NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Buffalo Bills - San Francisco 49ers
13
3
2:20
Baltimore Ravens - Philadelphia Eagles
5 órája
KeyG
9 566
Tucker menj már a picsába tényleg önszántadból
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 órája
Vègre ebből nem bújt ki
5 órája
Az izom holding volt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 órája
Francba Q.....
5 órája
KeyG
9 566
Melyik meccsre gondolsz?Mármint arra gondoltam hogy nem a ti csapatotok játszott hanem elvileg tök másik kettőről volt szó. De ott is sikerült bekommentálni a cslást egyik vagy másik csapat kárára. De mindegy haladjunk 😉Mesélj még, melyik meccshez nem volt idén közünk?😄Érdekes szint amikor már ott tartunk hogy csalás ha ellenünk bedobják a jogos zászlókat... 😄Bocs de ti emlegettek egyfolytában azt ha kell ha nem olyan meccsek kapcsán is amihez elviileg közötök nincs, ez csak ennek a karikatúrája. 😉De nyugi mi ma egyelőre megoldjuk hogy önmagunk karikatúrája leszünk így erre nem lesz szüksègetek. 🙏😊
Snagal
dande2
Nehéz ilyen kijelentés után komolyan venni ezt a kommentet.
Snagal
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 órája
Eljött a pillanat, hogy elmondjam: emlékszem Lamar néhány nagy leolvadására a PO-ban, sokra tartom azért, hogy nem omlott össze, hanem pont ellenkezőleg, képes volt fejlődni, a run mellett a passzjátékát is több polccal magasabbra tette. Bármi is lesz, grat hozzá!
5 órája
Ja ès ennyit a felvetett 500 futott yardról.😁
5 órája
Na az elejèhez kèpset egèsz jól állunk nekem már pozitív 🥳🥳🥳
5 órája
De hogy rinyáltam 😁14-9-re vezetünk és szülinapod is van, miért kell ilyenkor is rinyálni? 😀Hmm az jó nagy false startnak tűnt…A Goedert fèle mezhúzásra meg hányszor dobtak ellnünk is zászlót szóval 1-1 🤷
Eazzy
dande2
mustaine
5 órája
Jaja még 14 percig, annyit bírj ki 😉14-9-re vezetünk és szülinapod is van, miért kell ilyenkor is rinyálni? 😀Hmm az jó nagy false startnak tűnt…A Goedert fèle mezhúzásra meg hányszor dobtak ellnünk is zászlót szóval 1-1 🤷
Eazzy
dande2
mustaine
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 órája
14-9-re vezetünk és szülinapod is van, miért kell ilyenkor is rinyálni? 😀Hmm az jó nagy false startnak tűnt…A Goedert fèle mezhúzásra meg hányszor dobtak ellnünk is zászlót szóval 1-1 🤷
Eazzy
dande2
6 órája
Hmm az jó nagy false startnak tűnt…A Goedert fèle mezhúzásra meg hányszor dobtak ellnünk is zászlót szóval 1-1 🤷
Eazzy
6 órája
Hmm az jó nagy false startnak tűnt…
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 órája
Na ez most csalás volt 😏
6 órája
Ajánlom pedig, ott lehet a legjobban trollkodni!Más csapatok eredmény követőiben nem voltam bent, ennyire nem vagyok perverz 😊Mármint arra gondoltam hogy nem a ti csapatotok játszott hanem elvileg tök másik kettőről volt szó. De ott is sikerült bekommentálni a cslást egyik vagy másik csapat kárára. De mindegy haladjunk 😉Szerintem erre gondolt az elvtárs. Maddox baszta el, dobható zászló volt.
dande2
Indul a csalás...mustaine
MrMiksa
Snagal
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
6 órája
Snagal
910
Más csapatok eredmény követőiben nem voltam bent, ennyire nem vagyok perverz 😊Mármint arra gondoltam hogy nem a ti csapatotok játszott hanem elvileg tök másik kettőről volt szó. De ott is sikerült bekommentálni a cslást egyik vagy másik csapat kárára. De mindegy haladjunk 😉Szerintem erre gondolt az elvtárs. Maddox baszta el, dobható zászló volt.
dande2
Indul a csalás...mustaine
MrMiksa
6 órája
Na ezaz, hajrá!
6 órája
Mármint arra gondoltam hogy nem a ti csapatotok játszott hanem elvileg tök másik kettőről volt szó. De ott is sikerült bekommentálni a cslást egyik vagy másik csapat kárára. De mindegy haladjunk 😉Szerintem erre gondolt az elvtárs. Maddox baszta el, dobható zászló volt.
dande2
Indul a csalás...
MrMiksa
6 órája
Goedert meccsek óta nem csinált semmit, remélem jót tesz az önbizalmának ez a TD
6 órája
Mármint arra gondoltam hogy nem a ti csapatotok játszott hanem elvileg tök másik kettőről volt szó. De ott is sikerült bekommentálni a cslást egyik vagy másik csapat kárára. De mindegy haladjunk 😉Mesélj még, melyik meccshez nem volt idén közünk?😄Érdekes szint amikor már ott tartunk hogy csalás ha ellenünk bedobják a jogos zászlókat... 😄Bocs de ti emlegettek egyfolytában azt ha kell ha nem olyan meccsek kapcsán is amihez elviileg közötök nincs, ez csak ennek a karikatúrája. 😉De nyugi mi ma egyelőre megoldjuk hogy önmagunk karikatúrája leszünk így erre nem lesz szüksègetek. 🙏😊
Snagal
dande2
Snagal
6 órája
Ez nagyon kellett. Szép megoldások. Kezdünk ébredezni...szokás szerint egy negyed késésben vagyunk.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 órája
Végre valami!
6 órája
Snagal
910
Mesélj még, melyik meccshez nem volt idén közünk?😄Érdekes szint amikor már ott tartunk hogy csalás ha ellenünk bedobják a jogos zászlókat... 😄Bocs de ti emlegettek egyfolytában azt ha kell ha nem olyan meccsek kapcsán is amihez elviileg közötök nincs, ez csak ennek a karikatúrája. 😉De nyugi mi ma egyelőre megoldjuk hogy önmagunk karikatúrája leszünk így erre nem lesz szüksègetek. 🙏😊
Snagal
dande2
6 órája
MrMiksa
3 795
Ki az a barom, aki egy 20kilós wr-t küld blokkolni a falba??