Chicago Bears - Pittsburgh Steelers
11 napja
Rudi elkezdte elhinni, hogy NFL szintű. Lesz itt ma baj....Pont erre gondoltam....No majd akkor megcsinálja...nem csinálod....de az van, hogy szépen a D láthatóan lépett a másik oldalon. Kiváncsi leszek hogy reagálunk. Persze ha Rudi nem a magasba dobja a lasztit, hanem messzire, akkor ezt Roman Wilson megcsinálja...
polamalu
11 napja
Ok 🤣🤣🤣És?Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
davemayer
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 napja
Rudi elkezdte elhinni, hogy NFL szintű. Lesz itt ma baj....
11 napja
És?Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
davemayer
11 napja
Off:Már nem 😕
Félidőben vezett a Jets.
steelwolf
11 napja
Elég Steelers meccset láttunk már hidd el. 😀 Ismerjük a csapatunkatNem tudom melyik meccset nézitek komolyan...Láttuk, de így sem adunk magunknak sok esélyt. Sokkal kompletteb a Bears mint mi.Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
davemayer
polamalu
davemayer
11 napja
Nem tudom melyik meccset nézitek komolyan...Láttuk, de így sem adunk magunknak sok esélyt. Sokkal kompletteb a Bears mint mi.Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
davemayer
polamalu
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 napja
Láttuk, de így sem adunk magunknak sok esélyt. Sokkal kompletteb a Bears mint mi.Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
davemayer
11 napja
és még a csere LB is lesántult....Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
11 napja
Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 napja
Mi fogadunk a másodikban. Ha még tudunk valamit csavarni akkor 2 labdán kívülre mehetünk. Az meg már egészen jó. Erre sem számítottam ma.
11 napja
Nem hiszem el....Duggeren egy akkora blocking in a back, hogy ide lacháza baszki....még előre is bukik, ahogy hátulról meglökik.....kurva anyjukat, hogy nem lehet befújni...
11 napja
Mintha ma nem a félelmeinkben élnénkDugger meg k..va jó helyen van folyamatosan. Jönni fog a sz apick
11 napja
Egész évben ezeket elejtjük...hihetetlen..Mert megdícsértem
Klemó
11 napja
Nekem eddig jobban tetszik a játéka mint A-Rodnak.Rudi eddig parádé.Hozza amit kell.Jó kis meccs.Hát parádénak nem mondanám. Iszonyatosan jó a playcalling most. Nem is volt még idén ilyen jó és Rudi végzi a dolgát.
Stealth
Klemó
11 napja
Egész évben ezeket elejtjük...hihetetlen..
11 napja
Rudi eddig parádé.Hozza amit kell.Jó kis meccs.Hát parádénak nem mondanám. Iszonyatosan jó a playcalling most. Nem is volt még idén ilyen jó és Rudi végzi a dolgát.
Stealth
11 napja
Off:Nem eléggé!
Félidőben vezett a Jets.
steelwolf
11 napja
Off:Félidőben vezett a Jets.
11 napja
Rudi eddig parádé.Hozza amit kell.Jó kis meccs.
11 napja
Végre, végre. Rájöttünk, hogy nem fogunk kis pontos meccset nyerni, mert meg fogják a D-t verni. Az O-nak kell menni és nincs visszafogva a playbook. Végre!
11 napja
Kurvára megvolt és nem is kicsit. Visszakaptuk a fumble ítéletet egyértelműen, de menni kell tovább!Ez nem volt meg?!Nekem úgy tűnt, de nem is nagyon vitatkoztunk, szóval gyanús.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Szokol
11 napja
Ilyen egy jó tushpush 😀