NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
112
8
2:15, Aréna4
Carolina Panthers - Atlanta Falcons
több mint 5 éve
két szelet kenyeret összesütsz egy arra alkalmas sütőben, közé meg belehánysz amit jónak látsz 😊Elmentem bermuda meleg szecsákat gyártani, sajna két éve nem használtam a sütőt aminek most adta meg magát a teflon bevonata, sza fél óráig kár mentettem a konyhában. Sztem az isgalmasabb lehetett mint ez a futballmeccs 😀Milyen az a bermuda melegszenyo?
peach
Turóczi Szabolcs
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
nnntm
932
Elmentem bermuda meleg szecsákat gyártani, sajna két éve nem használtam a sütőt aminek most adta meg magát a teflon bevonata, sza fél óráig kár mentettem a konyhában. Sztem az isgalmasabb lehetett mint ez a futballmeccs 😀Volt a meccsen 7 vagy 8 turnover de egyiknél sem emelték meg a hangjukat, Newton nevetgél az oldalvonalon, mindkét csapat közepesen játszik, ez egy sörmeccs volt... preseason game... nagy kár. Mindenesetre örülök, hogyha W-kel zárjuk az évet dehát halottnak a csók
peach
több mint 5 éve
TSzabi
3 778
Elmentem bermuda meleg szecsákat gyártani, sajna két éve nem használtam a sütőt aminek most adta meg magát a teflon bevonata, sza fél óráig kár mentettem a konyhában. Sztem az isgalmasabb lehetett mint ez a futballmeccs 😀Milyen az a bermuda melegszenyo?
peach
több mint 5 éve
TSzabi
3 778
Ez a fal baszdmeg. Jo hogy nem Newtont verik mégjobban agyon.
több mint 5 éve
Elmentem bermuda meleg szecsákat gyártani, sajna két éve nem használtam a sütőt aminek most adta meg magát a teflon bevonata, sza fél óráig kár mentettem a konyhában. Sztem az isgalmasabb lehetett mint ez a futballmeccs 😀
több mint 5 éve
TSzabi
3 778
Elkezdtunk preseasson modba játszani. Ez annyit tesz hogy Ron állasa biztonsagban. Gaulden,Carter vannak fent. De még igy is Munnerlyn a pofozogep
több mint 5 éve
Kenji
642
Remélem ha megnyerjük az utolsó három meccsünket és csoportmásodiknak mentjük magunkat az nem azt jelenti majd hogy Sark marad 😀Remélhetőleg rajta már semmi sem segít
nnnorbert
több mint 5 éve
nnntm
932
Remélem ha megnyerjük az utolsó három meccsünket és csoportmásodiknak mentjük magunkat az nem azt jelenti majd hogy Sark marad 😀
több mint 5 éve
Mondjuk elképzelésem sincs, hogy fogunk még pontot szerezni.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Cipi
15
Na most rámcáfolt Ridley. 😊
több mint 5 éve
nnntm
932
Együtt szenvedjuk ezt a meccset a Falcons fanokkal.Bár az NFC döntőben 'szenvednénk' egymás ellen
Turóczi Szabolcs
több mint 5 éve
nnntm
932
Sírsz 😀
több mint 5 éve
TSzabi
3 778
Együtt szenvedjuk ezt a meccset a Falcons fanokkal.
több mint 5 éve
joeolah
59
😊
több mint 5 éve
Nem volt egy okos dolog megpróbálni
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
rookie, helloSzerintem rengeteget hibázik.Miért? Én ki vagyok vele békülve, belejön majdMég jó hogy agyon szidom Boshert :'D Ez most nagy voltÉn Ridley-t szidom mindig, mondjuk ő meg is érdemli elég sokszor. 😊
nnnorbert
Cipi
nnnorbert
Cipi
több mint 5 éve
Cipi
15
Szerintem rengeteget hibázik.Miért? Én ki vagyok vele békülve, belejön majdMég jó hogy agyon szidom Boshert :'D Ez most nagy voltÉn Ridley-t szidom mindig, mondjuk ő meg is érdemli elég sokszor. 😊
nnnorbert
Cipi
nnnorbert
több mint 5 éve
nnntm
932
Miért? Én ki vagyok vele békülve, belejön majdMég jó hogy agyon szidom Boshert :'D Ez most nagy voltÉn Ridley-t szidom mindig, mondjuk ő meg is érdemli elég sokszor. 😊
nnnorbert
Cipi
több mint 5 éve
Cipi
15
Még jó hogy agyon szidom Boshert :'D Ez most nagy voltÉn Ridley-t szidom mindig, mondjuk ő meg is érdemli elég sokszor. 😊
nnnorbert
több mint 5 éve
nnntm
932
Még jó hogy agyon szidom Boshert :'D Ez most nagy volt