Cleveland Browns - Minnesota Vikings
2 hónapja
Ha ez td akkor vége van mert Gabriellel futás nélkül ennyi idő alatt nem fognak tudni végig menni.

2 hónapja
Carson Wentz game winning drive? 😀
2 hónapja
En bedobnam Shedeurt mihamarabb... O legalabb mobilis... Gabriel-nek felesleges meccseket adni!Dillon Gabriel nagyon nagyon messze van egy NFL iranyitotol...Első meccse, és szerintem őt a Browns csere QB-nak hozta.
Toto21
iktriad
2 hónapja
Dillon Gabriel nagyon nagyon messze van egy NFL iranyitotol...Első meccse, és szerintem őt a Browns csere QB-nak hozta.
Toto21
2 hónapja
Dillon Gabriel nagyon nagyon messze van egy NFL iranyitotol...
2 hónapja
Ritka bugyuta hiba volt ez a special teamtöl
2 hónapja
Gabriel az anti Dart. Amikor nagyon kéne, a harmadik és rövideket képtelen megoldani.
2 hónapja
4 bábut is odarakhatnánk falnak 😀
2 hónapja
Eagles-Broncoson lesz 19:00-tól Sándorunk.Azt kell mondjam, nagy pocsékolásnak érzem, hogy a Maka-Buday Zoli páros egy förtelmes meccset kell hogy kommentáljon.Ne nyalj nekik ennyire, jo ez oda. A prime timeot Sanko kapta remelem.
iktriad
Hendrix
2 hónapja
Nem mondtam, hogy akarom, sőt! Remélem nyer a Jags. De nem fognak (cáfoljanak rám).majd most kikaptok 😀Miért akarod, hogy a Birodalom nyerjen?
shagi0206
iktriad
2 hónapja
majd most kikaptok 😀Miért akarod, hogy a Birodalom nyerjen?
shagi0206
Második félidőre Gabriel vs Brosmer. Jól hangzik.Brosmer jó kis játékos volt anno a New Hampshire-ben. Sajnáltam is, hogy elvitte az FBS-es Minnesota, De most emiatt irányíthat az NFL-ben. 😀
Sixo
2 hónapja
Azt kell mondjam, nagy pocsékolásnak érzem, hogy a Maka-Buday Zoli páros egy förtelmes meccset kell hogy kommentáljon.Ne nyalj nekik ennyire, jo ez oda. A prime timeot Sanko kapta remelem.
iktriad
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
majd most kikaptok 😀Holtversenyben vezetjük a csoportot, kell a hype. 😀A Jags reklámok miatt amin ma végig kell szenvednem magam, nem.Leírhatom, hogy szép jinx padawan? 😀Gabrielnek 4.1es passzonkénti yard átlaga van. Csak a biztosat passzoltatják vele.Jó, hogy leírtam, azóta 2 nagyobb passz xD
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
2 hónapja
Holtversenyben vezetjük a csoportot, kell a hype. 😀A Jags reklámok miatt amin ma végig kell szenvednem magam, nem.Leírhatom, hogy szép jinx padawan? 😀Gabrielnek 4.1es passzonkénti yard átlaga van. Csak a biztosat passzoltatják vele.Jó, hogy leírtam, azóta 2 nagyobb passz xD
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
2 hónapja
A Jags reklámok miatt amin ma végig kell szenvednem magam, nem.Leírhatom, hogy szép jinx padawan? 😀Gabrielnek 4.1es passzonkénti yard átlaga van. Csak a biztosat passzoltatják vele.Jó, hogy leírtam, azóta 2 nagyobb passz xD
Sixo
Sixo
iktriad
2 hónapja
Leírhatom, hogy szép jinx padawan? 😀Gabrielnek 4.1es passzonkénti yard átlaga van. Csak a biztosat passzoltatják vele.Jó, hogy leírtam, azóta 2 nagyobb passz xD
Sixo
Sixo