Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Köszönöm a kémiai oktatást 😉Ha vasas lennék lehet nekimentem volna !horvath.sebi@gmail.comha vasasok lennénk, akkor mi is, de ez itt acél, az pedig a vas egy szénnel alkotott ötvözete 😉Klaci79
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Igen is meg nem is. Dre és Dennard first rounderek, ne kései húzásokkal hasonlítsuk őket. De a lényeg, hogy nagyszerűen megoldották.Persze, de élesben tanulnak meg játszani. Meg lehet nézni, hogy Hunt, Shawn Williams és a többi late-round pickünk mire ment a TC harcokkal 😕.MarioAnaA zászló mindkettőben benne van, nem is kicsit. Azért Brown mellé jobban szeretem Hallt, ők meg gíűjtsék a tapasztalatokat a halványabb elkapókon.megyerikriszPff, mikor a RZ-ben Kirkpatrick és Dennard a corner....megyerikriszDennard nagyon agresszív, Kirkpatrick meg fizikális, tökéletesek oda. Dre ellen nehéz megnyerni jump ballt, Dennard meg inkább zászlót csinál, minthogy complete passz legyen.MarioAna
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Persze, de élesben tanulnak meg játszani. Meg lehet nézni, hogy Hunt, Shawn Williams és a többi late-round pickünk mire ment a TC harcokkal 😕.A zászló mindkettőben benne van, nem is kicsit. Azért Brown mellé jobban szeretem Hallt, ők meg gíűjtsék a tapasztalatokat a halványabb elkapókon.megyerikriszPff, mikor a RZ-ben Kirkpatrick és Dennard a corner....megyerikriszDennard nagyon agresszív, Kirkpatrick meg fizikális, tökéletesek oda. Dre ellen nehéz megnyerni jump ballt, Dennard meg inkább zászlót csinál, minthogy complete passz legyen.MarioAna
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
visszanézve a 3. kísérletnél Reggie Nelson simán kilökte Martavis Bryant-et a pályáról...sajnos ez nálunk nem zászló 😕
több mint 10 éve
A zászló mindkettőben benne van, nem is kicsit. Azért Brown mellé jobban szeretem Hallt, ők meg gíűjtsék a tapasztalatokat a halványabb elkapókon.Pff, mikor a RZ-ben Kirkpatrick és Dennard a corner....megyerikriszDennard nagyon agresszív, Kirkpatrick meg fizikális, tökéletesek oda. Dre ellen nehéz megnyerni jump ballt, Dennard meg inkább zászlót csinál, minthogy complete passz legyen.MarioAna
több mint 10 éve
Ha vasas lennék lehet nekimentem volna !horvath.sebi@gmail.comha vasasok lennénk, akkor mi is, de ez itt acél, az pedig a vas egy szénnel alkotott ötvözete 😉
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Pff, mikor a RZ-ben Kirkpatrick és Dennard a corner....megyerikriszDennard nagyon agresszív, Kirkpatrick meg fizikális, tökéletesek oda. Dre ellen nehéz megnyerni jump ballt, Dennard meg inkább zászlót csinál, minthogy complete passz legyen.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
ez az volt, amikor nincs lehetőségünk futni és csak Ben passzaira kell hagyatkozni RZ-ben...gyenge-gyenge-gyenge
több mint 10 éve
Ha vasas lennék lehet nekimentem volna !
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Ott volt Miller baszomalásan. Én vagyok a hülye, hogy képes vagyok megnézni.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
mindegy, lőtávolon belül, kár, hogy a hollók is
több mint 10 éve
Mi a faszom volt ez a homály Bence?
több mint 10 éve
ez a három játék mi a f. volt?
több mint 10 éve
ez az időkérés most jól jött, mert eléggé összezavarodtunk
több mint 10 éve
na mi lesz?

több mint 10 éve
Pff, mikor a RZ-ben Kirkpatrick és Dennard a corner....
több mint 10 éve
nájsz-nájsz
több mint 10 éve
Addig puhánykodunk, döntetlen lesz a félidő.
több mint 10 éve
Brown marha gyors. Jó lenne nem látni többet ezen a meccsen.
több mint 10 éve
a védelem 3 szor megállította őket...többet nem várhatunk tőlük...az O egy rakás fos, kivétel Bell és Brown, de utóbbi csak Burger játékával segíthetne rajtunk, úgyhogy örüljünk neki, hogy még látótávolságban vagyunk, mert nincs kétség a védelem nyelni fogja a yardokat, mint a kacsa...úgyhogy az impotens offense kezében van a PO kulcsa
mindenki nyugodjon le a picsába, ha 6 TD-t szerzünk, nyerni fogunk...
több mint 10 éve
Dalton a villámléptű!
több mint 10 éve
legalább egy FG kellene
több mint 10 éve
kibaszott bohõcok vagyunk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."