Carolina Panthers - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Pep71
2 618
Olvastam egy helyen, hogy Green Bay-ben Om Capersnek hívják a mestert, mert a D nem létezikóriási 😀 😀 😀
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Mintha olvastam volna, hogy a Packers D a RZ-ban még nem védekezett ki egy támadást se idén...A 2. legszarabb RZ D az övék per pill: www.teamrankings.com/nfl/stat/opponent-red-zone-scoring-pct
Jakehomer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Vki bedobná a redzone-os streamet, mobilon vmiért nem találom. Pls 😊Én se látom.
peach
több mint 7 éve
Olvastam egy helyen, hogy Green Bay-ben Om Capersnek hívják a mestert, mert a D nem létezik
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Vki bedobná a redzone-os streamet, mobilon vmiért nem találom. Pls 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Rendesek a srácok, hagyják had nyerje majd meg Rodgers maga, ha akar PO-ot.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Pep71
2 618
Mintha olvastam volna, hogy a Packers D a RZ-ban még nem védekezett ki egy támadást se idén...a baj, hogy valszeg nem is fog...😀 😀
Jakehomer
több mint 7 éve
JéBé
7 051
Borzasztó szar ez a védelem, Rodgers ide vagy oda..
több mint 7 éve
Pep71
2 618
ez a csapat Rodgers ide vagy oda nem PO kaliber...DC nézett egyáltalán videókat a CAR-ról??? jól fel van készítve a D#...mint mindig...
Pep71
casaubon
több mint 7 éve
Rubens
838
Jól gondolod 😊ilyet is csak mi tudunk benyelni...azt hiszem nem láttad a tegnapi meccseket....
Rubens
Chargers LT
több mint 7 éve
Mintha olvastam volna, hogy a Packers D a RZ-ban még nem védekezett ki egy támadást se idén...
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Jó fura volt, hogy jöttek passzok los-en túlra is!
több mint 7 éve
casaubon
2 541
DC nézett egyáltalán videókat a CAR-ról??? jól fel van készítve a D#...mint mindig...
Pep71
több mint 7 éve
Pep71
2 618
DC nézett egyáltalán videókat a CAR-ról??? jól fel van készítve a D#...
több mint 7 éve
ilyet is csak mi tudunk benyelni...azt hiszem nem láttad a tegnapi meccseket....
Rubens
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
megúsztuk a horse collart...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Rubens
838
ilyet is csak mi tudunk benyelni...
több mint 7 éve
Pep71
2 618
fuuuu...ez a védelem
több mint 7 éve
Pep71
2 618
jóóóó
több mint 7 éve
Érdekes, hogy McCaffrey tömjük most, Stewart pályán sincs.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Lehet úgy be van injekciózva, hogy nem érzi a karját 😊Jó estét! Voltak biztató jelek a driveban?Volt, két pontatlan passzt is dobott az emberetek 😊
Gergőbácsi
Jakehomer
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Celtic
419
Altatás-Jó estét! Voltak biztató jelek a driveban?Volt, két pontatlan passzt is dobott az emberetek 😊
Gergőbácsi
Jakehomer
több mint 7 éve
Jó estét! Voltak biztató jelek a driveban?Volt, két pontatlan passzt is dobott az emberetek 😊
Gergőbácsi
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Kampman
28 448
Jó estét! Voltak biztató jelek a driveban?Ott volt Rodgers
Gergőbácsi