Chicago Bears - Pittsburgh Steelers
11 napja
Hú baszki ez gerinc, vagy nyak lesz Jones-nál....
11 napja
Eldőlt 😕
11 napja
nem kell ezen változtatni...odaagyjuk nekik a 10 yardos vonalat, nézd meg, szinte ember nincs aki ott védekezzen...ha nem hibázna ennyit CW már 20 is lehetne közteUgye a felidoben semmire sincs ido, de az ellenfelek tobbnyire tudnak valtoztatni. Mi nem.Egyszerűen elveszik a screeneket és figyelnek a check downra. Az a durva, hogy ezekből hoztunk sokat. A box feltöltve és így a futás sem megy és Rudi sem. Váltani kellene, ahogy ellenünk is váltottak.hagyjuk ezt...Rudi nem hiszi ezt el...ő ennyit tud, csak éppen mi kényszerpályán vagyunk vele is...az első félidőben volt egy egészen normális gameplan, most meg belekényszerítjük a hülyeségbeRudi bazmeg...miért vagy te ilyen fasz 😀 😀 😀Elhitte, hogy NFL szint
Klaci79
polamalu
Klaci79
Döbbenet, hogy mint ha nekünk nem lenne 10-15 yardos WR játékunk. Vagy a picsába dobjuk fel, vagy check down...közte semmi.
Klemó
xtaki
11 napja
Ugye a felidoben semmire sincs ido, de az ellenfelek tobbnyire tudnak valtoztatni. Mi nem.Egyszerűen elveszik a screeneket és figyelnek a check downra. Az a durva, hogy ezekből hoztunk sokat. A box feltöltve és így a futás sem megy és Rudi sem. Váltani kellene, ahogy ellenünk is váltottak.hagyjuk ezt...Rudi nem hiszi ezt el...ő ennyit tud, csak éppen mi kényszerpályán vagyunk vele is...az első félidőben volt egy egészen normális gameplan, most meg belekényszerítjük a hülyeségbeRudi bazmeg...miért vagy te ilyen fasz 😀 😀 😀Elhitte, hogy NFL szint
Klaci79
polamalu
Klaci79
Döbbenet, hogy mint ha nekünk nem lenne 10-15 yardos WR játékunk. Vagy a picsába dobjuk fel, vagy check down...közte semmi.
Klemó
11 napja
jelzem az itteni Bears fanok is tudták, hogy a pálya közepén tudnak megverni minket...mindenki tudja, kivétel Austin nem...ő nem olvassa a fórumot..ha CW nem hibáz FD lehet 10 yard vagy 15, teljesen mindegy...na jó, nem nyerünk soha itt...de 3-4 hetente előjön ugyanaz a fos a védelemben, ez azért elég komoly
11 napja
Egyszerűen elveszik a screeneket és figyelnek a check downra. Az a durva, hogy ezekből hoztunk sokat. A box feltöltve és így a futás sem megy és Rudi sem. Váltani kellene, ahogy ellenünk is váltottak.hagyjuk ezt...Rudi nem hiszi ezt el...ő ennyit tud, csak éppen mi kényszerpályán vagyunk vele is...az első félidőben volt egy egészen normális gameplan, most meg belekényszerítjük a hülyeségbeRudi bazmeg...miért vagy te ilyen fasz 😀 😀 😀Elhitte, hogy NFL szint
Klaci79
polamalu
Klaci79
11 napja
hagyjuk ezt...Rudi nem hiszi ezt el...ő ennyit tud, csak éppen mi kényszerpályán vagyunk vele is...az első félidőben volt egy egészen normális gameplan, most meg belekényszerítjük a hülyeségbeRudi bazmeg...miért vagy te ilyen fasz 😀 😀 😀Elhitte, hogy NFL szint
Klaci79
polamalu
11 napja
Rudi bazmeg...miért vagy te ilyen fasz 😀 😀 😀Elhitte, hogy NFL szint
Klaci79
11 napja
Persze h középre
11 napja
Ohhh.. fuck
11 napja
jó lenne megnézni Howardot
11 napja
Rudi bazmeg...miért vagy te ilyen fasz 😀 😀 😀
11 napja
Elsőre azt hittem kamu DPI, de nem 😊
11 napja
az a vicc, hogy mi meg nem...már a szertárosuk az LB
11 napja
Végre egy stop.Háááát.....megint 9,5 yardot kaptunk harmadikra és szerintem hiba, hogy nem mennek neki ott.
steelwolf
11 napja
hát utolértem magunkat sajnos....időnként olyan gyorsan pörgettem, hogy túlzásba vittem...secunder szégyenérzetem van, ha látom magunkat...de igazából mint említettem, Los Angeles óta van egy olyan érzésem, hogy pro és kontra liga középszer csapatunk van...persze csak 1-1 hiba van minden 2. playben kb, azt gondolom ezeket ki is lehetne javítani, de amit pl a védelem ma megint csinál az szégyen...főleg a sec és a LB-ek borzalmasak...hamar rá is jöttek, hogy mit kell csinálni ellenünk, hiszen soha nem változtatunk...max olyat, hogy fogjanak az ilb-k WR-t, mert az mennyire menő 😀 hülye f@sz edzők...Egész egyszerűen vicc, hogy 10 yardokat megcsinálnak középre úgy, hogy simán. Mint ha ott nem lehetne védekezni.
Klaci79
11 napja
Végre egy stop.
11 napja
hát utolértem magunkat sajnos....időnként olyan gyorsan pörgettem, hogy túlzásba vittem...secunder szégyenérzetem van, ha látom magunkat...de igazából mint említettem, Los Angeles óta van egy olyan érzésem, hogy pro és kontra liga középszer csapatunk van...persze csak 1-1 hiba van minden 2. playben kb, azt gondolom ezeket ki is lehetne javítani, de amit pl a védelem ma megint csinál az szégyen...főleg a sec és a LB-ek borzalmasak...hamar rá is jöttek, hogy mit kell csinálni ellenünk, hiszen soha nem változtatunk...max olyat, hogy fogjanak az ilb-k WR-t, mert az mennyire menő 😀 hülye f@sz edzők...
11 napja
Na akkor most? Mi ezt egészen pontosan látjuk. A csapat meg nem törekszik, hogy meglepjen minketNem tudom melyik meccset nézitek komolyan...Láttuk, de így sem adunk magunknak sok esélyt. Sokkal kompletteb a Bears mint mi.Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
davemayer
polamalu
davemayer
11 napja
Sajnos a 2. félidőben jobbak, egyértelmű
11 napja
2-20 és onnan is sima...hihetetlen, hogy ez a D, ha nem szerez labdát mekkora ergya....Ez se hírérték! 😀
Klemó
11 napja
2-20 és onnan is sima...hihetetlen, hogy ez a D, ha nem szerez labdát mekkora ergya....
11 napja
Ez nem hírérték. Ez az NFL, itt vannak sérülések a szezon ezen szakaszában.Semmi, csak tájékoztatottÉs?Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
davemayer
Szokol
csi77
11 napja
Semmi, csak tájékoztatottÉs?Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
polamalu
davemayer
Szokol
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png