NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Baltimore Ravens - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Beugrottunk. 😭
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Istenem, balfaszok vagyunk mi is....
több mint 3 éve
wow, ez tökös volt!
több mint 3 éve
Ott ALLT CAMPBELL MINT EGY 100 EVES TOLGYFA. Kozeleben volt, nezte...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ma a secondary egyontetuen puhapocsu banda.
több mint 3 éve
KeyG
9 492
A bal labat figyeltem. Most ugrott be, hogy lehet hogy a masikkal van baj?Szerintem bal és boka vagy sípcsont
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
A bal labat figyeltem. Most ugrott be, hogy lehet hogy a masikkal van baj?
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Lesz ideje megköszönnie 😃Én sajnálom Grudent, azért volt az NFL-ben helye.Az egyébként is nagytudású Bruce Allennek köszönheti, aki céges (skinses) emailről levelezett vele 😀 sose derül ki, ha magánlevelezést folytatnak, sose kerül a liga tudtára.
KeyG
Jakehomer
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Achilles?Szerintem sípcsont, boka.
RedFive
több mint 3 éve
Én sajnálom Grudent, azért volt az NFL-ben helye.Az egyébként is nagytudású Bruce Allennek köszönheti, aki céges (skinses) emailről levelezett vele 😀 sose derül ki, ha magánlevelezést folytatnak, sose kerül a liga tudtára.
KeyG
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Mije serulhetett, a bokaja tuti nem.Ekkora lángostól a felsőtestében mije nem?
RedFive
több mint 3 éve
Achilles?
több mint 3 éve
Mije serulhetett, a bokaja tuti nem.
több mint 3 éve
Ben 'Clegane' a hegy 😢
több mint 3 éve
Eloszor jarunk a masik felpalyan hadd nezzunk mar szet picit...
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Na, most mar visszaadhatnatok azt a TO-t.. 😀
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Én sajnálom Grudent, azért volt az NFL-ben helye.Egy botlast meg lehet bocsatani, de ez eveken keresztul ment...
KeyG
több mint 3 éve
Nezd ezt a szanalomszart...nem vót eleg Nelson? 😀Ne legye' spur, kis eselyt a csori hazaiaknak! 😉Aze a lfsznak is van vege 😛hat baszd meg, mar csak az hianyzik, hogy Kelly is kiessen...Ezzel is. 😅
Bence94
RedFive
Bence94
RedFive
Bence94
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Gondolom önként mondott le 😀 Gruden pont az a srác...Az új kikerül emailek miatt mondott le saját maga, amikben állítólag meleg játékosokról, és női bírókról használt offenzív nyelvezetet évekig.Ezzel a rasszizmus dologgal elásta magát a ligában egy életre, csóri.GrudenKözben megvan az év első edzőcseréje.Merre?
Cruyffista
KeyG
Bence94
LeviPoki
Cruyffista
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Én sajnálom Grudent, azért volt az NFL-ben helye.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
nem vót eleg Nelson? 😀Ne legye' spur, kis eselyt a csori hazaiaknak! 😉Aze a lfsznak is van vege 😛hat baszd meg, mar csak az hianyzik, hogy Kelly is kiessen...Ezzel is. 😅
Bence94
RedFive
Bence94
RedFive
több mint 3 éve
Ne legye' spur, kis eselyt a csori hazaiaknak! 😉Aze a lfsznak is van vege 😛hat baszd meg, mar csak az hianyzik, hogy Kelly is kiessen...Ezzel is. 😅
Bence94
RedFive
Bence94