Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
nhm
1 254
De kell amúgy ez a meccs a Ravens-nek? Csak bukhatnak vele.ez halálra megy... 😊
bcsarli
több mint 8 éve
Most kellene lehiggadi, és profi módon fordítani.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 8 éve
nhm
1 254
mizu, most értem haza! mindenképpen a Vasas-nak kell nyerni? 😊
több mint 8 éve
De kell amúgy ez a meccs a Ravens-nek? Csak bukhatnak vele.
több mint 8 éve
A bírói kar ma a legjobb emberünk!
több mint 8 éve
huhh
több mint 8 éve
hú bazzzzzzz, mázli
több mint 8 éve
viszlát
több mint 8 éve
bazd+ Ben ismét
több mint 8 éve
Bazdmeg 1 időkérésünk van?!
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
De az O-ban sokkal több van, ezt ne kelljen már megmagyarázni.Adott egy ligaelit O, ami szart sem csinál ma. Adott egy építkezési folyamat kellős közepén lévő D, ami ezért szar alapjáraton, de sokszor erőn felül teljesített, de te ma a D-t veszed elő. Ezt nem értem. Ha Benék csinálnák, amit tudnak, akkor a Ravens O fele ennyi időt sem lenne a pályán és mennénk 3 TD-vel...Nem értem, miért kéne választani. A D és az O is szar ma, és építkezés ide vagy oda, egy cseresor Ravens ellen mennie kellene.
fcancellara
04crapkat
több mint 8 éve
szépen fel lett készítve a csapat erre a meccsre.tudom ebben Steelerdrd világban csak az számít, hogy pozitív legyen a szezonod...de egy kezemen meg tudom számolni mennyi fontos meccset tudtunk hozni Tomlin vezetésével.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
04crapkat
39
Adott egy ligaelit O, ami szart sem csinál ma. Adott egy építkezési folyamat kellős közepén lévő D, ami ezért szar alapjáraton, de sokszor erőn felül teljesített, de te ma a D-t veszed elő. Ezt nem értem. Ha Benék csinálnák, amit tudnak, akkor a Ravens O fele ennyi időt sem lenne a pályán és mennénk 3 TD-vel...Nem értem, miért kéne választani. A D és az O is szar ma, és építkezés ide vagy oda, egy cseresor Ravens ellen mennie kellene.
fcancellara
több mint 8 éve
Itt már elég 1 hiba és végleg vége.
több mint 8 éve
Adott egy ligaelit O, ami szart sem csinál ma. Adott egy építkezési folyamat kellős közepén lévő D, ami ezért szar alapjáraton, de sokszor erőn felül teljesített, de te ma a D-t veszed elő. Ezt nem értem. Ha Benék csinálnák, amit tudnak, akkor a Ravens O fele ennyi időt sem lenne a pályán és mennénk 3 TD-vel...Öreg, én a hagyományokról beszéltem, onnan indult az egész történet, te kezdtél el mást belemagyarázni. De ez a D kritikán aluli. Lassan ott járunk, hogy nem nfl-szint. A többi csak mese habbal!
fcancellara
több mint 8 éve
Idegbeteg vagyok .-(
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Adott egy ligaelit O, ami szart sem csinál ma. Adott egy építkezési folyamat kellős közepén lévő D, ami ezért szar alapjáraton, de sokszor erőn felül teljesített, de te ma a D-t veszed elő. Ezt nem értem. Ha Benék csinálnák, amit tudnak, akkor a Ravens O fele ennyi időt sem lenne a pályán és mennénk 3 TD-vel...
több mint 8 éve
20:10
több mint 8 éve
gedam
5 905
ez ciki
több mint 8 éve
úszik a szezonunk, Go Pats.
több mint 8 éve
2. és 22 gond nélkül.
több mint 8 éve
És ezután a 2. és 22. után, amit egy Mallett nevű irányító csinált meg egy névtelen elkapóval, tudod már értelmezni?Bőven nem. De amikor nagy szarban voltunk, akkor a D tartott miket meccsben és adott esélyt Vicknek és Jonesnak a GW drive-ra. Ezt nem Soldi találta ki, ez így történt. És ez a teljesítmény jelenleg majdnem a legtöbb, amit elvárhatunk ettől a D-től. Egyébként ez a D még fiatal, bármi lehet belőlük. A két éra közti sec között pl egy polamalunyi a különbség. Azt a front 7 határozta meg, de nagyon. És itt van egy fiatal Shazier, Dupree..etc Ki mondja meg most, hogy ők kukák mind? Nem mondom, hogy ugyanolyan jók lesznek, de amikor közel minden meccsen a hajunknál fogva rángatnak ki minket (sokszor az O-t, egy-egy érthetetlen Ben int után), akkor nem tudom értelmezni ezt a serdülő kettes lány szövegetMűködik a Soldi-féle propaganda! 😊 De ezt a témát majd folytatjuk a csapat topicban, ott kifejtem bővebben!Az O-ból sokan estek ki, ami a D teljesítményére is rányomta a bélyegét és ezen felül a D-ből is többször estek ki nem elhanyagolható játékosok. Így is közel minden meccsen ezek a serdülő kettes lányok tartottak meccsben minket, főleg, amikor nem volt Ben. Értem az elkeseredettségedet, én is szívesebben látnám azt a zúzós D-t, de ne túlozz már ennyire.Azért érzed az átmenetet egy háromszoros olimpiai bajnok csapat és egy serdülő kettes lány csapat teljesítménye között?Értelmeztem. Tény, hogy nálunk (vízilabda) nem az eredmény nem jön, hanem sajnos max két világsztár játszik. Azaz stimmel a hasonlat szerintem. Nem lehet elvárni, hogy egy ilyen D után ugyanolyan embereket találjanak. Rohadt jó lenne, de ez elképesztően sok változós és brutálisan kicsi rá az esély.Értelmezzünk már egy kicsit. Nem az eredményt kritizálom, hanem a védelem személyi állományát és a teljesítményét.Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!Tehát akkor baszódjon meg a férfi vízilabda válogatott is, mert nem nyer zsinórban három olimpiai aranyat? Egy kimagaslóan teljesítő generáció leváltásakor/kiöregedése után ez törvényszerű
Szokol
fcancellara
Szokol
fcancellara
Szokol
fcancellara
Szokol
fcancellara
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Bőven nem. De amikor nagy szarban voltunk, akkor a D tartott miket meccsben és adott esélyt Vicknek és Jonesnak a GW drive-ra. Ezt nem Soldi találta ki, ez így történt. És ez a teljesítmény jelenleg majdnem a legtöbb, amit elvárhatunk ettől a D-től. Egyébként ez a D még fiatal, bármi lehet belőlük. A két éra közti sec között pl egy polamalunyi a különbség. Azt a front 7 határozta meg, de nagyon. És itt van egy fiatal Shazier, Dupree..etc Ki mondja meg most, hogy ők kukák mind? Nem mondom, hogy ugyanolyan jók lesznek, de amikor közel minden meccsen a hajunknál fogva rángatnak ki minket (sokszor az O-t, egy-egy érthetetlen Ben int után), akkor nem tudom értelmezni ezt a serdülő kettes lány szövegetMűködik a Soldi-féle propaganda! 😊 De ezt a témát majd folytatjuk a csapat topicban, ott kifejtem bővebben!Az O-ból sokan estek ki, ami a D teljesítményére is rányomta a bélyegét és ezen felül a D-ből is többször estek ki nem elhanyagolható játékosok. Így is közel minden meccsen ezek a serdülő kettes lányok tartottak meccsben minket, főleg, amikor nem volt Ben. Értem az elkeseredettségedet, én is szívesebben látnám azt a zúzós D-t, de ne túlozz már ennyire.Azért érzed az átmenetet egy háromszoros olimpiai bajnok csapat és egy serdülő kettes lány csapat teljesítménye között?Értelmeztem. Tény, hogy nálunk (vízilabda) nem az eredmény nem jön, hanem sajnos max két világsztár játszik. Azaz stimmel a hasonlat szerintem. Nem lehet elvárni, hogy egy ilyen D után ugyanolyan embereket találjanak. Rohadt jó lenne, de ez elképesztően sok változós és brutálisan kicsi rá az esély.Értelmezzünk már egy kicsit. Nem az eredményt kritizálom, hanem a védelem személyi állományát és a teljesítményét.Tőlem nyerhetünk SB-t is idén, nyilván örülni fogok, de ez a szezon egyszerűen méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Szánalmas ez a védelem és számomra nem tudja ellensúlyozni ezt a látványt a csilicsili O! Baszódjon meg mindenki, akinek ehhez köze van!Tehát akkor baszódjon meg a férfi vízilabda válogatott is, mert nem nyer zsinórban három olimpiai aranyat? Egy kimagaslóan teljesítő generáció leváltásakor/kiöregedése után ez törvényszerű
Szokol
fcancellara
Szokol
fcancellara
Szokol
fcancellara
Szokol
több mint 8 éve
Működik a Soldi-féle propaganda! 😊 De ezt a témát majd folytatjuk a csapat topicban, ott kifejtem bővebben![/quote]Én kb érzem hogy mire célzol
több mint 8 éve
És a D oldaláról nincs TO, anélkül kevesek vagyunk.