NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 530
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
😂😂😂 azt mondodGreen Bay-ra 2.5× pénz van 😊Házat rá !
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Lehet holnap mehetek hajléktalan szálora
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
🐻🐻🐻🐻-ra 1.5×😊
több mint 5 éve
Green Bay-ra 2.5× pénz van 😊Házat rá !
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Green Bay-ra 2.5× pénz van 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom melyik csatorna volt sajnosMost hol tart a történet különben ?Melyik csatorna? NFL Network ESPN?
Azért kérdezem mert Redditen mi közben várom az esti mérkőzést épp a Riders FO nyilatkozik nagyban.Csak sajnos nem értem mit mondanak benne.
Rózsa Sándor (betyár)
gabor25
több mint 5 éve
Jó estét, sérülésmentes meccset. Remélem nem alszom el 😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
www.youtube.com/watch?v=OWFBqiUgspga szezon csak egy úton indulhat 😀 GO BRONCOSAz NFLnek a 100., nekem a 14. szezonom, idén is jó szurkolást mindenkinek!Viszont. Es ha Mar... youtu.be/O3rpmctmC_M
És kezdenék egy örök kedvenccel 😁
m.youtube.com/watch?v=3IiezmXQSmA
Chargers LT
gabor25
www.youtube.com/watch?v=qshOGEuxU3c
Heisman Trophy
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Most hol tart a történet különben ?Melyik csatorna? NFL Network ESPN?
Azért kérdezem mert Redditen mi közben várom az esti mérkőzést épp a Riders FO nyilatkozik nagyban.Csak sajnos nem értem mit mondanak benne.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
a szezon csak egy úton indulhat 😀 GO BRONCOSAz NFLnek a 100., nekem a 14. szezonom, idén is jó szurkolást mindenkinek!Viszont. Es ha Mar... youtu.be/O3rpmctmC_M
Chargers LT
gabor25
www.youtube.com/watch?v=qshOGEuxU3c
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Most hol tart a történet különben ?Azt általában azok sem szoktál akik beszélnek angolul.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Az NFLnek a 100., nekem a 14. szezonom, idén is jó szurkolást mindenkinek!Viszont. Es ha Mar... youtu.be/O3rpmctmC_M
Chargers LT
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most hol tart a történet különben ?Azért kérdezem mert Redditen mi közben várom az esti mérkőzést épp a Riders FO nyilatkozik nagyban.Csak sajnos nem értem mit mondanak benne.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
www.reddit.com/r/nflstreams/comments/d07ssr/game_thread_green_bay_packers_chicago_bears_2020/?utm_medium=android_app&utm_source=shareItt is van boven nezheto link.
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Az NFLnek a 100., nekem a 14. szezonom, idén is jó szurkolást mindenkinek!Jó estét...állítsd be a DC-det odaát 😉
Chargers LT
több mint 5 éve
De azt hogy tölti ki egy robot ? 🤔lehet írni olyan scripteket, amiket egy weboldalon lefuttatva automatikusan kitölti az adott oldalon lévő mezőket, ha van kis érzéked a programozáshoz és jó az angolod, a youtube-on van jó pár oktatóvideó a különféle programnyelvekhez 😊
Vagy is egy program ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ai mesterseges intelligencia. 😉Na eltűnt az új barátom 😂Öntudatra ébrednek!
Apropó sziasztok.
Különben ezek a köcsög robotok hogy tudnak beregisztralni ? 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
WW
steelwolf
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De azt hogy tölti ki egy robot ? 🤔Na eltűnt az új barátom 😂a regisztrációs űrlap kitöltésével, mint bárki más
Apropó sziasztok.
Rózsa Sándor (betyár)
JSanyo
Vagy is egy program ?
több mint 5 éve
Őrület, hogy már a captcha és a mailgunhoz kötött reg se elég védelem... hát erre a hétvégére marad ezek szerint a törölgetés, aztán be kell iktatni újabb védelmi falat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Na eltűnt az új barátom 😂a regisztrációs űrlap kitöltésével, mint bárki más
Apropó sziasztok.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Na eltűnt az új barátom 😂Öntudatra ébrednek!
Apropó sziasztok.
Rózsa Sándor (betyár)
WW
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na eltűnt az új barátom 😂Apropó sziasztok.
több mint 5 éve
Az olyan régen volt, hogy akkor a Jags még csak papíron (de már) létezett. 😊94ben a bírók is kevesek voltak ellenünkMint 2 éve egy rossz bírói döntésre voltunk a Superbowltól. A Chargers mikor volt hozzá olyan közel? 😉Jagsnek a rájátszás ?A Peccnek a playoff előszezonjaAz micsoda ?Egyébként jó szurkolást minden fannak!!!! Jó szakmàzgatást, a meccsekkel egyáltalában nem foglalkozó eredménykövetőzést!!!! 😊 😊 😊 | és persze a végén Eagles győzelmet 😊 |Alapszakasz van
dande
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
94ben a bírók is kevesek voltak ellenünkMint 2 éve egy rossz bírói döntésre voltunk a Superbowltól. A Chargers mikor volt hozzá olyan közel? 😉Jagsnek a rájátszás ?A Peccnek a playoff előszezonjaAz micsoda ?Egyébként jó szurkolást minden fannak!!!! Jó szakmàzgatást, a meccsekkel egyáltalában nem foglalkozó eredménykövetőzést!!!! 😊 😊 😊 | és persze a végén Eagles győzelmet 😊 |Alapszakasz van
dande
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Mint 2 éve egy rossz bírói döntésre voltunk a Superbowltól. A Chargers mikor volt hozzá olyan közel? 😉Jagsnek a rájátszás ?A Peccnek a playoff előszezonjaAz micsoda ?Egyébként jó szurkolást minden fannak!!!! Jó szakmàzgatást, a meccsekkel egyáltalában nem foglalkozó eredménykövetőzést!!!! 😊 😊 😊 | és persze a végén Eagles győzelmet 😊 |Alapszakasz van
dande
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 5 éve
Jagsnek a rájátszás ?A Peccnek a playoff előszezonjaAz micsoda ?Egyébként jó szurkolást minden fannak!!!! Jó szakmàzgatást, a meccsekkel egyáltalában nem foglalkozó eredménykövetőzést!!!! 😊 😊 😊 | és persze a végén Eagles győzelmet 😊 |Alapszakasz van
dande
Kampman
Sixo
Kampman