Carolina Panthers - Arizona Cardinals
több mint 4 éve
emberke22
571
Jobbak voltatok a játék minden elemében, gratulálok a győzelemhez.
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Burns futás ellen van itt ma minden
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Ezt nézzék vissza
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Hu ez de balfaszt hívás volt a sporiktolGyorsan el is vettek egy szabad játékot a Cardstól hasonlo balfasz mod
TSzabi
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Hu ez de balfaszt hívás volt a sporiktol
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Abban már nem vagyok biztos, de úgy értem hogy nem tudunk bármikor megverni egy “ közép csapatot” és a középcsapatokat nem úgy értem hogy a 21-10. ahogy a top csapatok se a legjobb 10.Ezt értem, csak ilyen alapon van 20 bottom 10 csapat.Ha szerencsénk van meg is veri, de ez inkább a Tampát minősíti.A Chargers most a Tampát is szorongatja.1-1 meccs mindig vanEz a Cards verte az első héten a Ninerst... A Chargersnek meg karnyújtásnyira volt a KC verése. Parity and stuffCsak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
gabokocka
Mindegy nem akarok senkit meggyőzni semmiről.
Egyszerűen szerintem a Chargers meg a Cards is 10/9 ugy játszok mint egy bottom 10 csapat.
TSzabi
gabokocka
több mint 4 éve
Ezt értem, csak ilyen alapon van 20 bottom 10 csapat.Ha szerencsénk van meg is veri, de ez inkább a Tampát minősíti.A Chargers most a Tampát is szorongatja.1-1 meccs mindig vanEz a Cards verte az első héten a Ninerst... A Chargersnek meg karnyújtásnyira volt a KC verése. Parity and stuffCsak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
gabokocka
Egyszerűen szerintem a Chargers meg a Cards is 10/9 ugy játszok mint egy bottom 10 csapat.
TSzabi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Ha szerencsénk van meg is veri, de ez inkább a Tampát minősíti.A Chargers most a Tampát is szorongatja.1-1 meccs mindig vanEz a Cards verte az első héten a Ninerst... A Chargersnek meg karnyújtásnyira volt a KC verése. Parity and stuffCsak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
gabokocka
több mint 4 éve
Gela90
166
Az egy jó meccs, megy az adok kapok 😀A Chargers most a Tampát is szorongatja.1-1 meccs mindig vanEz a Cards verte az első héten a Ninerst... A Chargersnek meg karnyújtásnyira volt a KC verése. Parity and stuffCsak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
gabokocka
Keep pounding!
több mint 4 éve
A Chargers most a Tampát is szorongatja.1-1 meccs mindig vanEz a Cards verte az első héten a Ninerst... A Chargersnek meg karnyújtásnyira volt a KC verése. Parity and stuffCsak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
1-1 meccs mindig vanEz a Cards verte az első héten a Ninerst... A Chargersnek meg karnyújtásnyira volt a KC verése. Parity and stuffCsak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
Jakehomer
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Lehet hogy a mérlegüket tekintve nem lesznek azok végül mind2en, de játék erőben szerintem ott vannak.Sztem sem a Chargers, sem a Cardinals nem lesz bottom10.Csak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
Jó, nem kontenderek, de simán középcsapatok, mi meg a rebuilding legalján vagyunk.
gabokocka
több mint 4 éve
Ez a Cards verte az első héten a Ninerst... A Chargersnek meg karnyújtásnyira volt a KC verése. Parity and stuffCsak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
TommasoCards
26
Ez milyen jatekhivas volt? Nem megyunk ra a 4.ikre?? Nem rohadt mindegy h 40et kapunk vagy megprobaljuk? Beszari jatekhivasok egesz meccsen...rohadt bosszanto
több mint 4 éve
Sztem sem a Chargers, sem a Cardinals nem lesz bottom10.Csak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
TSzabi
Jó, nem kontenderek, de simán középcsapatok, mi meg a rebuilding legalján vagyunk.
több mint 4 éve
Elpuntolják baszki
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Csak elhinném, hogy a 10 legrosszabb csapaton kívűl is megtudunk verni valakitHol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Jakehomer
több mint 4 éve
Hol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóivalMa kb ugyanitt
TSzabi
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Hol lennék egy kicsivel közepes feletti irányítóival
több mint 4 éve
Slye meg kellett a fantasymnak
több mint 4 éve
TSzabi
3 754
Manhertz megcsinálta volna ezt a blokkot 😀