Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Burfit magát végezte kiakarmennyire nem burom az urget, ez azert kemeny volt, akar ott is maradhatott volna, teljesen szabalyos korulmenyek kozott. mar nem engednem ma vissza
Szipeter
több mint 9 éve
Burfict most sérül le amikor szimpatikusan viselkedett? Jones-t is Ő nyugtatta amikor megkapta a 15 yardot.
több mint 9 éve
Burfit magát végezte ki
több mint 9 éve
megyek, hozom a kötelet... 😊
több mint 9 éve
Mondhatjuk úgy, hogy a Cinci megkapja a hazai pályát? 😊
több mint 9 éve
az kemény ütközet volt
több mint 9 éve
Eddig bírtuk hideg fejjel.
több mint 9 éve
ebben a szezonban nem emlékszem nagy Comeback-re a csapattól.
több mint 9 éve
Na mi, ránk zárták az öltözőt?
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Az sem lenne gond ha nyernénk valahogy, a Ravens meg kikapna.Meg kell oldani! Van még rá két és fél negyed! De azért rögtön tegyük hozzá, hogy ez a meccs akár el is mehet, a következő két meccs a fontos!mekkulat minden playben elnyomjak, nincs kozepen run stopazthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego
Szokol
xtaki
Szokol
több mint 9 éve
Meg kell oldani! Van még rá két és fél negyed! De azért rögtön tegyük hozzá, hogy ez a meccs akár el is mehet, a következő két meccs a fontos!mekkulat minden playben elnyomjak, nincs kozepen run stopazthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego
Szokol
xtaki
több mint 9 éve
ez kezd elmenni 😕Ahhoz talán még kicsit korán van, de tényleg nem sok biztatót mutattunk eddig
bcsarli
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Ezek szerint Hill nem hallott az átokról D
több mint 9 éve
mekkulat minden playben elnyomjak, nincs kozepen run stopazthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego
Szokol
több mint 9 éve
repül a csekk Hillnek sportszerütlenségért..... Tépte volna a törcsit mint floki a lábtörlőt..... Nem engedett.... nem made in China
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Ennyi playünk, ami az utolsó 3 meccsünkön volt, egész évben nem jött össze ..azthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego
Szokol
lekerült a PO teher, látszik is a megkönnyebbülés.
több mint 9 éve
ez kezd elmenni 😕
több mint 9 éve
azthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego