NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Cincinnati Bengals
56
8
2:20, Arena4
Dallas Cowboys - Los Angeles Rams
több mint 1 éve
Lehet high ankle sprain isEdoganak annyiJaja, szinte tuti a szezon vege.
Blevi
Fura hogy fel sem merul Tyler kitolasa. G- ben Bass jobb opcio mint szelen Richards.
beltazor
több mint 1 éve
Az sosem jelent semmit.Ott a Jjnyilatkozat erre a kerdesreNyilván nehéz ügy, nem is gondoltam teljesen komolyan, csak már az agyamra ment a héten, hogy mindenhol azt hallani/olvasni, hogy JJ nagy move-ra készülki az, akiért szerinted lehet cserélni? és nem kerül 2 első körbe?Jerrynek bele kellene csapni a lecsóba, ha már annyira emlegetik azt a block uster trade-et…Kellene egy LT …Meg egy swing tackle is
tamas424
Blevi
tamas424
rva
tamas424
Blevi
több mint 1 éve
ja, Turpin-nek már kijárt volna egy return TD
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Kár volt ezért…
több mint 1 éve
Ott a Jjnyilatkozat erre a kerdesreNyilván nehéz ügy, nem is gondoltam teljesen komolyan, csak már az agyamra ment a héten, hogy mindenhol azt hallani/olvasni, hogy JJ nagy move-ra készülki az, akiért szerinted lehet cserélni? és nem kerül 2 első körbe?Jerrynek bele kellene csapni a lecsóba, ha már annyira emlegetik azt a block uster trade-et…Kellene egy LT …Meg egy swing tackle is
tamas424
Blevi
tamas424
rva
tamas424
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Nyilván nehéz ügy, nem is gondoltam teljesen komolyan, csak már az agyamra ment a héten, hogy mindenhol azt hallani/olvasni, hogy JJ nagy move-ra készülki az, akiért szerinted lehet cserélni? és nem kerül 2 első körbe?Jerrynek bele kellene csapni a lecsóba, ha már annyira emlegetik azt a block uster trade-et…Kellene egy LT …Meg egy swing tackle is
tamas424
Blevi
tamas424
rva
több mint 1 éve
ki az, akiért szerinted lehet cserélni? és nem kerül 2 első körbe?Jerrynek bele kellene csapni a lecsóba, ha már annyira emlegetik azt a block uster trade-et…Kellene egy LT …Meg egy swing tackle is
tamas424
Blevi
tamas424
több mint 1 éve
már az első hetekben is így csináltákEdoganak annyiJaja, szinte tuti a szezon vege.
Blevi
Fura hogy fel sem merul Tyler kitolasa. G- ben Bass jobb opcio mint szelen Richards.
beltazor
Awesome Richards (tudom nem ez a neve) szerintem alakul ám LT-ben, és futás blokkolásban jobb is, mint Tyron - passz blokkolásban nem, de McCarthy szerintem innentől csak futtatni fog...
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Jerrynek bele kellene csapni a lecsóba, ha már annyira emlegetik azt a block uster trade-et…Kellene egy LT …Meg egy swing tackle is
tamas424
Blevi
több mint 1 éve
Edoganak annyiJaja, szinte tuti a szezon vege.
Blevi
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Kellene egy LT …
több mint 1 éve
McVay nagyon jól dolgozik inferior talenttel is, és tűpontosan használja ki a Dallasi #D gyengeségeitnem szeretem, hogy amikor nagy az előny, akkor annyira leáll az offenseMost ez belefert aggasztobb hogy a vedelem a labdaszerzesek nelkul atjarohaz.
McCarthy keményen dolgozik, hogy ne szerezzenek pontokat....
rva
Blevi
már 2 hete is mondtam, hogy Lewis lassú és kicsi ahhoz, hogy tight endek ellen védekezzen a slotban, illetve Gilmore-nak is kezd problémája lenni a befelé törő útvonalakkal
több mint 1 éve
nem szeretem, hogy amikor nagy az előny, akkor annyira leáll az offenseMost ez belefert aggasztobb hogy a vedelem a labdaszerzesek nelkul atjarohaz.
McCarthy keményen dolgozik, hogy ne szerezzenek pontokat....
rva
több mint 1 éve
Stafford basszus remelem nem igy lesz vege a karriernek.
több mint 1 éve
nem szeretem, hogy amikor nagy az előny, akkor annyira leáll az offenseMcCarthy keményen dolgozik, hogy ne szerezzenek pontokat....
több mint 1 éve
Rypien time
több mint 1 éve
Dallas ellen Philly special? Pimasz, tetszik
több mint 1 éve
Nem kene kiengedni
több mint 1 éve
na meg még ha Stafford is megsérül
több mint 1 éve
Régen égett ekkorát a Rams. Szomorú.
több mint 1 éve
Hát akkor ez itt el is dőlt.