NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
1
1
2:20
Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
8 órája
Szipeter
1 720
4&3 nincs rugónk, miért nem mentünk neki??? Remélem ezek után már tudja Taylor mit kell hívni
8 órája
Hilton megdolgozik a jövő évi szerződéséért.
8 órája
Chad76
19
Köszi😊
8 órája
IgenTipikusan az a döntés, ahol az eredeti döntés marad a visszanézés után is.Na ez giga malac volt, simán lehetett volna az a döntés, hogy lent voltEgy szót se szólhattunk volna szerintem se, közelebb volt hozzá
Szipeter
SirPub
Kampman
8 órája
Kampman
28 490
Sziasztok Tud valaki dobni egy streamet, mert az enyém elszállt.realsporter.info/bxbv/cxca/2024/nfl-s3/
Chad76
8 órája
Kampman
28 490
Tipikusan az a döntés, ahol az eredeti döntés marad a visszanézés után is.Na ez giga malac volt, simán lehetett volna az a döntés, hogy lent voltEgy szót se szólhattunk volna szerintem se, közelebb volt hozzá
Szipeter
SirPub
8 órája
Chad76
19
Sziasztok Tud valaki dobni egy streamet, mert az enyém elszállt.
8 órája
SirPub
1 515
Szuperlatívuszokban beszélnek ugye LJ-ről meg Allenről, az MVP szavazáson más szóba se jöhet. Pedig ha a Bengalsnak lenne egy közepes védelme, lehet Joe nyerné meg a címet.Legalábbis top 3 kandidáns lenne
shagi0206
Ezt még anyám is két cekkerrel...
8 órája
Szipeter
1 720
Közben Rudolf karácsonyi csodája is elindult, 5/5 és adott egy 30+ TD passzt a Colts ellen
8 órája
SirPub
1 515
Na ez giga malac volt, simán lehetett volna az a döntés, hogy lent voltEgy szót se szólhattunk volna szerintem se, közelebb volt hozzá
Szipeter
Ezt még anyám is két cekkerrel...
8 órája
Varázsló a srác.
8 órája
Szipeter
1 720
Na ez giga malac volt, simán lehetett volna az a döntés, hogy lent volt
8 órája
shagi0206
11 150
Szuperlatívuszokban beszélnek ugye LJ-ről meg Allenről, az MVP szavazáson más szóba se jöhet. Pedig ha a Bengalsnak lenne egy közepes védelme, lehet Joe nyerné meg a címet.
8 órája
Szipeter
1 720
Nagyon kellett ez a kezdés után
8 órája
Szipeter
1 720
Bellnél volt a laszti
8 órája
Szipeter
1 720
Ez fumbli és miénk