NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 5 éve
JS azért felébred a szezon végére.achilles szakadás után azért kell kis rehab, egyebek.
LeviPoki
több mint 5 éve
Padrinaggio
222
JS azért felébred a szezon végére.Új neki az érzés, ilyenkor már nem szokott lenni.
LeviPoki
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Kombinált 9 ponttal bukni 3 sorsdöntő meccset azért művészetsztem behúzzák ezt a meccset, de nem lesz jelentősége.. amúgy nem hinném, h Tomlint kirúgnák, sztem hiba is lenneBengals 10-0ra vezet közbenna erre most rámehet Tomlin azért...
Szesze
ilyen szezon második fél azért durva
yooker
Szesze
több mint 5 éve
de örülök, hogy ez a Ravens D az AFC-ben van 😀nektek már a SEA védelem is sok lesz.....
Antonius
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Tomlin nem megy Ben nélkül. Bennél meg még mindig nincs jobb alternatíva.Bengals 10-0ra vezet közbenna erre most rámehet Tomlin azért...
Szesze
yooker
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Lassan lehet aktiválni az olasz csődört a Playoffra, az az igazi terepe neki.
több mint 5 éve
nem ment a szomszédba ő pár int-ért anélkül sem..Bengals 10-0ra vezet közbenRoethlisberger elkapta a Manningitist
Szesze
Fast Willie
több mint 5 éve
sztem behúzzák ezt a meccset, de nem lesz jelentősége.. amúgy nem hinném, h Tomlint kirúgnák, sztem hiba is lenneBengals 10-0ra vezet közbenna erre most rámehet Tomlin azért...
Szesze
yooker
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
JS azért felébred a szezon végére.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Bengals 10-0ra vezet közbenRoethlisberger elkapta a Manningitist
Szesze
több mint 5 éve
Bengals vezet. Mi kozben simazzuk ezt.
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
sima int..
több mint 5 éve
Bengals 10-0ra vezet közbenna erre most rámehet Tomlin azért...
Szesze
több mint 5 éve
Bengals 10-0ra vezet közben
több mint 5 éve
Aggyál neki 😀Nem. Valami Flowplayer akar penzt...Nem ertem mi van a netemmel. A streamek befeketednek 45 perc utan... Hang van, kep nincsVideokartya
Voice
KeyG
Voice
több mint 5 éve
Kerhetek egy linket ami nem fekete? Nalam az osszesnek van hangja de nincs kepe..goatdee
Voice
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Nem. Valami Flowplayer akar penzt...Nem ertem mi van a netemmel. A streamek befeketednek 45 perc utan... Hang van, kep nincsVideokartya
Voice
KeyG
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Mondjuk azért most hosszúkra lehetett volna passzolni.passzolni mindenki tud...itt elvek vannak 😊
LeviPoki
több mint 5 éve
eleg felelmetes futogepezette alakult a szezon kozepen ez a Ravens, a futok, a fal, a tight endek orulten blokkolnak, fut a kube is folyton
több mint 5 éve
Mondjuk azért most hosszúkra lehetett volna passzolni.minek kockáztatni, teljesen jó volt ez így
LeviPoki
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Nem ertem mi van a netemmel. A streamek befeketednek 45 perc utan... Hang van, kep nincsVideokartya
Voice
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers