Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
19 napja
Hát, ahhoz a ligának komolyan bele kell nyúlnia és elismernie, hogy a zebrák hibáztak, mert Al Shaiir-t annó kizavarták a meccsről, itt meg még a zászlót is felvették...Ez akkor ilyen 1/2 lehet, Bryant állapotától függőenAl Shaiir mennyi meccset kapott Trevorért?3 asszem.
Shanny Magic
iktriad
Shanny Magic

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
19 napja
Ez akkor ilyen 1/2 lehet, Bryant állapotától függőenAl Shaiir mennyi meccset kapott Trevorért?3 asszem.
Shanny Magic
iktriad
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
19 napja
Meglett az AFC West és West Coast sweep (4-0 mindkettő)
19 napja
Al Shaiir mennyi meccset kapott Trevorért?3 asszem.
Shanny Magic
19 napja
Azért ne tegyünk úgy, hogy ez SP hibája, még ha nyilván ki is térdelhettük volna, akkor se kell a WR nyakát eltörni passzióból...Payton mit szeretne még 2 TD hátrányban 0:30-al a vége előtt?Gerincsérült wr-t
iktriad
Zalán
Ugyanúgy lehetne kérdezni, hogy a CB mit szeretett volna 2 TD előnyben 0:30-al a vége előtt egy ilyen hit-et?

19 napja
2025-ben ez hány meccs eltiltás?
19 napja
rohadjatok el zebrák
19 napja
Ez nagyon nem néz ki jól, főleg mire kezdett megérkezni Bryant a szezonban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
19 napja
Al Shaiir mennyi meccset kapott Trevorért?
19 napja
Payton mit szeretne még 2 TD hátrányban 0:30-al a vége előtt?Gerincsérült wr-t
iktriad
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
19 napja
Őket is otthon a Texans ellen. Az konkrétan a csalás határát súrolta.szarom le a Colts-ot Ik, azért ma rendesen szopattak minket a sporikén úgy tudtam, egy nagyon picit néha lejt a hazai pálya.............Kérdezd erről a Colts-ot.
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
JC6 (Mr. Miele)
19 napja
Payton mit szeretne még 2 TD hátrányban 0:30-al a vége előtt?
19 napja
szarom le a Colts-ot Ik, azért ma rendesen szopattak minket a sporikén úgy tudtam, egy nagyon picit néha lejt a hazai pálya.............Kérdezd erről a Colts-ot.
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
19 napja
Helmet-to-helmet, defenseless receiver, ezek szerint egyik se volt...

19 napja
én úgy tudtam, egy nagyon picit néha lejt a hazai pálya.............Kérdezd erről a Colts-ot.
JC6 (Mr. Miele)
19 napja
márcsak ez hiányzott a végére
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
19 napja
én úgy tudtam, egy nagyon picit néha lejt a hazai pálya.............
19 napja
huhh Bryant mit kapott

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
19 napja
No foul, akkor jól van, rohadjatok el csíkos férgek

19 napja
Nix kurva szarul néz ki amikor ezt csinálja. Így már pontos 😉De nem ezt írtad, azt írtad, hogy ő kurva szar... 😀Szerintem Nix akkor szar amikor ezt erőlteti, első olvasásra feldobja rosszul, erre utaltam, nem arra hogy kuka a pali. Főleg amikor láttuk hogy milyen labdákat is tud dobálni emelett.Én ezt értem, de ettől még a passz volt szar, Nix hozott 1 hibás döntést, 20-30 jó mellett, ha ettől ő maga kurva szar a szemeden, az a te dolgod persze, csak én nem tudok vele egyetérteni...hát konkrétan oda dobta a védőnek amikor ott volt a checkdown középen a 1st downért... teljesen feleslegesen erőltette"Nix miéert vagy ilyen kurva szar?"hát konkrétan 1 playre írtam hogy kurva szar, amikor simán odadobta az INT-etCsak előtte dobott már majdnem 300 yard-ot, 1 TD-vel és úgy volt 50% felett simán, hogy legalább 3 drop volt. Nem mondom, hogy jó passz volt, csak a "kurva szar"-t rásütni ezen a meccsen nekem úgy tűnik, mintha csak 1 hibára vártál volna, hogy rásüthesd...csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Ha ez megnyugtat így is megnyeritek a csoportot
Petila
Inkább Nix a hullámvasút, aki dob 4 TD-t a Packersnek, majd 4th&2-ra odadobja a kornernek
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor
Ezt 1 play-re írtad? Érdekesen fogalmazol akkor... 😀
StormST
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor
StormST
19 napja
Erre mi szükség volt?
19 napja
Erre nagy szükség volt tényleg Brown idióta
19 napja
Teszem hozzá, ST-ben is oktatott ma minket a Jags, nem néztem statot, de érzésre 15-20 yard/punt előny volt...

19 napja
ez miért kell...
19 napja
Lehet velem nem egyet érteni, de úgy tűnik, a Jax alaposan felkészült, mi viszont nem. Jó lenne a 1# kiemelés, de nagyon nem érdemeljük meg.. hazai pályán ez elég nagy égés. Visszább vehet SP az arcból.Hol nagy SP arca? Nem értem. Ott dőlt el, hogy a trükkös Sutton passz nüanszokon múlva nem lett meg. Majd szinte eögtön egy ugyanakkora játékot Washington megcsinált. Iksz helyett 2 td különbség. Ez ilyen. Nem ment semmi. A Chargers ellen lehet javítani.
Grat Ik!
JC6 (Mr. Miele)