Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
xtaki
3 441
Burfit magát végezte kiakarmennyire nem burom az urget, ez azert kemeny volt, akar ott is maradhatott volna, teljesen szabalyos korulmenyek kozott. mar nem engednem ma vissza
Szipeter
több mint 7 éve
Burfict most sérül le amikor szimpatikusan viselkedett? Jones-t is Ő nyugtatta amikor megkapta a 15 yardot.
több mint 7 éve
Szipeter
1 649
Burfit magát végezte ki
több mint 7 éve
Vaspor
83
megyek, hozom a kötelet... 😊
több mint 7 éve
Mondhatjuk úgy, hogy a Cinci megkapja a hazai pályát? 😊
több mint 7 éve
az kemény ütközet volt
több mint 7 éve
Szipeter
1 649
Eddig bírtuk hideg fejjel.
több mint 7 éve
ebben a szezonban nem emlékszem nagy Comeback-re a csapattól.
több mint 7 éve
Na mi, ránk zárták az öltözőt?
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Az sem lenne gond ha nyernénk valahogy, a Ravens meg kikapna.Meg kell oldani! Van még rá két és fél negyed! De azért rögtön tegyük hozzá, hogy ez a meccs akár el is mehet, a következő két meccs a fontos!mekkulat minden playben elnyomjak, nincs kozepen run stopazthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego
Szokol
xtaki
Szokol
több mint 7 éve
Meg kell oldani! Van még rá két és fél negyed! De azért rögtön tegyük hozzá, hogy ez a meccs akár el is mehet, a következő két meccs a fontos!mekkulat minden playben elnyomjak, nincs kozepen run stopazthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego
Szokol
xtaki
több mint 7 éve
ez kezd elmenni 😕Ahhoz talán még kicsit korán van, de tényleg nem sok biztatót mutattunk eddig
bcsarli
több mint 7 éve
keyser soze
21
Ezek szerint Hill nem hallott az átokról D
több mint 7 éve
xtaki
3 441
mekkulat minden playben elnyomjak, nincs kozepen run stopazthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego
Szokol
több mint 7 éve
meme
2 102
repül a csekk Hillnek sportszerütlenségért..... Tépte volna a törcsit mint floki a lábtörlőt..... Nem engedett.... nem made in China
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Miknar
514
Ennyi playünk, ami az utolsó 3 meccsünkön volt, egész évben nem jött össze ..azthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego
Szokol
lekerült a PO teher, látszik is a megkönnyebbülés.
több mint 7 éve
ez kezd elmenni 😕
több mint 7 éve
azthittem javult a D de most ugyanaz mint az elmúlt években..Szerintem viszont egy-két játéktól eltekintve inkább a cicák támadósorát illeti dicséret.
herewego