Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Azért olyanra nem emlékszem, hogy az eredménykövetőben Pit-Bal meccsen ne lett volna Ravens drukker.
több mint 8 éve
Két láb bent volt,és végig birtokolta. Na mindegy.sajna a második lépésnél már nem volt teljesen bitrokában, csúszott lefele a labda...
Blitzburgh
több mint 8 éve
Mostmár jöhetne egy stop a D-től
több mint 8 éve
Két láb bent volt,és végig birtokolta. Na mindegy.
több mint 8 éve
nem TD .-(
több mint 8 éve
Innen úgy tünt,meg.
több mint 8 éve
úgy tűnik megadták
több mint 8 éve
Ez megvolt?
több mint 8 éve
Néha kijön a lépés,ez kétségtelen de a 31-ik a pass def.ünk.az se a véletlen műve.Ez a sec ennyire jó. A fele nem NFL szint a másik fele nem Steelers szint.az előző drive alapján tényleg így tűnik, viszont múlt héten ugyanez az egység lenullázta az ennél lényegesen jobb Broncos O-t a második félidőben
Blitzburgh
Shilkor
több mint 8 éve
Ez a sec ennyire jó. A fele nem NFL szint a másik fele nem Steelers szint.az előző drive alapján tényleg így tűnik, viszont múlt héten ugyanez az egység lenullázta az ennél lényegesen jobb Broncos O-t a második félidőben
Blitzburgh
több mint 8 éve
Ez a sec ennyire jó. A fele nem NFL szint a másik fele nem Steelers szint.
több mint 8 éve
több tisztelet kellene, de ezt elmondtam a topikban is.,,,meglátjuk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
ma is aludni fog a D az első félidőben? kabaré, hogy Mallett is franchise QB-nak néz ki ellenünk eddig, a liga leggyengébb WR-állományával
több mint 8 éve
picit nagyképűnek érzem a csapatot valamiért.
több mint 8 éve
Mikor kiírták,hogy a hollók nem szereztek időtlen idők óta TD-t az első drive-ból,tudtam hogy ma meglesz..
több mint 8 éve
szépen átjöttek rajtunk .-(
több mint 8 éve
parádés a 3rd down védekezésünk megint....
több mint 8 éve
tipikus tomlin faszság.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
mé nem lehet FG-t rúgni?mert tökösek vagyunk .-(
Shilkor
több mint 8 éve
Ezért kár volt..
több mint 8 éve
mé nem lehet FG-t rúgni?
több mint 8 éve
Csak futunk