NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cleveland Browns - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
Yessssssssss !!! 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Lamar 124 futott yardon - MNF rekord QB-tól. És van még majdnem 20 perc.
több mint 3 éve
Felhivom a figyelmed a szinten UDFA Jacob Breeland TE re. Most serult tartalek de jovore bevetjuk! Oregon Duck volt es sokat varok tole.Őt csak én draftoltam a Jagsnek a 7. körben GM Gameben(FYI Nick Chubb a kezdő RB-m és Andrews és Njoku is nálam van TE-ben- utóbbi még... plusz Larry Ogunjobi és az IR-en lévő Ronnie Harrison is a 2 csapatból, Ja meg Ngakoue). 😉 Egyébként UDFA volt és rajtunk kívül asszem csak 1 csapat érdeklődött iránta a draft után...Robinson igen jo valasztas volt. Grat!Mi is futottunk ellenük 140-et, Mike Glennonnal QB-ban 2 hete(James Robinson ebből 128-at vállalt). 😊A Brows futasvedelme a 8. 😉Most megnyugtattál. 😊Én közben azon gondolkodom fut-e 300 yardnál többet a Ravens ellenünk vasárnap...32 bol 30.a futas elleni vedelmetek. A 32.Dallas ellen nem jott ossze csak 294. 😁
iktriad
RedFive
iktriad
RedFive
iktriad
RedFive
iktriad
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
7 TD a meccsen. Mind futott.Passzjáték? Mi az?
RedFive
több mint 3 éve
7 TD a meccsen. Mind futott.
több mint 3 éve
Parkey a Ravensszel van. 😊
több mint 3 éve
Őt csak én draftoltam a Jagsnek a 7. körben GM Gameben(FYI Nick Chubb a kezdő RB-m és Andrews és Njoku is nálam van TE-ben- utóbbi még... plusz Larry Ogunjobi és az IR-en lévő Ronnie Harrison is a 2 csapatból, Ja meg Ngakoue). 😉 Egyébként UDFA volt és rajtunk kívül asszem csak 1 csapat érdeklődött iránta a draft után...Robinson igen jo valasztas volt. Grat!Mi is futottunk ellenük 140-et, Mike Glennonnal QB-ban 2 hete(James Robinson ebből 128-at vállalt). 😊A Brows futasvedelme a 8. 😉Most megnyugtattál. 😊Én közben azon gondolkodom fut-e 300 yardnál többet a Ravens ellenünk vasárnap...32 bol 30.a futas elleni vedelmetek. A 32.Dallas ellen nem jott ossze csak 294. 😁
iktriad
RedFive
iktriad
RedFive
iktriad
RedFive
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Azt MOST irjuk fel a kemenybe korommal, hogy kevesebb buntink van mint az ellenfelnek.
több mint 3 éve
Robinson igen jo valasztas volt. Grat!Mi is futottunk ellenük 140-et, Mike Glennonnal QB-ban 2 hete(James Robinson ebből 128-at vállalt). 😊A Brows futasvedelme a 8. 😉Most megnyugtattál. 😊Én közben azon gondolkodom fut-e 300 yardnál többet a Ravens ellenünk vasárnap...32 bol 30.a futas elleni vedelmetek. A 32.Dallas ellen nem jott ossze csak 294. 😁
iktriad
RedFive
iktriad
RedFive
iktriad
több mint 3 éve
Próbálok nem belegondolni, mit művelne Lamar a GB D-vel.Amit A.A.Ron a Ravens D-vel.
nagylaza
több mint 3 éve
Mi is futottunk ellenük 140-et, Mike Glennonnal QB-ban 2 hete(James Robinson ebből 128-at vállalt). 😊A Brows futasvedelme a 8. 😉Most megnyugtattál. 😊Én közben azon gondolkodom fut-e 300 yardnál többet a Ravens ellenünk vasárnap...32 bol 30.a futas elleni vedelmetek. A 32.Dallas ellen nem jott ossze csak 294. 😁
iktriad
RedFive
iktriad
RedFive
több mint 3 éve
gedam
5 901
garrett agresszivitásán sokat nyerünk
több mint 3 éve
Próbálok nem belegondolni, mit művelne Lamar a GB D-vel.
több mint 3 éve
A Brows futasvedelme a 8. 😉Most megnyugtattál. 😊Én közben azon gondolkodom fut-e 300 yardnál többet a Ravens ellenünk vasárnap...32 bol 30.a futas elleni vedelmetek. A 32.Dallas ellen nem jott ossze csak 294. 😁
iktriad
RedFive
iktriad
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Just run baby run. En elvezem. 😂
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Nyito drive bol kell egy Ravens TD, megrendeltem, koszi!🙏👌🙏👍🙏
RedFive
több mint 3 éve
Ki akart könnyű Ravens W-t látni?
több mint 3 éve
Sziiiiijelfutottuk uket! 😄
több mint 3 éve
Nagyon tapadnak az új esőgumik -> Lamar Hamiltonná vált.
több mint 3 éve
Olyan sima lesz, mint a két csapat legutóbbi meccse (Londonban) csak most mi leszünk a bot rossz végén, nem ti.Rank ferne mar egy.Szorozzuk fel 2vel.A könnyű W vasárnap lesz, nem ma. 😉
42-28
Es huzzunk aludni.
Lecci.
RedFive
iktriad
KeyG
több mint 3 éve
Szorozzuk fel 2vel.Én csak nemrég ébredtem.
42-28
Es huzzunk aludni.
Lecci.
RedFive
több mint 3 éve
Nyito drive bol kell egy Ravens TD, megrendeltem, koszi!
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Rank ferne mar egy.Szorozzuk fel 2vel.A könnyű W vasárnap lesz, nem ma. 😉
42-28
Es huzzunk aludni.
Lecci.
RedFive
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Inkább a Yannick Ngakoue revenge gamere.A ket Colts vero garda rangadojara gondolsz? 😉Szorozzuk fel 2vel.A könnyű W vasárnap lesz, nem ma. 😉
42-28
Es huzzunk aludni.
Lecci.
RedFive
iktriad
RedFive