NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
79
13
2:15, Arena4
Baltimore Ravens - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Kezdek pipa lenni!Stresszeves valaki? KeyG?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Bence94
1 949
fuuu, ezt ki kellett brusztolnia
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Várd ki ennek a drivenak a végét7-0, ez nem kulonbsegSracok, szerintem Ti nem lattatok meg iden Colts meccset.... 😀 😀Ez tény, de látod te ezt a meccset?
Bence94
KeyG
Bence94
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Koch a vegere csapagyas lesz
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Bence94
1 949
7-0, ez nem kulonbsegSracok, szerintem Ti nem lattatok meg iden Colts meccset.... 😀 😀Ez tény, de látod te ezt a meccset?
Bence94
KeyG
több mint 3 éve
Sracok, szerintem Ti nem lattatok meg iden Colts meccset.... 😀 😀Ez eddig untig eleg...
Bence94
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Sracok, szerintem Ti nem lattatok meg iden Colts meccset.... 😀 😀Ez tény, de látod te ezt a meccset?
Bence94
több mint 3 éve
Szoljon vki a baltimore-i allatvedoknek!Kutyautok Ravens mezben.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Sracok, szerintem Ti nem lattatok meg iden Colts meccset.... 😀 😀
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Ha így folytatjuk meg leszünk patkolva rendesen
több mint 3 éve
Uh már Macket is bevetik, garbage time
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Bence94
1 949
jön a fake punt
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Ez azert meglep
több mint 3 éve
Felpalyat meg nem lattuk B+ 😅
több mint 3 éve
Bence94
1 949
😀 😀A próféta szóljon belőled! De nekünk akkor kell 15 pont,elég esélytelen 😀Innentol az O-nk majd csinal kb. 7 pontot onerobol..Wentz esélyeshez méltóan elfumblizta, ne legyen túl simaKaptunk egy szalmaszálat lehetőségnek
Jakehomer
KeyG
Bence94
LeviPoki
több mint 3 éve
1 yardot mar futottunk
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
A próféta szóljon belőled! De nekünk akkor kell 15 pont,elég esélytelen 😀Innentol az O-nk majd csinal kb. 7 pontot onerobol..Wentz esélyeshez méltóan elfumblizta, ne legyen túl simaKaptunk egy szalmaszálat lehetőségnek
Jakehomer
KeyG
Bence94
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Innentol az O-nk majd csinal kb. 7 pontot onerobol..Wentz esélyeshez méltóan elfumblizta, ne legyen túl simaKaptunk egy szalmaszálat lehetőségnek
Jakehomer
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Wentz esélyeshez méltóan elfumblizta, ne legyen túl simaKaptunk egy szalmaszálat lehetőségnek
Jakehomer
több mint 3 éve
Wentz esélyeshez méltóan elfumblizta, ne legyen túl simaHat kb mint egy punt...
Jakehomer
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Nem lehetne,hogy Queen-t lekötözzük és 3 napig Oweh videókat nézetünk vele?
több mint 3 éve
Bence94
1 949
nem akartam irni, hogy ilyenkor szokott jonni a TO tolunk, hat ott is van bassza meg...
több mint 3 éve
Kulonben sose allitjuk meg ezt az O#-t... Max a stadion fala.