Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
És ott az int, baj van.
több mint 8 éve
kabaré baz+
több mint 8 éve
Most már jönnie kellene az O-nak.
több mint 8 éve
Működik a Soldi-féle propaganda! 😊 De ezt a témát majd folytatjuk a csapat topicban, ott kifejtem bővebben!Az O-ból sokan estek ki, ami a D teljesítményére is rányomta a bélyegét és ezen felül a D-ből is többször estek ki nem elhanyagolható játékosok. Így is közel minden meccsen ezek a serdülő kettes lányok tartottak meccsben minket, főleg, amikor nem volt Ben. Értem az elkeseredettségedet, én is szívesebben látnám azt a zúzós D-t, de ne túlozz már ennyire.Azért érzed az átmenetet egy háromszoros olimpiai bajnok csapat és egy serdülő kettes lány csapat teljesítménye között?Értelmeztem. Tény, hogy nálunk (vízilabda) nem az eredmény nem jön, hanem sajnos max két világsztár játszik. Azaz stimmel a hasonlat szerintem. Nem lehet elvárni, hogy egy ilyen D után ugyanolyan embereket találjanak. Rohadt jó lenne, de ez elképesztően sok változós és brutálisan kicsi rá az esély.Értelmezzünk már egy kicsit. Nem az eredményt kritizálom, hanem a védelem személyi állományát és a teljesítményét.Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!Tehát akkor baszódjon meg a férfi vízilabda válogatott is, mert nem nyer zsinórban három olimpiai aranyat? Egy kimagaslóan teljesítő generáció leváltásakor/kiöregedése után ez törvényszerű
Szokol
fcancellara
Szokol
fcancellara
Szokol
fcancellara
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Az O-ból sokan estek ki, ami a D teljesítményére is rányomta a bélyegét és ezen felül a D-ből is többször estek ki nem elhanyagolható játékosok. Így is közel minden meccsen ezek a serdülő kettes lányok tartottak meccsben minket, főleg, amikor nem volt Ben. Értem az elkeseredettségedet, én is szívesebben látnám azt a zúzós D-t, de ne túlozz már ennyire.Azért érzed az átmenetet egy háromszoros olimpiai bajnok csapat és egy serdülő kettes lány csapat teljesítménye között?Értelmeztem. Tény, hogy nálunk (vízilabda) nem az eredmény nem jön, hanem sajnos max két világsztár játszik. Azaz stimmel a hasonlat szerintem. Nem lehet elvárni, hogy egy ilyen D után ugyanolyan embereket találjanak. Rohadt jó lenne, de ez elképesztően sok változós és brutálisan kicsi rá az esély.Értelmezzünk már egy kicsit. Nem az eredményt kritizálom, hanem a védelem személyi állományát és a teljesítményét.Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!Tehát akkor baszódjon meg a férfi vízilabda válogatott is, mert nem nyer zsinórban három olimpiai aranyat? Egy kimagaslóan teljesítő generáció leváltásakor/kiöregedése után ez törvényszerű
Szokol
fcancellara
Szokol
fcancellara
Szokol
több mint 8 éve
Azért érzed az átmenetet egy háromszoros olimpiai bajnok csapat és egy serdülő kettes lány csapat teljesítménye között?Értelmeztem. Tény, hogy nálunk (vízilabda) nem az eredmény nem jön, hanem sajnos max két világsztár játszik. Azaz stimmel a hasonlat szerintem. Nem lehet elvárni, hogy egy ilyen D után ugyanolyan embereket találjanak. Rohadt jó lenne, de ez elképesztően sok változós és brutálisan kicsi rá az esély.Értelmezzünk már egy kicsit. Nem az eredményt kritizálom, hanem a védelem személyi állományát és a teljesítményét.Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!Tehát akkor baszódjon meg a férfi vízilabda válogatott is, mert nem nyer zsinórban három olimpiai aranyat? Egy kimagaslóan teljesítő generáció leváltásakor/kiöregedése után ez törvényszerű
Szokol
fcancellara
Szokol
fcancellara
több mint 8 éve
Iszonyú sok 3. down csinálnak meg.
több mint 8 éve
Azt se feledjük hogy a C csapattal alázza a D-t (is) a Ravens
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Értelmeztem. Tény, hogy nálunk (vízilabda) nem az eredmény nem jön, hanem sajnos max két világsztár játszik. Azaz stimmel a hasonlat szerintem. Nem lehet elvárni, hogy egy ilyen D után ugyanolyan embereket találjanak. Rohadt jó lenne, de ez elképesztően sok változós és brutálisan kicsi rá az esély.Értelmezzünk már egy kicsit. Nem az eredményt kritizálom, hanem a védelem személyi állományát és a teljesítményét.Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!Tehát akkor baszódjon meg a férfi vízilabda válogatott is, mert nem nyer zsinórban három olimpiai aranyat? Egy kimagaslóan teljesítő generáció leváltásakor/kiöregedése után ez törvényszerű
Szokol
fcancellara
Szokol
több mint 8 éve
Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!Plusz ahhoz ez a meccs nagyon kellene.
Szokol
több mint 8 éve
Értelmezzünk már egy kicsit. Nem az eredményt kritizálom, hanem a védelem személyi állományát és a teljesítményét.Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!Tehát akkor baszódjon meg a férfi vízilabda válogatott is, mert nem nyer zsinórban három olimpiai aranyat? Egy kimagaslóan teljesítő generáció leváltásakor/kiöregedése után ez törvényszerű
Szokol
fcancellara
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!Tehát akkor baszódjon meg a férfi vízilabda válogatott is, mert nem nyer zsinórban három olimpiai aranyat? Egy kimagaslóan teljesítő generáció leváltásakor/kiöregedése után ez törvényszerű
Szokol
több mint 8 éve
Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!
több mint 8 éve
Mostmár kellene egy önerőből TD az O-tól.
több mint 8 éve
ha a bengals nyer akkor 5.ek is lehetünk, ami jobb lenneott jobb ha nyer a Chiefs és holnap kikap a Broncosés a Pats D TD-t szerzettMeg a Browns is .-)
fcancellara
bcsarli
Shilkor
több mint 8 éve
Nekem úgy is jó .-)az lenne a komoly, ha a Kansast a Browns ütné kiés a Pats D TD-t szerzettMeg a Browns is .-)
fcancellara
bcsarli
fcancellara
több mint 8 éve
ott jobb ha nyer a Chiefs és holnap kikap a Broncosés a Pats D TD-t szerzettMeg a Browns is .-)
fcancellara
bcsarli
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
az lenne a komoly, ha a Kansast a Browns ütné kiés a Pats D TD-t szerzettMeg a Browns is .-)
fcancellara
bcsarli
több mint 8 éve
és a Pats D TD-t szerzettMeg a Browns is .-)
fcancellara
több mint 8 éve
04crapkat
39
De azért az bosszantó, h csak a sárga zászlók miatt tudtunk menni egy driveot...
több mint 8 éve
04crapkat
39
Az első nálam kétes volt...na jól van, érzik a bírók is a tétetazért ez elég egyértelmű DPI volt
gedam
Shilkor
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
és a Pats D TD-t szerzett
több mint 8 éve
Most kéne a múlt heti 2. félidei D