NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 5 éve
A klasszikusabb felállásokat egyből levédekezzük... a motionoket és az optionoket kéne jól olvasni
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Mondjuk azért most hosszúkra lehetett volna passzolni.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Nem ertem mi van a netemmel. A streamek befeketednek 45 perc utan... Hang van, kep nincsAkkor negyedenként térfelet váltasz majd mint a pályán. 😀
Voice
több mint 5 éve
így szét futjak a védelmet, kihuzhatjak aikeresen az öreg alol az allas lehetőseget a sracok
több mint 5 éve
Nem ertem mi van a netemmel. A streamek befeketednek 45 perc utan... Hang van, kep nincsbekapcsol a screensaver 😊
Voice
több mint 5 éve
Nem ertem mi van a netemmel. A streamek befeketednek 45 perc utan... Hang van, kep nincs
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
A Browns olyan mintha a passzra készült volna, kétségbe vannak esve, hogy a Ravens szinte csak fut. 😒
több mint 5 éve
nem kell, h végig így menjen, elég lesz egy félidőigazért a futás nem fog végig így menni és 1-1 nagy play simán beeshetMayfield mondjuk nem fogja feladni...sztem azért ez a Ravens védelem még túl nagy falat ennek a Browns-nak
yooker
Szesze
ami magával ragadhatja őket! kicsi az esély persze de messze nem dölt még el
yooker
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Kerhetek egy linket ami nem fekete? Nalam az osszesnek van hangja de nincs kepe..bfst.to/watch/nfl-15.php
Voice
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Ha olyan könnyen meglehetne embereket tanítani passzolni akkor most kb 32 WR rohangálna a center mögött ebben ligában. 😊
több mint 5 éve
ez elég köcsög zászló volt azért..
több mint 5 éve
jaj
több mint 5 éve
zsutu
785
Ne már...
több mint 5 éve
Kerhetek egy linket ami nem fekete? Nalam az osszesnek van hangja de nincs kepe..
több mint 5 éve
Kar hogy nem lehet a tetszik helyett kirohogni a velemenyedet 😂🤣No offense, de Jackson szerintem buta jatekos iranyitonak. Vedelmet nem tud olvasni, nem eleg pontos, a karja sem jo igazabol. O itt addig lesz veszely, amit tud majd futni, de sosem lesz egy Wilson, atletikussag ide vagy oda. Es mivel allandoan fut, igy lehet majd sokszor utni, mivel nem elvez majd kulon vedelmet a zebraktol.3 szezont josolok neki. Ha nem mi és nem idén, de egyszer úgy is jön valaki és szarrá töri a térdét. És mielőtt még valaki belémszállna hogy sérülést kívánok neki, pont hogy nem, de ez fog lenni. Kérdés mikor.A kérdés az, megtanítjuk-e jól passzolni, mielőtt összetörik. Van esély rá amúgy,tényleg fejlődik.
zsutu
LeviPoki
Stez
több mint 5 éve
ne költsd faszságokra a pénzedet :dezért jár egy whisky!No offense, de Jackson szerintem buta jatekos iranyitonak. Vedelmet nem tud olvasni, nem eleg pontos, a karja sem jo igazabol. O itt addig lesz veszely, amit tud majd futni, de sosem lesz egy Wilson, atletikussag ide vagy oda. Es mivel allandoan fut, igy lehet majd sokszor utni, mivel nem elvez majd kulon vedelmet a zebraktol.3 szezont josolok neki. Ha nem mi és nem idén, de egyszer úgy is jön valaki és szarrá töri a térdét. És mielőtt még valaki belémszállna hogy sérülést kívánok neki, pont hogy nem, de ez fog lenni. Kérdés mikor.A kérdés az, megtanítjuk-e jól passzolni, mielőtt összetörik. Van esély rá amúgy,tényleg fejlődik.
zsutu
LeviPoki
Stez
Kájzerszóze
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
akkor kettot kapok? heheezért jár egy whisky!No offense, de Jackson szerintem buta jatekos iranyitonak. Vedelmet nem tud olvasni, nem eleg pontos, a karja sem jo igazabol. O itt addig lesz veszely, amit tud majd futni, de sosem lesz egy Wilson, atletikussag ide vagy oda. Es mivel allandoan fut, igy lehet majd sokszor utni, mivel nem elvez majd kulon vedelmet a zebraktol.3 szezont josolok neki. Ha nem mi és nem idén, de egyszer úgy is jön valaki és szarrá töri a térdét. És mielőtt még valaki belémszállna hogy sérülést kívánok neki, pont hogy nem, de ez fog lenni. Kérdés mikor.A kérdés az, megtanítjuk-e jól passzolni, mielőtt összetörik. Van esély rá amúgy,tényleg fejlődik.
zsutu
LeviPoki
Stez
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Az olvasás állítólag megy neki, csak passzolni nem tud 😀No offense, de Jackson szerintem buta jatekos iranyitonak. Vedelmet nem tud olvasni, nem eleg pontos, a karja sem jo igazabol. O itt addig lesz veszely, amit tud majd futni, de sosem lesz egy Wilson, atletikussag ide vagy oda. Es mivel allandoan fut, igy lehet majd sokszor utni, mivel nem elvez majd kulon vedelmet a zebraktol.3 szezont josolok neki. Ha nem mi és nem idén, de egyszer úgy is jön valaki és szarrá töri a térdét. És mielőtt még valaki belémszállna hogy sérülést kívánok neki, pont hogy nem, de ez fog lenni. Kérdés mikor.A kérdés az, megtanítjuk-e jól passzolni, mielőtt összetörik. Van esély rá amúgy,tényleg fejlődik.
zsutu
LeviPoki
Stez
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
ma az leszaz 5. héten nem volt azMayfield mondjuk nem fogja feladni...sztem azért ez a Ravens védelem még túl nagy falat ennek a Browns-nak
yooker
Szesze
Drip
több mint 5 éve
x-eltek egyszer, szóval nem lesz azonos, nekünk nyerni kell, és a bearsnek is, minden más esetben vége a dalnakmekkora lenne ha a cleveland kihúzná a szarból a steelerst, erre a cincy visszanyomja őket a fos aláTi is szurkolhattok azért a Maciknak 😊 Azonos mérleggel a Vikes megy?
eaglesmcnabb
LeviPoki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
ezért jár egy whisky!No offense, de Jackson szerintem buta jatekos iranyitonak. Vedelmet nem tud olvasni, nem eleg pontos, a karja sem jo igazabol. O itt addig lesz veszely, amit tud majd futni, de sosem lesz egy Wilson, atletikussag ide vagy oda. Es mivel allandoan fut, igy lehet majd sokszor utni, mivel nem elvez majd kulon vedelmet a zebraktol.3 szezont josolok neki. Ha nem mi és nem idén, de egyszer úgy is jön valaki és szarrá töri a térdét. És mielőtt még valaki belémszállna hogy sérülést kívánok neki, pont hogy nem, de ez fog lenni. Kérdés mikor.A kérdés az, megtanítjuk-e jól passzolni, mielőtt összetörik. Van esély rá amúgy,tényleg fejlődik.
zsutu
LeviPoki
Stez