Dallas Cowboys - Washington Commanders
1 hónapja
Kik? A gyikemberek?Mert nem fogjak engedni, hogy nyerjenek. Ennyi12 a kulonbseg miert kene elengedni?Édes f*szom még bírok is szopatnakIgen. Ezt a meccset el kell engedni sajnos. A Zebrak is rugdosnak titeket
Tibcso14
Toto21
Blevi
Toto21
1 hónapja
Mert nem fogjak engedni, hogy nyerjenek. Ennyi12 a kulonbseg miert kene elengedni?Édes f*szom még bírok is szopatnakIgen. Ezt a meccset el kell engedni sajnos. A Zebrak is rugdosnak titeket
Tibcso14
Toto21
Blevi
1 hónapja
12 a kulonbseg miert kene elengedni?Édes f*szom még bírok is szopatnakIgen. Ezt a meccset el kell engedni sajnos. A Zebrak is rugdosnak titeket
Tibcso14
Toto21
1 hónapja
Édes f*szom még bírok is szopatnakIgen. Ezt a meccset el kell engedni sajnos. A Zebrak is rugdosnak titeket
Tibcso14
1 hónapja
Fuhhh... Nem jo a Redskins. De a birok se segitik kicsit se oket
1 hónapja
Édes f*szom még bírok is szopatnak
1 hónapja
Bullshitnek tunik
1 hónapja
Hogy volt az hogy majd futunk ellenetek sokat?Van vagy 4 droppotok.
warr_b
1 hónapja
Kell egy LT mert Guyton nem nez ki jol
1 hónapja
Hogy volt az hogy majd futunk ellenetek sokat?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Automatic
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Persze, 61-ről ilyen könnyen, faszomötvenen felül kel csak életre igazán, xp-ből goalpost challenge-et játszik
warr_b
1 hónapja
Ez neki konnyebb mint az xp
1 hónapja
Persze, 61-ről ilyen könnyen, faszom

1 hónapja
Mert gyp az ellenfel es ok is alazzakEberfluss nagyon fel van huzvaAz eddigi meccseken miért nem volt felhúzva?
Needa
tamas424
1 hónapja
Eberfluss nagyon fel van huzvaAz eddigi meccseken miért nem volt felhúzva?
Needa
1 hónapja
Eberfluss nagyon fel van huzva
1 hónapja
És még a debil büntetések is...

1 hónapja
JD is pontatlan ma 😕

1 hónapja
Nem ertenek hozza.A kommentátorok szerint a mezhúzásért....Hagyjuk. Nem erted. Nem nyult a sisakjahoz, hogy levegye. Nem is arra dobtak a zaszlot, ha nezed a meccset. Hanem mert elvileg "eldobta"lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
olyan, mint az "én betartottam a követési távolságot, csak befékezett előttem". hát ne verd le a sisakját baszki.
slowmotion
Toto21
Burkus
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Vedot inasba tettek rendesen
1 hónapja
A kommentátorok szerint a mezhúzásért....Hagyjuk. Nem erted. Nem nyult a sisakjahoz, hogy levegye. Nem is arra dobtak a zaszlot, ha nezed a meccset. Hanem mert elvileg "eldobta"lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
olyan, mint az "én betartottam a követési távolságot, csak befékezett előttem". hát ne verd le a sisakját baszki.
slowmotion
Toto21
1 hónapja
hát akkor rossz dologra dobták be az elvileg helyes zászlót. van úgy, hogy rossz úton jutnak el a megoldásig,Hagyjuk. Nem erted. Nem nyult a sisakjahoz, hogy levegye. Nem is arra dobtak a zaszlot, ha nezed a meccset. Hanem mert elvileg "eldobta"lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
slowmotion
Toto21
edit: a meccs le van némítva.
Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
nem feltétlen büntetőfékezés, lehet akármi. hirtelen rosszullét, állat az úttesten, akármi.Büntetőfékezésnek minősül és ő a hunyó. Olyan könnyen jött le a sisak, mintha nem lett volna bekapcsolva.lejött a sisak? lejött. a karja miatt jött le? a karja miatt. sajna ez gumiszabály.sisakot még mindig nem szedheted le, srácDe nem szedte le. Hanem a vallat fogta es Prescott akart alul kibujni. Rz rossz zaszlo volt
slowmotion
Toto21
slowmotion
Burkus
valószínűleg nem is volt bekapcsolva a sisak, de a bíróknak ezt nem kell ellenőrizniük. lekerül a sisak, akkor bedobják a zászlót reflexból. talán 2009 óta van ez a szabály, pontosabban 2010 óta, amikor az Eagles safety lerántotta Witten sisakját, ő meg futott még vagy 20-30 yardot sisak nélkül. lejön a sisak, personal foul, ball is dead.