NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals - Detroit Lions
2 hónapja
Ez még a Chase elkapásnál voltHiggins megint tök üres voltDe legalább tuldobta
Szipeter
laoce
2 hónapja
Most meg előrevágja, amikor befelé ment az útvonala Higginsnek. Teljesen vakon van egy csőd
2 hónapja
Higgins megint tök üres voltDe legalább tuldobta
Szipeter
Lou Anarumo for president
2 hónapja
Higgins megint tök üres volt
2 hónapja
Jó estet!És két edzőt fizetnénk? Melyik univerzumban.
Itt vagyok, csak épp nem akarom ismételni magam.
Zakariást kirugtuk már?
SirPub
2 hónapja
De ez egymás után a harmadik ilyen meccs. Sőt, már a Jags ellen is dobott több int-et, csak ott bemákoltuk. De az előző két meccsen totál homály volt a srác, értem a bizalmat, de annak már el kellett volna a múlt héten fogyni.Hát ez konkrétan jb6 hibája volt. Üresre volt sematizálva gyakorlatilag Chase a zseb tiszta. Tavalyelőtt ezeket megdobta. Taylor egy kalap fos, de ez pl egy jó játék volt.Ezután a dobás után a kispadról is elzavarnám Browningot. Tiszta zseb, megnézi és odadobja a védőnekHát ez leginkább annak a HC-nek a hibája, aki két gyalázatos meccs után még mindig kapaszkodik a srácba. Remélem együtt repülnek
Szipeter
munoz
laoce
Mondjuk itt sajnos Wilson sem tudna csodát tenni, bár talán nem lenne ennyire reménytelen.
2 hónapja
Amúgy Taylor az előző meccsen is jó playeket hívott neki, mindig van 2-3 opciója, de rosszul döntött egy csomószor.
2 hónapja
Jó estet! Itt vagyok, csak épp nem akarom ismételni magam.
Zakariást kirugtuk már?
Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 hónapja
Hát ez konkrétan jb6 hibája volt. Üresre volt sematizálva gyakorlatilag Chase a zseb tiszta. Tavalyelőtt ezeket megdobta. Taylor egy kalap fos, de ez pl egy jó játék volt. Azt meg én nem tudom hogy ki nem hozott ide egy normálisabb irányítót 3 hete, de szerintem nem csak az ő saraEzután a dobás után a kispadról is elzavarnám Browningot. Tiszta zseb, megnézi és odadobja a védőnekHát ez leginkább annak a HC-nek a hibája, aki két gyalázatos meccs után még mindig kapaszkodik a srácba. Remélem együtt repülnek
Szipeter
munoz
Szerkesztette: laoce
2 hónapja
Egy marék szotyiért el lehetne hozni Wilsont, de bízunk a srácban, megoldja. Eddig minden passzánál kb 3 mpig nézi a WR-t, és csak azt akinek szánja, majd csodálkozik, hogy odaér a védő
2 hónapja
Ezután a dobás után a kispadról is elzavarnám Browningot. Tiszta zseb, megnézi és odadobja a védőnekHát ez leginkább annak a HC-nek a hibája, aki két gyalázatos meccs után még mindig kapaszkodik a srácba. Remélem együtt repülnek
Szipeter
2 hónapja
Ezután a dobás után a kispadról is elzavarnám Browningot. Tiszta zseb, megnézi és odadobja a védőnek
2 hónapja
Nem tudom, hogy Browning miért nem bassza előre, amennyire tudja, annak is több értelme lenne, mint ennek.
2 hónapja
Kellene egy tippjáték szerez e ma a támadósor pontokat. A védelemből előbb kinéztem. Opportumizmus a csúcson
2 hónapja
Ossainak már meg volt😄
2 hónapja
Várom már hogy az egyiptomi emberen BJ védekezzen
2 hónapja
Nem biztos, hogy Manu-nak Hendrickson ellen kellene először kezdőnek lennie
2 hónapja
Ossaikülönbség volt a sebességben. Ezt meg elveszik szvsz.
2 hónapja
Preston Smith-nek biztos rémálmai vannak az ilyen playektől 😀Jó taktika ez DE, DT fogja a TE et??💪🤬Amator, az igazan innovativ edzo az ellenfel legjobb WR-ere allit egy DE-t, mint a “szep” emleku Joe Barry
Szipeter
casaubon
2 hónapja
Jó taktika ez DE, DT fogja a TE et??💪🤬Amator, az igazan innovativ edzo az ellenfel legjobb WR-ere allit egy DE-t, mint a “szep” emleku Joe Barry
Szipeter
2 hónapja
Ossai megin, mit keres ott???
2 hónapja
Jó taktika ez DE, DT fogja a TE et??💪🤬
2 hónapja
HC buktatásra talán jó lesz ez a kivégzés, ami most jön