NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Baltimore Ravens - Oakland Raiders
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Kivancsi vagyok kinek kellett volna figyelni arra a TE re.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
D-nek szóljon már valaki, hogy elkezdődött a meccs. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Vegre kikerultek az agressziv vedelemet, nem atbruszoltni akartak rajta.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Jaaaaaaaaaaa. 😀Két playt láttam eddig, hol a D?mi vagyunk jók
Vrij6
Amadeus
Jól lepleztétek eddig. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Két playt láttam eddig, hol a D?mi vagyunk jók
Vrij6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Két playt láttam eddig, hol a D?Sehol.
Vrij6
több mint 5 éve
Két playt láttam eddig, hol a D?
több mint 5 éve
Surda
3 297
GO RAIDERS!
több mint 5 éve
Hajrá Ravens!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Linket majd lökjetek, tenksz ö lát!
több mint 5 éve
cikesz
590
valaki egy streamet tud dobni? 😀
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Nem, nyilatkozta a héten h többet fognak dobni, és ma be is bizonyítja h dobni is tud. De én azt se bánnám ha 170 yardot futna. 😀170 passzolt, és 105 futott yardot várok LJ-től. 1 passzolt és 1 futott TD-t. LLLLLJJJJJJJJJJNem fordítva akartad írni a futott s passzolt yardokat 😛?
KeyG
dande
több mint 5 éve
170 passzolt, és 105 futott yardot várok LJ-től. 1 passzolt és 1 futott TD-t. LLLLLJJJJJJJJJJNem fordítva akartad írni a futott s passzolt yardokat 😛?
KeyG
több mint 5 éve
KeyG
9 496
170 passzolt, és 105 futott yardot várok LJ-től. 1 passzolt és 1 futott TD-t. LLLLLJJJJJJJJJJ
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Gruden Grinders lecsap ezen a héten is.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
19:00