Cleveland Browns - Jacksonville Jaguars
több mint 7 éve
Ha az offense nem szerez még pontot, komoly bajban leszünk 😀Ennyire világtalan rég volt az O. Talán a titans ellen.
több mint 7 éve
mivel kenték be ezt a labdát, se elkapni, se elrúgni nem megy... tudom, a hóesés... 😊
több mint 7 éve
Az ST és az O eddig eléggé gyengus. Szerencsére a ligaelit D-nk komolyan veszi a meccset.
több mint 7 éve
Elég eseménydús pár perc volt ez 😀
több mint 7 éve
Fasza.
több mint 7 éve
Mi ez a fumble parádé?Megzavar minket a hóesés. Floridai csapat vagyunk, vagy mi a fene. 😊
Willis
több mint 7 éve
Mi ez a fumble parádé?
több mint 7 éve
Nem lehetne már vége ennek a félidőnek?
több mint 7 éve
Rúki miszték.
több mint 7 éve
Ejnye-bejnye DeDe ezt illet volna elkapni. Hogy lesz így meg a 200 yard? 😊
több mint 7 éve
Azért nekem tetszik Myles. Igen jól megy Robinson ellen.Eddig sajna nem az van, mint collegeban, ahol Cam kordában tartotta.
kristóf17
több mint 7 éve
Azért nekem tetszik Myles. Igen jól megy Robinson ellen.
több mint 7 éve
Gabbert közben keményen dolgozik a Texans ellen, hogy jövő héten összejöjjön az ÉVTIZED QB PÁRBAJA közte és Bortles között. Már 2 TD passznál jár.
több mint 7 éve
akkor sétálok egyet...köszi 😊 Go Jax!bocs az offért... szállodában vagyok, nagyon akadozik a videó, a közvetítés eleve szar, vagy nekem rossz a wifim (csak, hogy küzdjek-e vele, vagy ez ilyen) kösziUtóbbi. Ma egész jó a stream.
Stoki
iktriad
több mint 7 éve
bocs az offért... szállodában vagyok, nagyon akadozik a videó, a közvetítés eleve szar, vagy nekem rossz a wifim (csak, hogy küzdjek-e vele, vagy ez ilyen) kösziUtóbbi. Ma egész jó a stream.
Stoki
több mint 7 éve
bocs az offért... szállodában vagyok, nagyon akadozik a videó, a közvetítés eleve szar, vagy nekem rossz a wifim (csak, hogy küzdjek-e vele, vagy ez ilyen) köszi
több mint 7 éve
Vagy csak szimplán fasz lenni.Lee is tud f@szkezű lenni sajnosHurns sérült.Van Lee meg egy rakás rookie elkapónak.,amig rá nem jöttök, hogy passzolni kellene és Hurns meg Marcedes leszed mindent...Futás ellen már korrekt a védelem, de a secondary az egy kalap fos...Az ma jó kombináció lehet ellenünk.
Csiriba
iktriad
Csiriba
iktriad
Giowa
több mint 7 éve
Lee is tud f@szkezű lenni sajnosHurns sérült.Van Lee meg egy rakás rookie elkapónak.,amig rá nem jöttök, hogy passzolni kellene és Hurns meg Marcedes leszed mindent...Futás ellen már korrekt a védelem, de a secondary az egy kalap fos...Az ma jó kombináció lehet ellenünk.
Csiriba
iktriad
Csiriba
iktriad
több mint 7 éve
Hurns sérült.Van Lee meg egy rakás rookie elkapónak.,amig rá nem jöttök, hogy passzolni kellene és Hurns meg Marcedes leszed mindent...Futás ellen már korrekt a védelem, de a secondary az egy kalap fos...Az ma jó kombináció lehet ellenünk.
Csiriba
iktriad
Csiriba
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
amig rá nem jöttök, hogy passzolni kellene és Hurns meg Marcedes leszed mindent...Futás ellen már korrekt a védelem, de a secondary az egy kalap fos...Az ma jó kombináció lehet ellenünk.
Csiriba
iktriad
több mint 7 éve
Ogbah kurva jó 😊És mellé Josh Wells kurva szar.
Drip
több mint 7 éve
Futás ellen már korrekt a védelem, de a secondary az egy kalap fos...Az ma jó kombináció lehet ellenünk.
Csiriba
több mint 7 éve
Futás ellen már korrekt a védelem, de a secondary az egy kalap fos...