószínű 😕igazából wentz foles cseréje
Szesze
gedam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Az nekem is, de van 6/9 mixem a téttel biro meccsekre. A NE és a Hou jo volt hendikeppel. Itt Cle +12,5 a tipp. De lehet LEmar megszivat 😵na ez mellément. cigiszünet.tipszmikszűté? Nekem a Green Bay elvitte, nem kicsit , nagyon.
Kájzerszóze
KeyG
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Azt hittem edzőbuktatás volt, onnantól más volt Rodgersék játéka, és hittem benne míg agyon nem verték ismét. Az a Lions D Patríciával megérne egy misét, erre most jók, vak tyúk szerencséje.De Istenem hogy lehet tét nélküli meccsre fogadni utolsó játékhéten? 😀 Főleg az idei GB-re... Adtad volna nekem,elittuk volna a picsába 😊na ez mellément. cigiszünet.tipszmikszűté? Nekem a Green Bay elvitte, nem kicsit , nagyon.
Kájzerszóze
KeyG
LeviPoki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
MayfieldKinek a javára?hát nemtom, nálam óriási a különbség a kettő közöttSimán, de Ő már öreg, így nem kérdés. De a fiatal zseniteket egy másik fiatalra, az már izgalmasabb kérdés.Ravensesek, elcserélnétek-e Lamar-t Baker-re? 😊és Ti Bent? 😊
bcsarli
yooker
bcsarli
Szesze
bcsarli
több mint 5 éve
Kinek a javára?hát nemtom, nálam óriási a különbség a kettő közöttSimán, de Ő már öreg, így nem kérdés. De a fiatal zseniteket egy másik fiatalra, az már izgalmasabb kérdés.Ravensesek, elcserélnétek-e Lamar-t Baker-re? 😊és Ti Bent? 😊
bcsarli
yooker
bcsarli
Szesze
több mint 5 éve
Nagyon jó jàtékos Mayfield,a következő legfelső kalap.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
hát nemtom, nálam óriási a különbség a kettő közöttSimán, de Ő már öreg, így nem kérdés. De a fiatal zseniteket egy másik fiatalra, az már izgalmasabb kérdés.Ravensesek, elcserélnétek-e Lamar-t Baker-re? 😊és Ti Bent? 😊
bcsarli
yooker
bcsarli
több mint 5 éve
Eagles be fog jutni valószínű 😕Megtalálták a Franchise QB-t (újra) 😊
Szesze
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
De Istenem hogy lehet tét nélküli meccsre fogadni utolsó játékhéten? 😀 Főleg az idei GB-re... Adtad volna nekem,elittuk volna a picsába 😊na ez mellément. cigiszünet.tipszmikszűté? Nekem a Green Bay elvitte, nem kicsit , nagyon.
Kájzerszóze
KeyG
több mint 5 éve
Eagles be fog jutni valószínű 😕
több mint 5 éve
Simán, de Ő már öreg, így nem kérdés. De a fiatal zseniteket egy másik fiatalra, az már izgalmasabb kérdés.Ravensesek, elcserélnétek-e Lamar-t Baker-re? 😊és Ti Bent? 😊
bcsarli
yooker
több mint 5 éve
KeyG
9 496
na ez mellément. cigiszünet.tipszmikszűté? Nekem a Green Bay elvitte, nem kicsit , nagyon.
Kájzerszóze
több mint 5 éve
hát igen 40felett nem megy józsinak azert ő nem egy tucker
több mint 5 éve
gedam
5 905
kizártRavensesek, elcserélnétek-e Lamar-t Baker-re? 😊mondjuk ez nem igazán lehet kérdés
bcsarli
Szesze
több mint 5 éve
na ez mellément. cigiszünet.nem lehet 12 pontnál több a difi, ez a lényeg 😀
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Ravensesek, elcserélnétek-e Lamar-t Baker-re? 😊Nem.
bcsarli
több mint 5 éve
gedam
5 905
kiszurkoltam
több mint 5 éve
Ravensesek, elcserélnétek-e Lamar-t Baker-re? 😊és Ti Bent? 😊
bcsarli
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799