NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Dallas Cowboys - Green Bay Packers
több mint 5 éve
A vedelmet jol mwgrakta a Packers. Grat gyozott a jobb.
több mint 5 éve
SBL
2 213
Megvan. Hála A. Jonesnak. Jó éjt!
több mint 5 éve
Grat a Boysnak, nekünk a 2. feléért már nem annyira
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
Köszi a követést. Durva volt ez 4. negyed. Melyik az igazi arcunk?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Vina bebaszta volna. A kapufa is eltort volna, ugy bepattintja
több mint 5 éve
gyógyulást a sérülteknek, köszi a követést!Jó éjt!
több mint 5 éve
érdekes meccs volt. a Green Bay végig nyerni akart. ez van. jó éjt.
több mint 5 éve
33rol.... 🤦🏻♂️
több mint 5 éve
jövő héten viszont új rúgónk lesz
több mint 5 éve
Uhh
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
Na ezt a meccset senki sem karja visszanézni majd.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Melle bassza 😂
több mint 5 éve
na, nem lesz itt semmi izgalom
több mint 5 éve
Annyi faszsagot csinalunk ma hogy nem igazan erdemeljuk meg.
több mint 5 éve
de miért kellett időt kérni?
több mint 5 éve
blokkoljukErin Andrews-t mindenképp
Tactful Cactus
több mint 5 éve
FG, onside
több mint 5 éve
sisakot büntetik. általában.én azt nem értem, hogy meg van mondva, hogy a QB fejére nem lehet ráütni.Az a vita targya hogy olyan a sargak bedobasa mint egy randomgenerator. Van egy szabalykonyv akkor mindenkire ugyanugy vonatkozzon
flag foci vagy nem, ha ez van beleírva a szabálykönyvbe, és mind 32 csapat eszerint játszik, akkor mégis mi a faszért vitatkozunk?
vagy változtassák vissza a szabályt, és akkor nem lesz vita
slowmotion
Blevi
több mint 5 éve
én azt nem értem, hogy meg van mondva, hogy a QB fejére nem lehet ráütni.Nem kell valtoztatni, lejar a cba a ligaban, ne allapodjanak meg, aztan nincs tobb nfl. 🙂
flag foci vagy nem, ha ez van beleírva a szabálykönyvbe, és mind 32 csapat eszerint játszik, akkor mégis mi a faszért vitatkozunk?
slowmotion
több mint 5 éve
pont a Green Bay ellen? Valahol felvihog egy Wilson és BostickEz szopó leszdehogy, onside kick is esélytelen
Gergőbácsi
slowmotion
több mint 5 éve
én azt nem értem, hogy meg van mondva, hogy a QB fejére nem lehet ráütni.Az a vita targya hogy olyan a sargak bedobasa mint egy randomgenerator. Van egy szabalykonyv akkor mindenkire ugyanugy vonatkozzon
slowmotion
több mint 5 éve
Maher a rúgónk, nincs izgiBostick, a...Ez szopó leszdehogy, onside kick is esélytelen
Gergőbácsi
slowmotion
casaubon