Baltimore Ravens - Oakland Raiders
több mint 5 éve
Cubehead
2 540
Játszom 😉 s abban semmi nincs ha a túl sokat vállaló kap egyet! Már pedig a túl sok qb futásnak előbb utóbb ez az eredménye. Ha vissza olvasod nem sérülést kívántam neki...Úgy örülnék ha egy egy ilyen LJ futasnal egyszer Istenesen televernekÉn meg annak örülnék ha téged valaki úgy istenesen pofán baszna hülyegyerek.
Cubehead
Norbi180
A hülyegyerek jelzőt meg megbeszélhetjük 😉😘
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Hát ez zseniális elkapás volt,valljuk be
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Szep catch, de nem valtoztat semmin h a D kritikan aluli.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
hold onÚgy örülnék ha egy egy ilyen LJ futasnal egyszer Istenesen televernekÉn meg annak örülnék ha téged valaki úgy istenesen pofán baszna hülyegyerek.
Cubehead
Norbi180
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Fel negyedet lefutattuk, Td-vel ert veget a jatek. Ezt a focit akarom latni.nézzél NCAA-t.
KeyG
több mint 5 éve
Norbi180
676
Úgy örülnék ha egy egy ilyen LJ futasnal egyszer Istenesen televernekÉn meg annak örülnék ha téged valaki úgy istenesen pofán baszna hülyegyerek.
Cubehead
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Úgy örülnék ha egy egy ilyen LJ futasnal egyszer Istenesen televernekTele is fogják verni a közeljövőben.Mondjuk ennek örülni meg szimplán parasztság.
Cubehead
több mint 5 éve
Cubehead
2 540
Úgy örülnék ha egy egy ilyen LJ futasnal egyszer Istenesen televernek
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Fel negyedet lefutattuk, Td-vel ert veget a jatek. Ezt a focit akarom latni.
több mint 5 éve
gedam
5 905
jó reggelt morty, bazmeg!! dobasd
több mint 5 éve
Szép futás.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Amanda Balionis picit hasonlit Kayla Kayden 18+ filmes szinesznore. Nektek is feltunt? 😃nem
KeyG
több mint 5 éve
KeyG
9 496
Amanda Balionis picit hasonlit Kayla Kayden 18+ filmes szinesznore. Nektek is feltunt? 😃
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Futással first down se megy,akkor hogy lesz?mi is, azt még is. menedzselje le a meccset a feka, akkor nyerünk.Jól láttam, hogy egy perccel a vég e előtt térdelés hátrányban? Ezt hogy?Csere irányítóval álltak fel,érthető,hogy nem kockáztatnak.
csi77
LeviPoki
gedam
több mint 5 éve
gedam
5 905
mi is, azt még is. menedzselje le a meccset a feka, akkor nyerünk.Jól láttam, hogy egy perccel a vég e előtt térdelés hátrányban? Ezt hogy?Csere irányítóval álltak fel,érthető,hogy nem kockáztatnak.
csi77
LeviPoki
több mint 5 éve
Valamennyire érthető, de egy-két játék próbából jöhetett volna....Jól láttam, hogy egy perccel a vég e előtt térdelés hátrányban? Ezt hogy?Csere irányítóval álltak fel,érthető,hogy nem kockáztatnak.
csi77
LeviPoki
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
gedam
5 905
Jól láttam, hogy egy perccel a vég e előtt térdelés hátrányban? Ezt hogy?mivel ők kezdik a másodi.... ja nem
csi77
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Jól láttam, hogy egy perccel a vég e előtt térdelés hátrányban? Ezt hogy?Csere irányítóval álltak fel,érthető,hogy nem kockáztatnak.
csi77
több mint 5 éve
Cubehead
2 540
Hát ez a pick így szart sem ért...Azért annyit igen hogy nem nőt a különbség ill mentálisan is plusz a srácoknak. De tény hogy jobban is ki lehetett volna hazsnalni
bmg