Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers

több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Nem akarom nagyon basztatni szegényt, mert ő a legjobb elérhető LB a rosteren. Ezzel el is mondtam a lényeget 😀.MarioAna
WTF? Burfict?megyerikrisz
A lényeget kiemeltem 😊. Burfict most sérült, az ő helyén játszik Rey. Aki viszont egy állat ma is! (Y)

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
nagyon kellene most egy TO...elég rég szereztünk márKlaci79
én kettőt sem utasítanék vissza😊fcancellara
persze csak szépen sorjában
több mint 10 éve
nagyon kellene most egy TO...elég rég szereztünk márKlaci79
én kettőt sem utasítanék vissza😊
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 833 — Bengalista
Lamur again.MarioAna
látom, nagy a szerelem 😛Shilkor
Nem akarom nagyon basztatni szegényt, mert ő a legjobb elérhető LB a rosteren. Ezzel el is mondtam a lényeget 😀.MarioAna
WTF? Burfict?

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 796
nagyon kellene most egy TO...elég rég szereztünk már
több mint 10 éve
OFF

| Erre nem számítottam. Vezet Steelers, Ravens, Browns trió. Shit! |

több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Lamur again.MarioAna
látom, nagy a szerelem 😛Shilkor
Nem akarom nagyon basztatni szegényt, mert ő a legjobb elérhető LB a rosteren. Ezzel el is mondtam a lényeget 😀.

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Lamur nagy haver😊 (nagyon rossz, tudom)
több mint 10 éve
Lamur szégyen ma, Newman is kezd elfáradni. Baj lesz ebből.

több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 084 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Lamur again.MarioAna
látom, nagy a szerelem 😛
több mint 10 éve
pontosítok: Tóni és Bell is 100 yard😊
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Lamur again.

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
csengettyű b+ 😀
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 084 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Csengettyű!!!!!!!!
több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Yeahhhh

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
arosseb

több mint 10 éve
Tóni is 100 yard
több mint 10 éve
Igen is meg nem is. Dre és Dennard first rounderek, ne kései húzásokkal hasonlítsuk őket. De a lényeg, hogy nagyszerűen megoldották.megyerikrisz
Hunt második, Williams meg harmadik körös volt, azért itt 3. NFL szezon környékén már lehetne nagyobb szerepük (főleg Huntnak...😕 ). Egyébként Williams szerintem nagyon jó kis safety lenne főállásban is, Nelson kiöregedésével (azért remélem egy-két szezon még van a tankban).
Bár ahol 1.körben húznak gunnert, ott egy 3.körös ST tackler, meg egy 2.körös FG/punt blokkoló is érthető 😀.MarioAna
Project DE-nk annyi van, mint égen a csillag. Azt nem értem, ha már Geathers nem csinál semmit, miért nem engedik oda Clarkot, hogy ő ne csináljon semmit? Rá legalább lehetne kifogást találni.megyerikrisz
Clarke az számomra is teljesen homály pick volt már akkor is. Konkrétan a youtube highlight videója is annyiból áll, hogy a társai missed tacklejei után feltakarította az RB-t/QB-t. Azért lett 3. körös, mert 6'6".
Ellenben Hunt fizikailag ultra brutális. Gyors, nagyon erős, jah és magas. Igaz, hogy focizni nem tud, de fizikai adottságaiból megélt egyetemen, és itt NFL-ben is lenne keresnivalója. Mondjuk most sérült, de amúgy sem kap annyi snapet, mint Geathers. Aki cserébe legalább drága és öreg.MarioAna
Huntból még lehet valami, szvsz a Clarke-picket egyenesen a kukába dobtuk

több mint 10 éve
Látom, Taylor visszatért. 😀megyerikrisz
mindössze egy játékot nem volt a pályán
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Igen is meg nem is. Dre és Dennard first rounderek, ne kései húzásokkal hasonlítsuk őket. De a lényeg, hogy nagyszerűen megoldották.megyerikrisz
Hunt második, Williams meg harmadik körös volt, azért itt 3. NFL szezon környékén már lehetne nagyobb szerepük (főleg Huntnak...😕 ). Egyébként Williams szerintem nagyon jó kis safety lenne főállásban is, Nelson kiöregedésével (azért remélem egy-két szezon még van a tankban).
Bár ahol 1.körben húznak gunnert, ott egy 3.körös ST tackler, meg egy 2.körös FG/punt blokkoló is érthető 😀.MarioAna
Project DE-nk annyi van, mint égen a csillag. Azt nem értem, ha már Geathers nem csinál semmit, miért nem engedik oda Clarkot, hogy ő ne csináljon semmit? Rá legalább lehetne kifogást találni.megyerikrisz
Clarke az számomra is teljesen homály pick volt már akkor is. Konkrétan a youtube highlight videója is annyiból áll, hogy a társai missed tacklejei után feltakarította az RB-t/QB-t. Azért lett 3. körös, mert 6'6".
Ellenben Hunt fizikailag ultra brutális. Gyors, nagyon erős, jah és magas. Igaz, hogy focizni nem tud, de fizikai adottságaiból megélt egyetemen, és itt NFL-ben is lenne keresnivalója. Mondjuk most sérült, de amúgy sem kap annyi snapet, mint Geathers. Aki cserébe legalább drága és öreg.

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Látom, Taylor visszatért. 😀

több mint 10 éve
Project DE-nk annyi van, mint égen a csillag. Azt nem értem, ha már Geathers nem csinál semmit, miért nem engedik oda Clarkot, hogy ő ne csináljon semmit? Rá legalább lehetne kifogást találni.

több mint 10 éve
A második félidőben hasonló D kell, jobb futásblokkolás. Nagyon hiányolom Giót a passzjátékból, és némi pass rush sem ártana. TD kell az első drive-ból, akkor 2 birtoklásnyira lennénk, utána lehetne nyugodtabban futkosni, meg a rövidebb passzokat erőltetni. Ike Taylor visszajött?

több mint 10 éve
Ha vasas lennék lehet nekimentem volna !horvath.sebi@gmail.com
ha vasasok lennénk, akkor mi is, de ez itt acél, az pedig a vas egy szénnel alkotott ötvözete 😉Klaci79
Köszönöm a kémiai oktatást 😉horvath.sebi@gmail.com
nincs mit...ingyen van :cool:
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Bár ahol 1.körben húznak gunnert, ott egy 3.körös ST tackler, meg egy 2.körös FG/punt blokkoló is érthető 😀.

Burrow > Luck valaha is