Baltimore Ravens - St. Louis Rams
több mint 10 éve
kapufát akarokMazochista. 😛
Löfli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Megérdemelte a Rams hogy kikapjon ma. Nagyon érik Fisher kirúgása...nem érik az, hanem már el van rohadva
Pizsama
több mint 10 éve
Ha kibaszátok jöhetne hozzánk DC-nek
több mint 10 éve
De hogyan .... Legalább az látszik hogy Allen-ból jó futó lehet. Remélem Flacconak is valami komolyabb sérülése van és akkor agyfasz..
több mint 10 éve
Megérdemelte a Rams hogy kikapjon ma. Nagyon érik Fisher kirúgása...
több mint 10 éve
Aspect
87
Végre nyertünk egy meccset.
több mint 10 éve
gratula rams...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
pozitív mérleg a faszom
több mint 10 éve
Na hát, Keenum se jobb, mint Foles, micsoda meglepetés
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Tucker végett vetett a szenvedésnek!
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
kapufát akarok

Don't blink!
több mint 10 éve
Remélem Tucker elbassza.
több mint 10 éve
pace benézte
több mint 10 éve
Könyörgöm, miért nem futunk?
több mint 10 éve
meghaltam 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
Mannion time !
több mint 10 éve
egy pick sixet még bírnék
több mint 10 éve
OT pls
több mint 10 éve
Izgi ez a meccs, na. 😀
több mint 10 éve
OT lesz ez.