NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Baltimore Ravens - Seattle Seahawks
több mint 1 éve
MightHunter
403
Akkor jó. Már azt hittem, magyarázni kell 😂Én tudom mit jelent.Egyszerű...Primitív? 😅Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
MightHunter
KeyG
MightHunter
KeyG
több mint 1 éve
MightHunter
403
Esküszöm próbálom pozitívan nézni a játékot, de ez valami katasztrófa 😭
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Én tudom mit jelent.Egyszerű...Primitív? 😅Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
MightHunter
KeyG
MightHunter
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
MightHunter
403
Egyszerű...Primitív? 😅Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
MightHunter
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Primitív? 😅Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
MightHunter
több mint 1 éve
MightHunter
403
Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniPedig 3&out, we coming!
funkyparduc
több mint 1 éve
Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanni
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
Imadom, hogy visszatoljuk oket 3&18ra es ott benyalunk valami tokegyszeru passzt
több mint 1 éve
MightHunter
403
eddig mindig ríttam, hogy minek futunk, most megint rívok, hogy mé nem futunk?Pont erre gondoltam
gedam
több mint 1 éve
gedam
5 905
eddig mindig ríttam, hogy minek futunk, most megint rívok, hogy mé nem futunk?
több mint 1 éve
Hagyd, nalam mar levan tiltva, ha megnezed a hozzaszolasait egy pozitiv nem volt meg, csak ultessunk le mindenkit meg csereljuk le az edzoket meg mindig szarok vagyunk , 17-0 as szezon kellene hogy jok legyunk.Az ideiek ...A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂Tényleg? Hát én nem tudom melyik meccset nézted a múltban, de én nem is emlékszem 😄
Zman77
MightHunter
Zman77
Baromi jo a Ravens remeljuk masodik felidoben kozelebb kerulunk.
Go Hawks!
több mint 1 éve
MightHunter
403
Legyen igazad, de én nem emlékszem arra, hogy annyira magabiztosan hoztuk volna a második félidőket.Az ideiek ...A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂Tényleg? Hát én nem tudom melyik meccset nézted a múltban, de én nem is emlékszem 😄
Zman77
MightHunter
Zman77
több mint 1 éve
Zman77
529
Az ideiek ...A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂Tényleg? Hát én nem tudom melyik meccset nézted a múltban, de én nem is emlékszem 😄
Zman77
MightHunter
több mint 1 éve
MightHunter
403
Ha még nem láttunk belőle semmit, ki tudja?Ezt el kell engedni, és inkább leültetni Genot, aztán hadd gyakoroljon Lock. Itt nem rugunk labdában ma.Lock mire gyakoroljon?
MightHunter
Jo lenne ő kezdőnek jövöre?
funkyparduc
több mint 1 éve
MightHunter
403
A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂Tényleg? Hát én nem tudom melyik meccset nézted a múltban, de én nem is emlékszem 😄
Zman77
Szerkesztette: MightHunter
több mint 1 éve
Ezt el kell engedni, és inkább leültetni Genot, aztán hadd gyakoroljon Lock. Itt nem rugunk labdában ma.Lock mire gyakoroljon?
MightHunter
Jo lenne ő kezdőnek jövöre?
több mint 1 éve
Zman77
529
A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂
több mint 1 éve
MightHunter
403
Ezt el kell engedni, és inkább leültetni Genot, aztán hadd gyakoroljon Lock. Itt nem rugunk labdában ma.
több mint 1 éve
Drew Lock,Drew Lock,Drew Lock !!! 🤩Tehat lecserelned az iranyitot mert baromi jo az ellenfel vedelme ? 🤔
Zman77
Hany iranyitora lenne szukseged egy szezonba?
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Genonak vagy leutik a passzát, vagy sack, nincs kozeputFumble
funkyparduc
több mint 1 éve
Zman77
529
Drew Lock,Drew Lock,Drew Lock !!! 🤩