Chicago Bears - Pittsburgh Steelers

11 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 6 625
Hú baszki ez gerinc, vagy nyak lesz Jones-nál....
11 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 249 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Eldőlt 😕

11 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
Rudi bazmeg...miért vagy te ilyen fasz 😀 😀 😀
Klaci79
Elhitte, hogy NFL szint
polamalu
hagyjuk ezt...Rudi nem hiszi ezt el...ő ennyit tud, csak éppen mi kényszerpályán vagyunk vele is...az első félidőben volt egy egészen normális gameplan, most meg belekényszerítjük a hülyeségbe
Klaci79
Egyszerűen elveszik a screeneket és figyelnek a check downra. Az a durva, hogy ezekből hoztunk sokat. A box feltöltve és így a futás sem megy és Rudi sem. Váltani kellene, ahogy ellenünk is váltottak.

Döbbenet, hogy mint ha nekünk nem lenne 10-15 yardos WR játékunk. Vagy a picsába dobjuk fel, vagy check down...közte semmi.
Klemó
Ugye a felidoben semmire sincs ido, de az ellenfelek tobbnyire tudnak valtoztatni. Mi nem.
xtaki
nem kell ezen változtatni...odaagyjuk nekik a 10 yardos vonalat, nézd meg, szinte ember nincs aki ott védekezzen...ha nem hibázna ennyit CW már 20 is lehetne közte
11 napja
xtaki Pittsburgh Steelers 3 750
Klaci79
Elhitte, hogy NFL szint
polamalu
hagyjuk ezt...Rudi nem hiszi ezt el...ő ennyit tud, csak éppen mi kényszerpályán vagyunk vele is...az első félidőben volt egy egészen normális gameplan, most meg belekényszerítjük a hülyeségbe
Klaci79
Egyszerűen elveszik a screeneket és figyelnek a check downra. Az a durva, hogy ezekből hoztunk sokat. A box feltöltve és így a futás sem megy és Rudi sem. Váltani kellene, ahogy ellenünk is váltottak.

Döbbenet, hogy mint ha nekünk nem lenne 10-15 yardos WR játékunk. Vagy a picsába dobjuk fel, vagy check down...közte semmi.
Klemó
Ugye a felidoben semmire sincs ido, de az ellenfelek tobbnyire tudnak valtoztatni. Mi nem.
11 napja
3.-ra jön a TE TD
még az sem kellett...ennyi 2 ember áll fel 4 ellen....okos

Szerkesztette: Klaci79
11 napja
jelzem az itteni Bears fanok is tudták, hogy a pálya közepén tudnak megverni minket...mindenki tudja, kivétel Austin nem...ő nem olvassa a fórumot..ha CW nem hibáz FD lehet 10 yard vagy 15, teljesen mindegy...
na jó, nem nyerünk soha itt...de 3-4 hetente előjön ugyanaz a fos a védelemben, ez azért elég komoly
11 napja
Klaci79
Elhitte, hogy NFL szint
polamalu
Klaci79

11 napja
Klaci79
Elhitte, hogy NFL szint
polamalu
11 napja
polamalu Pittsburgh Steelers 5 095 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
Elhitte, hogy NFL szint
11 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 307 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Persze h középre
11 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 307 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ohhh.. fuck
11 napja
jó lenne megnézni Howardot
11 napja
11 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 249 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Elsőre azt hittem kamu DPI, de nem 😊

11 napja
az a vicc, hogy mi meg nem...már a szertárosuk az LB
11 napja
Végre egy stop.
steelwolf
Háááát.....megint 9,5 yardot kaptunk harmadikra és szerintem hiba, hogy nem mennek neki ott.
11 napja
hát utolértem magunkat sajnos....időnként olyan gyorsan pörgettem, hogy túlzásba vittem...secunder szégyenérzetem van, ha látom magunkat...de igazából mint említettem, Los Angeles óta van egy olyan érzésem, hogy pro és kontra liga középszer csapatunk van...persze csak 1-1 hiba van minden 2. playben kb, azt gondolom ezeket ki is lehetne javítani, de amit pl a védelem ma megint csinál az szégyen...főleg a sec és a LB-ek borzalmasak...hamar rá is jöttek, hogy mit kell csinálni ellenünk, hiszen soha nem változtatunk...max olyat, hogy fogjanak az ilb-k WR-t, mert az mennyire menő 😀 hülye f@sz edzők...
Klaci79
Egész egyszerűen vicc, hogy 10 yardokat megcsinálnak középre úgy, hogy simán. Mint ha ott nem lehetne védekezni.
11 napja
Végre egy stop.
11 napja
hát utolértem magunkat sajnos....időnként olyan gyorsan pörgettem, hogy túlzásba vittem...secunder szégyenérzetem van, ha látom magunkat...de igazából mint említettem, Los Angeles óta van egy olyan érzésem, hogy pro és kontra liga középszer csapatunk van...persze csak 1-1 hiba van minden 2. playben kb, azt gondolom ezeket ki is lehetne javítani, de amit pl a védelem ma megint csinál az szégyen...főleg a sec és a LB-ek borzalmasak...hamar rá is jöttek, hogy mit kell csinálni ellenünk, hiszen soha nem változtatunk...max olyat, hogy fogjanak az ilb-k WR-t, mert az mennyire menő 😀 hülye f@sz edzők...
11 napja
polamalu Pittsburgh Steelers 5 095 — 毎日何かを学ぶ
Sajnálom a macikat a harmadik srác esik ki ma este 😕
polamalu
6 kezdo nincs a Dben, eleve úgy nézzétek ezt a meccset
davemayer
Láttuk, de így sem adunk magunknak sok esélyt. Sokkal kompletteb a Bears mint mi.
polamalu
Nem tudom melyik meccset nézitek komolyan...
davemayer
Na akkor most? Mi ezt egészen pontosan látjuk. A csapat meg nem törekszik, hogy meglepjen minket
11 napja
Sajnos a 2. félidőben jobbak, egyértelmű

11 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 231 — Steelers fan
2-20 és onnan is sima...hihetetlen, hogy ez a D, ha nem szerez labdát mekkora ergya....
Klemó
Ez se hírérték! 😀
11 napja
2-20 és onnan is sima...hihetetlen, hogy ez a D, ha nem szerez labdát mekkora ergya....
11 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 231 — Steelers fan
polamalu
davemayer
És?
Szokol
Semmi, csak tájékoztatott
csi77
Ez nem hírérték. Ez az NFL, itt vannak sérülések a szezon ezen szakaszában.
11 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 119 — Bears & Illinois fan
polamalu
davemayer
És?
Szokol
Semmi, csak tájékoztatott

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png