Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 10 éve
tessék sixo, játszál en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_cities_by_population
több mint 10 éve
Látod, miattad van az egész te indítottad el !A vita, amelyhez Brett Favre visszatérésétől jutottunk elKampmanÉn a szigorúan vett városhatárokat részesítem előnyben.iktriadAzt hittem Miskolc méretű, de New York-nál akkor is kisebb.Sixo67Ne higgy ám iktriadnak, ő csak a szigorúan vett városhatárokra gondol, de a Miami metro area milliókkal nagyobb Jacksonville-nélbaggio
Még szerencse hogy Miskolcnak nincs metropolitan areaja mert elsüllyedne a vita.egonj
több mint 10 éve
tessék sixo, játszál en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_cities_by_population
több mint 10 éve
Kampman
28 290
A vita, amelyhez Brett Favre visszatérésétől jutottunk elÉn a szigorúan vett városhatárokat részesítem előnyben.iktriadAzt hittem Miskolc méretű, de New York-nál akkor is kisebb.Sixo67Ne higgy ám iktriadnak, ő csak a szigorúan vett városhatárokra gondol, de a Miami metro area milliókkal nagyobb Jacksonville-nélbaggio
Még szerencse hogy Miskolcnak nincs metropolitan areaja mert elsüllyedne a vita.egonj
több mint 10 éve
Gecc, azt vittem, mi is kb Green Bay méretűek vagyunk.. már megérte megnézni ezt a meccset !A Wiki szerint 8. San Diego, mi a 13.-ak vagyunk.iktriadAkkor az is top10es?Sixo67Igen.iktriadSan Diego nagyobb Jaguarsville nem?Sixo67min nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
több mint 10 éve
egonj
149
Én a szigorúan vett városhatárokat részesítem előnyben.iktriadAzt hittem Miskolc méretű, de New York-nál akkor is kisebb.Sixo67Ne higgy ám iktriadnak, ő csak a szigorúan vett városhatárokra gondol, de a Miami metro area milliókkal nagyobb Jacksonville-nélbaggio
Még szerencse hogy Miskolcnak nincs metropolitan areaja mert elsüllyedne a vita.
HTTR
több mint 10 éve
Kerrigan 7.5!bálnalekvárAbból 4 ellenünk. 😀😀
több mint 10 éve
A Wiki szerint 8. San Diego, mi a 13.-ak vagyunk.Akkor az is top10es?Sixo67Igen.iktriadSan Diego nagyobb Jaguarsville nem?Sixo67min nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
több mint 10 éve
Azt a listát is Höri írja. Attól függ.Akkor az is top10es?Sixo67Igen.iktriadSan Diego nagyobb Jaguarsville nem?Sixo67min nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Mostanság már néha ilyenkor is. De egyébként igazad van.azt csak a PO-ban off, nem? 😀ShilkorIlyenkorra már a meccsről beszélni számít itt sokszor OFFnak. 😀😀iktriadcsak nehogy képbe kerüljön, hogy átlagosan hányan laknak mert akkor örökre elveszünk az OFFbanHörimin nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
több mint 10 éve
Akkor az is top10es?Igen.iktriadSan Diego nagyobb Jaguarsville nem?Sixo67min nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Ricsi, ezt azonnal rá kellett volna vágni
több mint 10 éve
Igen.San Diego nagyobb Jaguarsville nem?Sixo67min nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
több mint 10 éve
azt csak a PO-ban off, nem? 😀Ilyenkorra már a meccsről beszélni számít itt sokszor OFFnak. 😀😀iktriadcsak nehogy képbe kerüljön, hogy átlagosan hányan laknak mert akkor örökre elveszünk az OFFbanHörimin nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
több mint 10 éve
San Diego nagyobb Jaguarsville nem?min nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
több mint 10 éve
Ilyenkorra már a meccsről beszélni számít itt sokszor OFFnak. 😀😀csak nehogy képbe kerüljön, hogy átlagosan hányan laknak mert akkor örökre elveszünk az OFFbanHörimin nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
több mint 10 éve
Persze, mert még nem voltál ott :p csak pl. míg Jacksonville belvárosából gyalog 15 perc a stadion, addig Miami downtownból kocsival egy óra a Sun LifeÉn a szigorúan vett városhatárokat részesítem előnyben.iktriadAzt hittem Miskolc méretű, de New York-nál akkor is kisebb.Sixo67Ne higgy ám iktriadnak, ő csak a szigorúan vett városhatárokra gondol, de a Miami metro area milliókkal nagyobb Jacksonville-nélbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
csak nehogy képbe kerüljön, hogy átlagosan hányan laknak mert akkor örökre elveszünk az OFFbanmin nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.iktriad
több mint 10 éve
Nem akarja senki sem kidobni (idén). A teljesítménye mostanság viszont nem tükrözi a fizetését, ha megy biznisz diszizsön lenne.DiSun Dzsekszont nem küldik át fémdetektorokon amikor kijön az alagútból? Félek lelövi / ledöfi szegény Carrt...gyeekAzt hittem már szar és ki akarjátok dobni a csapatból -_-Sixo67
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
min nevetnek, lemaradtam 😓 ?HöriMi is, épp azt számoljuk melyik városban hányan laknak.
több mint 10 éve
Én a szigorúan vett városhatárokat részesítem előnyben.Azt hittem Miskolc méretű, de New York-nál akkor is kisebb.Sixo67Ne higgy ám iktriadnak, ő csak a szigorúan vett városhatárokra gondol, de a Miami metro area milliókkal nagyobb Jacksonville-nélbaggio
több mint 10 éve
DiSun Dzsekszont nem küldik át fémdetektorokon amikor kijön az alagútból? Félek lelövi / ledöfi szegény Carrt...gyeekAzt hittem már szar és ki akarjátok dobni a csapatból -_-
több mint 10 éve
Jó, azért ez csak féligazság, mert csak maga a város méret szerint nagy. A metropolitan area-t is hozzávéve (ami a gyakorlatban azért inkább számít), akkor már sok nagyobb van (úgy már Miami is jóval nagyobb). De akkor se Miskolc, inkább kb. Budapest.Azt hittem Miskolc méretű, de New York-nál akkor is kisebb.Sixo67Benne van a top10 legnagyobb népességű városban.egonjNe bassz?Sixo67Jacksonville népesebb, mint Miami. 😀iktriadSzerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.Sixo67már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)