Cleveland Browns - Minnesota Vikings
2 hónapja
Gabrielnek 4.1es passzonkénti yard átlaga van. Csak a biztosat passzoltatják vele.Jó, hogy leírtam, azóta 2 nagyobb passz xD
Sixo
2 hónapja
Gabrielnek 4.1es passzonkénti yard átlaga van. Csak a biztosat passzoltatják vele.
2 hónapja
Azt kell mondjam, nagy pocsékolásnak érzem, hogy a Maka-Buday Zoli páros egy förtelmes meccset kell hogy kommentáljon.A Flacco sort ki is lehet venni.
Flacco minek van ott.A pénzért.
Hendrix
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Azt kell mondjam, nagy pocsékolásnak érzem, hogy a Maka-Buday Zoli páros egy förtelmes meccset kell hogy kommentáljon. Flacco minek van ott.A pénzért.
Hendrix
2 hónapja
A festes a palyanDe szar ez az NFL logo kozepenFox?
Hendrix
Nem tudom még nézni
Negritis, a vajda
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Flacco minek van ott.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
De szar ez az NFL logo kozepenFox?
Hendrix
Nem tudom még nézni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Cam Robinson komoly kezdésAmióta elment Duvalból még 3 szintet csúszott lefelé.
zacknorb
2 hónapja
De szar ez az NFL logo kozepen
2 hónapja
Éreztem, hogy valami nem stimmel.De mi mentünk Clevelandbe😀Minden második Browns play offensive szabálytalanság.Megfertőződtek a L. Field-en.
Sixo
Tactful Cactus
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
De mi mentünk Clevelandbe😀Minden második Browns play offensive szabálytalanság.Megfertőződtek a L. Field-en.
Sixo
Tactful Cactus
Poloska vagyok.
2 hónapja
Minden második Browns play offensive szabálytalanság.Megfertőződtek a L. Field-en.
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
2&20ra egy ilyen rövid passzt hívni, hát nem tudom.Stefanski nagy taktikus. Ket dolgot ismer, futas kozepre es passz oldalra.
Sixo
2 hónapja
Cam Robinson komoly kezdés
Poloska vagyok.
2 hónapja
Hard counttal saját OL-t beugratni, az nice.Vetekszik a saját rúgóját jegelő HC-val.
Sixo